Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 757
  • 770
  •   1
Отговори
# 255
Аз съм оперирана при него, но преди цели 12 години и не знам доколко би Ви било полезно мнението ми. Разреза ми е под мишницата и ми беше доста трудно в началото, предвид че не можех да си вдигам ръцете изобщо. Горе долу седмица ни бе нужна да започна да се обслужвам напълно самостоятелно. За доктора мога да кажа само хубави неща. Много е мил к страхотен професионалист. Дано Ви е било от полза.

Здравейте!

Има ли някоя дама, която би споделила мнение за д-р Тонев от Пловдив. Търсих из всички теми и намерих само един коментар свързан с него. До колкото разбирам той оперира само с разрез под мишницата. Има ли някоя от вас с такъв разрез и какво бихте споделили за възтановяването?

Благодаря предварително.

Моите разрези не бяха под мишниците и въпреки това повече от седмица ми отне да мога да си вдигам изцяло ръцете,само дупчици от дренажите имах. Представям си колко боли с разрези под мишниците 😔

# 256
  • Бургас
Може ли да ми кажете как да си запиша час при доц.Романски? Той в МБАЛ Надежда ли прави консултации? Там направих някаква регистрация да си запиша час, но пише, че няма свободни дати. Ако е удобно за телефон ще съм много благодарна 🤗

Доц. Романски не прави вече естетически. Само реконструкции. По принцип. Един ден в месеца има прегледи и не иска да поема по-вече пациенти, защото има много. Рядко се случва да пропусне ден без операция.
За предният месец сестрата каза, че часовете са свършили за 20 мин.

Не съм ориентирана още, но искам евентуално намаляване и повдигане на бюста. Ако това е естетическа операция значи няма да ми свърши работа така ли? Благодаря.

# 257
Не само ще ви свърши работа ами ще я свърши и много добре ! , Може би най-добре от всички други Simple Smile) за доц. Романски става на въпрос . Моята операция при него мина , аз бях една от последните на които сложи импланти. Страх си ме е да се похваля още.. хихи знаете как е… Но съм много доволна от резултата на този етап , Болницата е много хубава , обгрижват те много и направо си беше като на почивка , честно не ми се тръгваше. Аз стоях 6 дни в болницата и следователно с дренажи , така прецени за мен ,тъй като пътувах от далеко.  Не съм имаша кой знае какви болки, и си върших всичко след като се прибрах домакинствах си и всичко друго , само без да вдигам тежко. Момичета благодаря ви , отдавна пиша тук и ако някой има въпроси нека ми пише , както вие ми бяхте много полезни така и ще се радвам и аз да бъда за някоя от вас.

# 258
  • Бургас
Щипалката, а как си записахте час за консултация при доц. Романски? Ако може на ЛС да не спамим. Благодаря.

# 259
  • Русе
Мая, понеже правя в момента реконструкция при него, на всяко ходене му задавам разни въпроси, които срещам за него. На въпросът защо спира естетическите каза, че не са му интересни. Предпочита по-сложните. Старите му пациентки знаели как да го намерят, телефона му бил същия, а новите да запазвали час през болницата. Нямало как да стои постоянно на тел. Краят на месеца пак съм при него и бих му задала какъвто въпрос искате.
Аз  си запазих час за него през кол центъра на болницата.

# 260
Maya_76, аз съм с повдигане без импланти при доц. Романски. Час се записва, като следите ежедневно, даже по няколко пъти на ден сайта или звъните на регистратура. Аз успях през сайта. Ако искате ми пишете лично за подробности около самата операция.

# 261
Много благодаря за отговора.

Аз съм оперирана при него, но преди цели 12 години и не знам доколко би Ви било полезно мнението ми. Разреза ми е под мишницата и ми беше доста трудно в началото, предвид че не можех да си вдигам ръцете изобщо. Горе долу седмица ни бе нужна да започна да се обслужвам напълно самостоятелно. За доктора мога да кажа само хубави неща. Много е мил к страхотен професионалист. Дано Ви е било от полза.

Здравейте!

Има ли някоя дама, която би споделила мнение за д-р Тонев от Пловдив. Търсих из всички теми и намерих само един коментар свързан с него. До колкото разбирам той оперира само с разрез под мишницата. Има ли някоя от вас с такъв разрез и какво бихте споделили за възтановяването?

Благодаря предварително.

