Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 816
  • 770
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте,знам че е писано много назад в темите,но бихте ли ми казали след сваляне на конците с какво мазахте,пръскахте белезите докато паднат коричките.А също и с водоустойчиви лепенки ли се къпахте или без.

# 181
Здравейте,знам че е писано много назад в темите,но бихте ли ми казали след сваляне на конците с какво мазахте,пръскахте белезите докато паднат коричките.А също и с водоустойчиви лепенки ли се къпахте или без.

Ако питате за нещо, което се маже за заличаване на белезите - маже се след като паднат коричките.
Аз преди да паднат не съм мазала с нищо, после мазах Кело кот.

# 182
Имах предвид докато паднат коричките за самия заздравителен процес,примерно Цикатредина спрей или нещо подобно.И отностно къпането след свалянето на конците с водоустойчиви лепенки или без?

# 183
Имах предвид докато паднат коричките за самия заздравителен процес,примерно Цикатредина спрей или нещо подобно.И отностно къпането след свалянето на конците с водоустойчиви лепенки или без?
Аз се пръсках точно с цикатрадина спрей, по инструкция на лекаря. След това -кело кот.  Относно къпането, най-добре да попитате хирурга. При мен не са сваляни Конци  , резорбируеми бяха. Ако има значение,  само с повдигане съм, без импланти, белег тип lollipop. След като свали превръзките, 6 дни след операцията,  тогава лекаря постави водоустойчиви лепенки и разреши къпане. След 2 дни каза да сваля и лепенките.

# 184
Nabella, благодаря!

Последна редакция: нд, 06 фев 2022, 12:34 от bubanka

# 185
Здравейте, момичета! Следя тази тема от може би 2 години и съм изчела всички теми. Накратко ще кажа, че си мечтая да имам нормален бюст още от тийнейдърските си години. Казвам нормален, защото моят е чашка "А" и то пак зависи от модела, понякога дори тя е голяма. Както следва и винаги съм знаела, че един ден ще си направя операция за уголемяване на бюста. Бях си поставила две условия: да бъда достатъчно финансово стабилна, за да си позволя този лукс и да си имам поне едно дете преди това. Е, условията са изпълнени, затова вече имам и дата за операция при д-р Стоянов за края на март (Стоянов винаги ми е бил първи и единствен избор за тази интервенция, други консултации дори не съм правила). И тук идва моят въпрос към вас. Живея в чужбина и организационно ще ми е по-лесно да си дойда до БГ за два дни и да си направя всички изследвания. Можете ли да ми кажете къде в София мога за един-два дни да си направя изследванията, като кръвните е ясно, че във всяка лаборатория могат да се направят? Благодаря ви предварително! Хубав ден. Blush

# 186
Здравейте, случайно да имате наблюдения или някой да се е оперирал/бил на консултация при доктор Цветомир Димитров (от клиниката на доктор Стоянов)? Съвсем случайно попаднах на него в инстаграм,може би защото следвам Стоянов. Ако някоя дама все пак има преки наблюдения нека сподели ,моля

# 187
Здравейте, случайно да имате наблюдения или някой да се е оперирал/бил на консултация при доктор Цветомир Димитров (от клиниката на доктор Стоянов)? Съвсем случайно попаднах на него в инстаграм,може би защото следвам Стоянов. Ако някоя дама все пак има преки наблюдения нека сподели ,моля

Била съм при него не на операция, а на други процедури. Прави приятно впечатление, че обяснява всичко, на дълго и на широко. До колкото знам е специализирал в Германия, сега оперира с д-р Стоянов и отделно приема и свои пациенти.
Аз бих му се доверила. Може би ако ми се наложи и няма да е д-р Стоянов, ще избера него.

# 188
Записах си час за доктор Хатър. Нещо ми направи впечатление в снимките и описанието им са масово импланти СС . Аз държа на ест излъчване,кръглете май няма да са с толкова натурален вид…
СС е абривиатура на кубик.. а не на вид импланти. Тя използва често ергономични. Не анатомични.

