Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 856
  • 770
  •   1
Отговори
# 135
Точно на по-зряла възраст решението е по-зряло и отлежало. Докато много младите момичета много често избързват и се хвърлят на операция малко необмислено. Мое мнение. Успех!

# 136
  • Бургас
И аз се оперирах на 41 години, със сходен на твоя изходен материал - малки, празни гърди, но не гледащи надолу.
Нямам болки в гърба. За фиброаденомите нищо не мога да кажа.
Успех!

# 137
  • Пловдив
Благодаря ви! Днес ще звънна, знам че се чака, но пък има защо ☺

Amaru ти направо ме хвърли в размисъл🧐и аз съм с две операции от фиброаденоми на двете гърди,едната преди 15г другата в Турция преди 10г.Изобщо не ми мина през акъла дали ще има проблем ако си поставя импланти?!Иначе и аз както казах съм си избрала др Стоянов и имам час за 1.06 и изобщо не мисля да ходя на друга консултация.Та…..направо съм шах и мат сега
Пишете какво е станало на вашата консултация. Това ми е най-важното, какво следва ако се наложи махане на кистите при вече сложени импланти.

# 138
Имам въпрос относно операцията при д-р Стоянов. Мога ли запазя ден и час за операция на по-късен етап след консултацията? Или ако е минало много време трябва да отида на повторна консултация? Той дава ли някакъв документ от прегледа? Аз знам, че така или иначе се чака и за дата за операция при него, а ако аз самата се забавя, то ще мине доста време.

# 139
Забравих да спомена, че и аз нямам болки в гърба.

А относно записване на дата за операция, може и на по-късен етап след консултацията. Д-р Стоянов записва всичко на лист в два екземпляра, един за клиниката и един за Вас. Не може да се насрочи операция преди да е минала консултация, така, че в другия случай е ок. Дори ако имате нужда от доуточняване след първоначална консултация Ви дават побързо час като обясните.

# 140
  • Пловдив
Току що запазих час за д-р Стоянов, за 25.10. Далечко е, но аз не бързам. ☺

# 141
За болките в гърба си трябват упражнения, аз когато не спортувам по-дълго време, както сега се получава по независещи от мен причини, също имам болки, а съм с 0 бюст.

За кистите, ако разсъждаваме логично, не би следвало да е проблем да се оперират с импланти, защото те са в жлезата обикновено. Освен това, всяка от тези интервенции - повдигане, поставяне на импланти, премахване на кисти, може да бъде направена в различно време и де факто да не ги давате накуп тези пари. Аз ако съм на вас, не бих спестявала, защото всяка една стъпка от посочените е важна не само за самочувствието, но и за здравето Ви. Даже, ако питате мен, аз бих комбинирала повдигане с премахване на кисти и след няколко месеца - постяване на имплантите.

# 142
  • Пловдив
Даже, ако питате мен, аз бих комбинирала повдигане с премахване на кисти и след няколко месеца - постяване на имплантите.
Именно това ми другата опция, защото са доста повърхностни и са под ареола. Ще го обсъдя с мамолога и след това с д-р Стоянов и ще се реши.

# 143
Аз доколкото съм чела мнения от пациентки на д-р Стоянов, той препоръчва първо да се направи повдигане и след известно време импланти, когато се налагат и двете интервенции. То е и съвсем логично това да е по-добрият вариант, за да може да се подберат най-подходящите импланти за новата форма на гърдите, която ще се получи след повдигането. Аз съм другия месец при него и ще видя какво ще ми предложи. С лека птоза съм и много се надявам при мен да може да се коригират нещата само с импланти без повдигане.

# 144
  • Пловдив
Супер, пишете какво е казал. Моите са нещо такова, само че не толкова увиснали. Снимката е от нета, не виждам белези от котва и крайният резултат ми харесва, но май са доста кубиците....
Не знам как се скрива снимка...

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 18:33 от bubanka

# 145
Имам въпрос относно операцията при д-р Стоянов. Мога ли запазя ден и час за операция на по-късен етап след консултацията? Или ако е минало много време трябва да отида на повторна консултация? Той дава ли някакъв документ от прегледа? Аз знам, че така или иначе се чака и за дата за операция при него, а ако аз самата се забавя, то ще мине доста време.
След консултацията на рецепция момичето пита дали искате да запазите час за операция сега или ще помислите. Записват ваш тел.номер, имейл и ви дават два листа, на които има описано подробно какви изследвания трябва да си направите преди операцията, ако евентуално се решите на такава, пише и други полезни неща, също така ви дават копие от листа, въхру който е писал д-р Стоянов по време на консултацията (на този лист е описано какви кубици ще са имплантите, размерите на гърдите ви, защото по време на консултацията ви измерва, както и какви ще бъдат имплантите, които мисли да ви поставя на вас). Решението е във ваши ръце, много са любезни всички, дават ви право на избор и доста информация ,,за вкъщи”, а дори и да се забавите в решението си, мисля, че няма нужда от повторна консултация, защото мерките са записани вече, те имат информация за вас в системата, затова спират и оригинала при тях, за да ви има в системата, ако решите да се оперирате.

# 146
Да, изрично лазват, че ако имаш допълнителни въпроси, останало е нещо неразбрано, дават час за доиточнение с приоритет, без да чакаш отново 10 месеца.

# 147
Здравейте момичета! Има ли сред вас някоя след повдигане и поставяне на импланти? Ноември бях на консултация при д-р Стоянов и си запазих дата за операция,но след това си я отмених. Сега пак съм чудене и искам да видя резултати и белезите колко са забележими,защото те ме плашат . При мен няма как без повдигане тъй като съм кърмила две деца по година ,а имам не малък бюст, освен белег котва ще трябва да оформи и ареолите тъй като са различни... Много ще съм благодарна на тези ,които ми изпратят снимки 🙏

# 148
  • Пловдив
Ноември бях на консултация при д-р Стоянов и си запазих дата за операция,но след това си я отмених. При мен няма как без повдигане ....
А как ви предложи да се случат нещата, двете операции наведнъж или една след друга. Белезите въобще не са ми проблем на мен. И аз съм във вашето положение, няма как да ви помогна със съвет за сега.

# 149
Здравейте, прекрасни! Моят въпрос е малко по-различен, а именно как казахте на близките си за решението ви да се оперирате? Аз се притеснявам и малко ме е срам честно казано, не знам с основание или без. Аз съм с пълен нулев старт и това ми създава комплекси, а има начин да се отърва от тях и да съм спокойна в тялото си и най-вече да не ме е срам сама да се гледам в огледалото, пък какво остава пред хора. Вие как се чувствахте и как се справихте с притеснението относно този въпрос, ако е имо такова?🤷🏻♀ Благодаря предварително!
П.С. Само да вметна, че родителите ми напълно ме подкрепят и сме говорили хиляди пъти, не съм ги убеждавала дори, просто заедно се информирахме малко повече по темата и те ме подкрепят без съмнение. Не че ще правя официално оповестяване във фейсбук, че имам нови придобивки…не, просто то ще бъде видимо и трябва да подготвя най-близките хора около себе си по някакъв начин.

Общи условия

Активация на акаунт