Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 847
  • 770
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Полгеднете в Инстаграм профила на д-р Хатър снимкте, публикучвани от нея. Наскоро бях гледала подобни операции там.
Щом Стоянов дава от сега часове за консултация за ноември, не ми се мисли операцията кога би могла да е.

# 166
  • София
Привет Simple Smile
Търся мнения за др. Евгений Василев за поставяне на импланти, от бившата Тина Киркова, София. Насочила съм се към него. Основната причина е, че съм му пациент, той е мой мамолог много години, а и ми е препоръчан от друг лекар. За жалост напоследък чух три лоши мнения и бих искала още сондаж да направя. Благодаря предварително за споделените мнения.

# 167
Здравейте. Аз съм с повдигане, но без импланти. Ако искате ми пишете на лично.
Здравейте, мили дами 🤗
Чета ви от скоро и си признавам, че само тази тема до момента съм изчела. От скоро се зароди в мен желанието да направя нещо с бюста си, който от тинейджър е доста голям. С годините и с две деца, второто кърмено над година няколко качания и сваляне на килограми в момента бюста ми е провиснал и има нужда .... и тук идва незнанието ми от какво, от естетическа реконструкция на гърдите или от реконструкция и поставяне на импланти?
На 45години съм към момента нося сутиен с чашка Е, подръдната ми е около 80см., тежат ми гърдите и искам да са по малки и да влизат в максимум Д чашка, да са повдигнати и имат някакъв естетически вид и най важното да мога да нося бански без банели 😄.
Днес си записах час за консултация при д-р Стоянов - 1.11.2022, до тогава се надявам да направя още няколко консултации. Набелязала съм доц.Романски. Кой друг лекар може да ми препоръчате? Благодаря!
Въпроса ми е има ли някоя дама, която е била с голям бюст и го е намалила? Мнения, впечатление на всякаква информация ще съм благодарна.

# 168
Момичета, някоя може ли да ми препоръча мамолог в Токуда за профилактичен ехографски преглед на имплантите?

# 169
След като тук попаднах на мнения за доктор Хатър се заинтригувах ,не бях я чувала до сега. Някой може ли да качи снимки на повдигане направени без имплант и със .

# 170
  • София
След като тук попаднах на мнения за доктор Хатър се заинтригувах ,не бях я чувала до сега. Някой може ли да качи снимки на повдигане направени без имплант и със .

Има страница в Инстаграм и там качва редовно снимки на различни,  нейни операции.

# 171
maya и аз съм с намаляване и повдигане ,без импланти,разрез тип котва.Бяха наистина огрооомни .Пишете ако искате или за снимки.Определено ми олекна много и нямам болки в гърба.

# 172

Има страница в Инстаграм и там качва редовно снимки на различни,  нейни операции.
Да,видях страницата й, но ми се иска да видя най-вече ареолите ,те ме притесняват доста…

# 173
  • Пловдив
Полгеднете в Инстаграм профила на д-р Хатър снимкте, публикучвани от нея. Наскоро бях гледала подобни операции там.
Щом Стоянов дава от сега часове за консултация за ноември, не ми се мисли операцията кога би могла да е.
Току що го разгледах. Ами съжалявам, но нито едни гърди не ми хресаха. Предпочитам да чакам и да платя повече, но да си заслужва. Ако ще е нещо, за което после ще съжалявам, по добре дори нищо да не правя. Това за мен е сериозно решение, не е като да си купя обувки в еуфория...

# 174
Здравейте,чета ви от доста време.Наближава датата и на моята корекция-уголемяване на бюста с импланти.И все повече започва да ми “пари под лъжичката”.Въпроса ми е към дамите,които вече са направили тази крачка-имате ли болки в гърба,врата,кръста след операцията?Аз и сега си имам болежки в в гърба и врата.Дали ще се засилят?От много време искам корекцията,а с наближаването на дата започвам много да се притеснявам

# 175
Здравейте,чета ви от доста време.Наближава датата и на моята корекция-уголемяване на бюста с импланти.И все повече започва да ми “пари под лъжичката”.Въпроса ми е към дамите,които вече са направили тази крачка-имате ли болки в гърба,врата,кръста след операцията?Аз и сега си имам болежки в в гърба и врата.Дали ще се засилят?От много време искам корекцията,а с наближаването на дата започвам много да се притеснявам

Прочетете малко мазад. Няколко отговора преди Вашия бяха точно за това, което питате.

# 176
Здравей, аз съм с 600 куб от 1 година. Нямам повече болки в гърба от преди. Чувствам се по същия начин

# 177
Преди операцията и аз се притеснявах от това, но действително не усещам никаква тежест. Според мен, болките в гърба идват от неправилната стойка. В началото от спането само по гръб е доста кофти.

# 178
Записах си час за доктор Хатър. Нещо ми направи впечатление в снимките и описанието им са масово импланти СС . Аз държа на ест излъчване,кръглете май няма да са с толкова натурален вид…

# 179
  • София
CC не значи, че са кръгли. Моите са 355сс и са ергономични, стоят сравнително естествено според мен. Ако се избере по-нисък профил ще стоят още по-естествено. Бих те посъветвала да покажеш на снимка какъв резултат си представяш, за да може тя да прецени какво да ти предложи.

Общи условия

Активация на акаунт