Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 838
  • 770
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета! Искам да попитам някой слагал ли си е селикон при Д-р Веселин Молов? Моля за информация, и благодаря!

# 511
Здравейте момичета! Искам да попитам някой слагал ли си е селикон при Д-р Веселин Молов? Моля за информация, и благодаря!
В старите теми имаше доста коментари за него, ако имаш време ги прегледай Simple Smile

Аз бих искала да споделя моята история и да ми дадете вашето мнение. Поради много рязко отслабване от размер “80С” в момента влизам в “75А”. За увисването просто няма да коментирам. Бих искала да споделите според вас кои ще бъдат най-добрата големина на имплантите, които да се сложат понеже бих искала да си върна старите размери на буста.  Бих искала и мнение за клиника “Естетика” в Турция или ако е възможно да ми препоръчате клиника и лекар в София или Пловдив.

Последна редакция: чт, 23 юни 2022, 13:29 от lollipop98

# 512
Няма как да дадем подобен съвет, това е работа на лекаря. Вероятно ще е нужно и повдигане, тоест двойна операция или две операции. За Естетика - аз не съм впечатлена от резултатите им, нито от отношението (съдейки по отзиви на пациентки). Правят ги много кръгли, като дини. За мен това е неестетическо, но ако на теб ти харесва, може да им се довериш.

# 513
Момичета , някоя от вас да е успяла да си регистрира имплантите? За политех става въпрос?

# 514
Няма как да дадем подобен съвет, това е работа на лекаря. Вероятно ще е нужно и повдигане, тоест двойна операция или две операции. За Естетика - аз не съм впечатлена от резултатите им, нито от отношението (съдейки по отзиви на пациентки). Правят ги много кръгли, като дини. За мен това е неестетическо, но ако на теб ти харесва, може да им се довериш.
Благодаря ти много, ще се опитам да намеря още информация за Естетика. Ще се консултирам и с лекар, но все още търся правилния понеже лекарите, които си претупват работата са много…

# 515
  • София
В старите теми имаше доста коментари за него, ако имаш време ги прегледай Simple Smile

Аз бих искала да споделя моята история и да ми дадете вашето мнение. Поради много рязко отслабване от размер “80С” в момента влизам в “75А”. За увисването просто няма да коментирам. Бих искала да споделите според вас кои ще бъдат най-добрата големина на имплантите, които да се сложат понеже бих искала да си върна старите размери на буста.  Бих искала и мнение за клиника “Естетика” в Турция или ако е възможно да ми препоръчате клиника и лекар в София или Пловдив.
Хатър в Пловдив/ Панагюрище.

# 516
Lollipop98, в Естетика слагат предимно(или само) кръгли импланти, които не са подходящи за всички жени. Отделно е възможно по време на самата операция да подменят предварително уговорения размер с друг по тяхна преценка. Така че трябва да се има едно на ум за тях.

А конкретния размер и вид импланти зависи от структурата ти, от основата на гърдата, от количеството тъкан в областта на деколтето и др. Също така, колко изпъкнали ще стоят зависи най-вече от профила на имплантите. Затова лекарите правят измервания и обикновено дават няколко варианта (от колко до колко кубика) биха били подходящи и вече тогава би могъл да се избере размер според желанията.

Скрит текст:
Аз също съм с доста изпразнени гърди след две кърмения както и отслабване след бременностите. Преди бях чашка Б, сега съм А. При мен се налага и повдигане, така че мога да направя или първо повдигане, а след изввстно време импланти, или наведнъж операция 2 в 1. Само че аз съм се насочила към д-р Стоянов, при когото цените са солидни и съответно нямам възможност скоро да се оперирам. Надявам се до година/две да мога да се оперирам.

# 517
Здравейте, аз се оперирах в Истанбул,но не в Естетика. Искам да кажа, че на прегледа с доктора също коментирахме 270сс кръгли. Но в крайна сметка се разбрахме, че влизайки в операционната, ще носи няколко размера и на място ще прецени. В крайна сметка е решил 350сс.  Изключително съм доволна, от преценката му. Притеснявах,се че ще са като точки, но доктора каза, че анатомични слага само на нераждали жени. Два месеца по-късно и разрезите са повече от добре, дори тези около ареолите почти не се забелязват, както и  формата е супер естествена. Дори близки, които не знаят, че съм се оперирала - не разбират

Последна редакция: пт, 24 юни 2022, 21:33 от bubanka

# 518
Здравейте,  някой знае ли колко се чака за консултация при др. Скерлев?

# 519

Моят случай беше точно такъв( но не от отслабване, а от кърмене). Имплантите ми са 300сс.

# 520
във фейсбук има една група за пластични операции може да я потърсиш с много членове вътре мисля е затворена трябва да пуснеш заявка за присъединяване, и там имаше по спомен много коментари от момичета които са им били на операционната маса за много от хирурзите ( Молов,Естетика и много други )

# 521
Момичета , някоя от вас да е успяла да си регистрира имплантите? За политех става въпрос?

Аз го регистрирах седмица след операцията.Доктора ме предупреди,че е нужно да го направя и,че има срок за регистрацията.Не помня колко беше срока май няколко седмици.Върнаха ми отговор веднага,че е успешна и,че до 8-10 седмици ще ми изпратят документа.Действително в срока,който беше написан си получих регистрирания сертификат.

# 522
Добре, че shtipalkata попита за своите Политех, аз изобщо не съм се занимавала да ги регистрирам. Моите са Ментор, влязох в официалния им сайт, но не откривам къде да ги въведа. Ще бъде супер, ако някоя от вас с Политех или Ментор ни пусне тук линк за регистрация, поне едната да изкара късмет. 😀

# 523

Аз го регистрирах седмица след операцията.Доктора ме предупреди,че е нужно да го направя и,че има срок за регистрацията.Не помня колко беше срока май няколко седмици.Върнаха ми отговор веднага,че е успешна и,че до 8-10 седмици ще ми изпратят документа.Действително в срока,който беше написан си получих регистрирания сертификат.

# 524
Добре, че shtipalkata попита за своите Политех, аз изобщо не съм се занимавала да ги регистрирам. Моите са Ментор, влязох в официалния им сайт, но не откривам къде да ги въведа. Ще бъде супер, ако някоя от вас с Политех или Ментор ни пусне тук линк за регистрация, поне едната да изкара късмет. 😀

На Ментор не трябва да се прави регистрация . Достатъчни са само паспортите.

Общи условия

Активация на акаунт