Последна редакция: вт, 08 фев 2022, 08:50 от bubanka

# 189
Записах си час за доктор Хатър. Нещо ми направи впечатление в снимките и описанието им са масово импланти СС . Аз държа на ест излъчване,кръглете май няма да са с толкова натурален вид…
СС е абривиатура на кубик.. а не на вид импланти. Тя използва често ергономични. Не анатомични.
Каква е разликата между ергономични и анатомични?

# 190

Каква е разликата между ергономични и анатомични?
[/quote]

Съветвам Ви да намерите хирург, на който можете да се доверите и той да прецени вида на имплантите. В някои счучаи няма да е ок да се сложат анатомични импланти, ще трябва да са кръгли или обратното.
Инъче ергономичните импланти стоят като капковидни в изправено положение и като кръгли в легнало. Може би са една идея по-кръгли от анатомичните и една идея по-анатомични спрямо кръглите.
Анатомичните импланти са с плавен преход в горната част на деколтето.
Виждала съм снимки на жена с анатомични имплати, които изглеждат съвсем кръгли и обратното - кръгли импланти, които стоят естествено.
Например моите импланти са висок профил и са доста пълни в горната част. И профилите имат значение.

# 191
Здравейте, момичета! Бихте ли ми казали, тези които са се оперирали при д-р Стоянов, как се процедира при запазването на час и капарирането на часа? Също така какво предстои след като запиша час, изследвания всички неща, вие кога си ги направихте?
А, и още един въпрос, има ли някои сред вас, които вече от доста време са със силикон и как се чувствате след поставянето, нещо промени ли се, свикнахте ли с новите си придобивки?❤

Последна редакция: ср, 09 фев 2022, 13:20 от Music passion girl

# 192
Здравейте! Бихте ли ми казали, тези които са се оперирали при д-р Стоянов, как се процедира при запазването на час и капарирането на часа? Също така какво предстои след като запиша час, изследвания всички неща, вие кога си ги направихте?

Час за операция записват задължително след проведена консутация. Може веднага след консутация да си запазите дата за операция с капаро, аз платих 1000 лв. А можете и по-късно, да си обмислите.
Изследванията се правят и изпращат в клиниката 20 дена преди датата на операцията.

# 193
Здравейте, мами . Вчера бях на консултация и ми препоръчаха 335cc, кръгли, висок профил. Смея да твърдя от близки познати, че лекаря е естет и харесва естествен резултат .  
Висока съм 172, 54кг, имам малки гърди, не съм с нулев старт. Иска ми се максимално естествен резултат, леко увеличение на бюста. Очаквах не повече от 290сс 😀 Може ли да ми покажете снимки на вашите гърди с тези кубици, знам че на всеки стоят различно, но все пак е някакъв ориентир. Благодаря предварително ❤

Последна редакция: нд, 13 фев 2022, 16:02 от Марлен Танева 713283

# 194
Здравейте. Мина и моята консултация при д-р Стоянов. Много съм доволна, веднага си личи какъв професионалист е. Вдъхна ми голямо доверие и няма да ходя при други лекари на консултация.

Аз съм кърмила две деца общо 2 години и съответно имам птоза. Мислех, че е по-малка, но той я определи като 2ра-3та степен. Съответно ми обясни, че в моя случай трябва да се направи повдигане - няма да стане само с импланти. Относно имплантите, аз търся съвсем дискретен резултат, да имам по-пълни гърди. Предложи ми анатомични 215сс.

Има ли тук дами с импланти в порядъка на 200-250сс? Може ли да качите снимки? Все пак, знам, че е индивидуално в зависимост от старта. Аз сега съм чашка А, при някои модели Б. Доколкото прочетох, всеки 150-200сс ориентировъчно вдигат размера с една чашка, така че вероятно ще стана пълна чашка Б или максимум С, което по принцип е и моето желание.

Общи условия

Активация на акаунт