Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 938
  • 770
  •   1
Отговори
# 345
Галето, имам два въпроса?

1. Ако си толкова доволна от Романски, защо отиваш при друг лекар?
2. Смяташ ли че е нормално толкова скоро след операция да се нуждаеш от нови корекции? За мен това не е нормално.

Възможно е и Стоянов да е усетил нещо в тона ти, само разсъждавам, нищо не твърдя.

# 346

2. Смяташ ли че е нормално толкова скоро след операция да се нуждаеш от нови корекции? За мен това не е нормално.

Възможно е и Стоянов да е усетил нещо в тона ти, само разсъждавам, нищо не твърдя.

Аз не мисля, че е доволна. Щом трябва да се стесняват джобове, да се приближават импланти, да се прави още повдигане, да се намалява размера на ареолите и да се преместват, това не ми звучи като на доволна.

# 347
  • Варна

Аз не мисля, че е доволна. Щом трябва да се стесняват джобове, да се приближават импланти, да се прави още повдигане, да се намалява размера на ареолите и да се преместват, това не ми звучи като на доволна.

Честно казано мисля да не давам обяснения повече, че нещо започвам да се чувствам като на разпит. Simple Smile това е последния ми коментар.
Така е, не съм доволна от резултата след време. Поради тази причина потърсих мнение на един от най добрите за мен в тази област-  реконструкцията. Самия д-р Стоянов каза че Романски ще ми направи корекцията и може би по - добре, защото го знае що за професионалист е, и също така знае какво е правил. Аз каза малко на сляпо ще пипам. Ако все пак ви откаже ще ви дам оферта, но ще бъде висока цена. Така че най добре говорете с Романски. Не сте толкова тежък случай, а и той каза какви неща прави. За него това е дребно нещо. Стоянов нямаше нито лоши чувства нито лошо отношение за работата му.
Самата аз бях предупредена от Романски че може да не стане в една операция. И че по протокол трябва да са две - първо импланта, после повдигането. Но аз исках да пробваме, никой не иска да го оперират два пъти ако може с веднъж.
Иначе съм доволна от доц Романски като възстановяване, държа ме 7дни в болницата с дренажите, лично във Вн ми свали конците. Събота лично идваше да сменя превръзките. Доволна съм защото 3г по късно нямам никакви проблеми да чукна на дърво. Ходя си на прегледите за гърдите. И въобще гърдите не ми създават проблеми, не са криви, не са различно позиционирани. И не са толкова зле, през спокойно може и така да ходя, но искам да го коригирам. Лично решение.
Ще помоля да приключим темата, и всеки да ходи при колкото лекари иска за консулт, това е най - нормалното нещо на света, щом може да си го позволи. Аз за първата операция също съм ходила на повече от едно място за да избера. И не мисля че е лошо човек да чуе мнение, да вземе оферта и т.н. Това е пазар и всеки има право да избира!
Хайде усмихвайте се повечко, бъдете здрави и успех на всички желая Simple Smile

# 348
Не разбирам защо се обиждаш. Според мен са нормални въпроси, защото идваш от лекар, от когото си уж много доволна, но само няколко години по-късно имаш нужда от нова операция и търсиш второ мнение. Според мен ти самата си неуверена в Романски и не си убедена дали добре си е свършил работата. Нещата, които описваш - те са грижа по възстановяването, а не качество на оперативната работа. Дано не съм те обидила, разбира се че е редно всички да ходим и искаме мнение, откъдето искаме и колкото пъти поискаме, защото това засяга здравето и красотата ни.

# 349
И аз не разбирам, защо не искате да коментираме!? Това е публичен форум и както вие търсите информация, така и ние я търсим.
Аз знам, че повдигане и поставяне на импланти в една операция с идеален резултат е почти невъзможна мисия. И аз така съм оперирана от доц. Тепавичарова и ме предупреди, че може би ще се наложи втора операция. Резултатът след първата за мен беше ок и не съм се оперирала повторно. Сега, след 11г. вече мисля да се подложа на втора, защото колкото и да отричат, аз мисля, че протезите имат някакъв срок на годност, а и моята жлеза малко увисна, иначе имплантите са си там, където бяха още отначало.

Чудно ми е това стесняване на джобове и преместване на имплантите. Иначе обиране на кожа и смаляване на ареоли си е съвсем нормално да се прави на втора операция.

Последна редакция: пн, 11 апр 2022, 17:19 от Чи лу

# 350
Наскоро смених и аз импланти, при мен също се наложи стесняване на джоба, защото имплантите ми се бяха изместили много настрани. Доста се бях постарала.