# 262
Здравейте!
Споделям резултат на една година.
Скучна стана темата - няма снимки... Simple Smile
Скрит текст:
Д- р Скерлев.
Motiva E Full 400cc
Успех на всички, които ще променят самочувствието си! Simple Smile

Последна редакция: пт, 18 мар 2022, 16:22 от GNA2021

# 263
Жалко,че не се споделя толкова вече .
GNA2021 Страхотно !

# 264
Здравейте, мацки ❤
Ще си сменям имплантите с по- големи и лекаря ми ми препоръча motiva true fixation, имат нещо подобно на закрепващи се държачи и се предполага, че няма да мръднат тъй като се закрепват тези нещица директно🤯 ужасно го обясних🤣
Та… има ли някоя дама с този вариант на мотива или да е чувала нещо.. май е нова услуга/вариант…
Благодаря !
Иначе сменям 425сс Мотива ергонимични с 600 СС Мотива анатомични true fixation ☺
Та си се чудя дали ще има видима разлика… около 1 см е разликата в параметрите им… прилагам таблицата на новите придобивки

# 265
Здравейте Simple Smile

Нова съм, изчетох всички коментари по предишните теми за мамопластика. И все пак ще се радвам на още мнения относно доктор Веселин Молов. Предстои ми консултация с него и ще се радвам да ми кажете плюсове , минуси , резултати и така.

# 266
Здравейте Simple Smile

Нова съм, изчетох всички коментари по предишните теми за мамопластика. И все пак ще се радвам на още мнения относно доктор Веселин Молов. Предстои ми консултация с него и ще се радвам да ми кажете плюсове , минуси , резултати и така.
Здравейте. Щом сте изчели всичко,значи сте прочели и доста за Молов. Мненията са различни .
Аз лично съм оперирана от него преди 10 месеца . Доволна съм на този етап ,нямам никакъв дискомфорт,чувствам ги като мой. Резултата става все по-  хубав ,точно ,както ми обясни и Молов. Минуси при мен няма (освен ,че трудно си намирам сутиени ) 🙂

# 267
Здравейте момичета,
Аз съм мама на две деца и усещам с цялото си същество, че ми е време да си обърна внимание. Гърдите ми са за повдигане, а и коремът ми остана с много излишна кожа, херния и какво ли не. Насочвам се към др Стоянов в Есте клиник. Има ли някоя сред вас с подобен опит? Mommy makeover както се води на запад. Дайте съвет как се справихте с грижите за децата след операцията? Казаха ми, че има риск от некроза на ареолите при повдигане на гърдите. Някой с мнение или опит?

# 268
Здравейте Simple Smile

Здравейте. Щом сте изчели всичко,значи сте прочели и доста за Молов. Мненията са различни .
Аз лично съм оперирана от него преди 10 месеца . Доволна съм на този етап ,нямам никакъв дискомфорт,чувствам ги като мой. Резултата става все по-  хубав ,точно ,както ми обясни и Молов. Минуси при мен няма (освен ,че трудно си намирам сутиени ) 🙂

Благодаря за информацията, би ли ми пратила снимки на лично на резултатите ти. С нулев старт ли беше, колко кубика ти сложи Simple Smile

# 269
Здравейте момичета,
Аз съм мама на две деца и усещам с цялото си същество, че ми е време да си обърна внимание. Гърдите ми са за повдигане, а и коремът ми остана с много излишна кожа, херния и какво ли не. Насочвам се към др Стоянов в Есте клиник. Има ли някоя сред вас с подобен опит? Mommy makeover както се води на запад. Дайте съвет как се справихте с грижите за децата след операцията? Казаха ми, че има риск от некроза на ареолите при повдигане на гърдите. Някой с мнение или опит?

Аз бях при него на консултация за повдигане на гърди със или без импланти. Да, има такъв риск за зърната, той ми обясни. Самата процедура представлява премахване на излишната кожа на гърдите и преместване на зърната на правилната им позиция. Друго важно за операцията е, че се засягат млечните жлези и е добре да се прави, когато жената няма да ражда повече. Остават белези след операцията, които после могат да се третират в клиниката с лазер. При жените с по-тъмна кожа белезите са по-видими.

Иначе, доктора е страхотен. Едновременно е много приятен и е голям професионалист. Особено за повдигане на бюст, е добре да се прави при добър професионалист, тъй като операцията не е толкова лесна за изпълнение.

Общи условия

Активация на акаунт