# 351
  • Пловдив
Много съм благодарна на всички за мненията и съветите😍😘🍀✌💜

Доста се бях постарала.
В какъв смисъл, тренировки , работа или...?

Последна редакция: вт, 12 апр 2022, 19:11 от amaru2

# 352
Тренирах доста силово преди години и въпреки, че по принцип не тренирам гърди явно упражненията за горна част си казаха думата.

# 353
Моя имплант също беше отишъл под мишницата ми. Не знам какво точно са ми правили, но така като пипам май е сложен кръгъл и стои много по- добре. Дясната ми гърда е повдигната без имплант и двете много ми харесват на пипане. На вид не знам още, защото съм още с превръзки

# 354
Galeto, няма повод да се обиждаш. Просто тук всички търсим информация и е нормално да разпитваме.

Аз не знаех, че по протокол първо се слагат импланти, а после повдигане. Мислех, че е обратното.

А за цената, явно твоята е по-сложна операция и затова е по-скъпо. На мен Стоянов ми даде цена за повдигане на гърдите около 7 000 и нещо лева и около 16 000 лв общо, ако слагаме и импланти. Не помня точната цена, записана ми е. Но аз засега се отказах от операция.

# 355
Момичета мина месец и половина от моята операция , вече нямам болки и оттоци, но пиша по друг въпрос.
Днес малкия падна и се удари и трябваше да го снимат на рентген  и тъй като е малък трябваше да го държа ,та седях от едната му страна придържайки го.. и по късно се сетих че съм с импланти и каквато съм паника сега се разтревожих и  за това
 дали е имало проблем..

# 356
Едва ли. Аз много пъти съм ходила на рентген , откакто съм с имплант

# 357
Момичета,
Споделете, моля, мнение за имплантите Политех. Моят доктор твърди, че са добри, но забелязвам, че другите доктори предпочитат Ментор или Мотива.

# 358
Здравейте момичета! Изчетох доста мнения от предишните теми, но все още се чудя дали да се подлагам на такава операция. Задавам си предполагам нормални въпроси. Какво ще правя след 10 години ако трябва да се сменят, а нямам финансова възможност, дали ще се харесам въобще, дали ще понеса следоперативния период и такива неща. Положението при мен е "миниатюрно", общо взето като стотинки под мушама, не съм имала късмет да наследя бюстовете на майка ми и баба ми. Не се харесвам и това е водещата причина да ми се иска корекция. Лятото ми е дискомфортно с потници, празния сутиен все се отваря, за плаж да не говорим. Разглеждам сайтове на хирурзи, снимки, цени и съм объркана отвсякъде. Ще следя темата за мнения, но доколкото разбирам при всички специалисти се чака много.

Здравейте!
Не знам дали вече не сте направили избор, аз случайно попаднах във форума и реших да Ви споделя моя опит. Аз също бях с МНОГО МАЛКИ гърди, общо взето като Вас вероятно. Винаги съм смятала, че ще си уголемя малко бюста някой ден. Вече имам две деца, не планирам повече раждания, и през януари тази година се подложих на операция. Сложих малки импланти - 265 кубика, първо защото не искам голяаам бюст, второ искам да изглежда по-естествено, и трето - хирургът ми ме консултира изключително честно и коректно, като каза, че имам малък джоб и издуване с по-големи импланти ще изглежда зле на този етап. Избрах д-р Стоян Михайлов. Има много голям опит, виждала бях негови пациентки с отлични резултати, консултациите бяха много адекватни. Отношението по време и след операцията беше чудесно, грижите в клиниката - също. Операцията мина прекрасно, никакви проблеми, никакъв дискомфорт. На следващия ден се прибрах, чувствах се добре, още на третия ден шофирах и си влизах в нормалния ритъм на ежедневните грижи за децата. На мен приятелки ми разказваха доста ужасии за следоперативния период, но аз не разбрах нищичко от това. Доволна съм от резултата, сега, разбира се, е още рано за финалния резултат, който е след 6-7 месеца (просто още изглеждат леко издути отгоре, но според мои приятелки, е чудесен и изглежда естествено дори сега, за разлика от  други, при които гърдите си изглеждат като топки).
С всичко това исках да Ви кажа да не се замисляте толкова, ако Ви смущава бюстът, направете си операция. Просто избирайте много внимателно хирурга. Аз съм много благодарна на д-р Стоян Михайлов (клиника Асклепий) за адекватните съвети и желание да направи наистина добре изглеждащ бюст, за отношението и резултата.
Пожелавам Ви успех и късмет!

# 359
  • Русе
Някоя дама с 80-85 см. подгръдна да сподели колко куб. си е сложила?
Имам драма с размера Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт