Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 738
  • 770
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Казаха ми, че има риск от некроза на ареолите при повдигане на гърдите. Някой с мнение или опит?

Да, има такъв риск за зърната, той ми обясни.
Това не го бях чувала. Ужас, започвам вече да се отказвам...и след прочетеното в онази група. Ще ида на консултация при него и ще реша. Има много време. Ако стане без повдигане ще е супер, но се съмнявам. Именно повдигането ме притеснява, защото знам, че не е лека операция.

# 271
Здравейте дами. На 42 години съм168 см/ 60 кг и имам две деца.Изчела съм почти всичко, но реално не мога да преценя като се гледам и се надявам да ми дадете реално странично мнение. От доста време обмислям поправка на бюста и мисля че момента дойде. Имам записани часове за консултация при Скерлев 30.03 която очаквам с нетърпение и 01.2023 Стоянов, 06.2022 Молов. Много ми се иска да чуя вашите мнения за наличното в пазвата ми. Дали ще се получи без повдигане или да се подготвя психически за това. Прикачам снимка на изходното положене Simple Smile

Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 26 мар 2022, 23:33 от Zdravka Ceneva

# 272
  • Пловдив
Здравей. Като гледам и ти като мен си с доста голяма птоза. Не вярвам да ни се размине без повдигане. Стоянов за мен е топ, обаче и цените му са топ 😁😁

# 273
Здравей. Като гледам и ти като мен си с доста голяма птоза. Не вярвам да ни се размине без повдигане. Стоянов за мен е топ, обаче и цените му са топ 😁😁
Да, и за мен е фаворит, надявам се да се разберем с него и да имам търпението да изчакачам 1 година Wink

# 274
Със сигурност ще се наложи повдигане . Успех с избора . Аз бих зачеркнала веднага Молов от списъка , трябва ти опитен и много добър специалист като Стоянов от изброените .. На мен лично Молов ми направи лошо впечатление с искането му да ми сложи огромни гърди , мрежи и говореше сто часа за частната си линейка че само той имал такава .
 успех! Simple Smile

# 275
Със сигурност ще се наложи повдигане . Успех с избора . Аз бих зачеркнала веднага Молов от списъка , трябва ти опитен и много добър специалист като Стоянов от изброените .. На мен лично Молов ми направи лошо впечатление с искането му да ми сложи огромни гърди , мрежи и говореше сто часа за частната си линейка че само той имал такава .
 успех! Simple Smile
Съгласна съм, но докато чакам часа при Стоянов мисля да чуя и други мнения. За повдигане мисля че той е най-добре. Не намирам резултати от Скерлев, но има едно момиче в групата на което много ми харесаха гърдите, но тя е само с уголемяване. Искаше ми се да видя как се справя с повдигането и цените съответно. В сряда съм при него и ще добия представа Simple Smile

# 276
 успех! Simple Smile
Съгласна съм, но докато чакам часа при Стоянов мисля да чуя и други мнения. За повдигане мисля че той е най-добре. Не намирам резултати от Скерлев, но има едно момиче в групата на което много ми харесаха гърдите, но тя е само с уголемяване. Искаше ми се да видя как се справя с повдигането и цените съответно. В сряда съм при него и ще добия представа Simple Smile

Със сигурност ще ти предложи повдигане. Ситуацията при мен е аналогична. Хубаво впечатление ми направи Стоянов като каза, че препоръчва по-малки импланти, за да има хармония с тялото.

# 277
Д-р Стоянов почти сигурно ще Ви каже, че първонтрябва да направи повдигане и след поне 6 месеца да постави импланти. Това удължава чакането. Но пък може да си намерите по-скорошен час ако пишете по групите, че търсите да си го смените.
Ако смятате, че той е Вашия човек, чакането си заслужава. Успех !

# 278
Д-р Стоянов почти сигурно ще Ви каже, че първонтрябва да направи повдигане и след поне 6 месеца да постави импланти. Това удължава чакането. Но пък може да си намерите по-скорошен час ако пишете по групите, че търсите да си го смените.
Колкото и да ми се иска да се случат по-бързо нещата ще трябва да почакам. А и по принцип съм решила че искам да се оперирам през пролетта, така че се надявам след консултацията 01.2023 да има скорошна дата и за операция.
Дано мина с една операция Sad

# 279

Защо на 2 етапа? В Инстаграма му миналата седмица беше пуснал повдигане + импланти и са правени на един път. В кои случаи се прави последователно ?

# 280
Много рядко някой се съгласява за операция 2 в 1. Тук често е коментирано, препоръчвам, който се интересува да прочвте назад и старите теми. Да не говорим, че и има различен начин на повдигане…
 Относно чакането, има голяма вероятност да се оперирате месец след консултацията.
Определено е по-добре операцията да е през пролетта и есента. Летните жеги ми предизвикваха отоци и беше крайно дискомфортно.

# 281
Много рядко някой се съгласява за операция 2 в 1. Тук често е коментирано, препоръчвам, който се интересува да прочвте назад и старите теми. Да не говорим, че и има различен начин на повдигане…
 Относно чакането, има голяма вероятност да се оперирате месец след консултацията.
Определено е по-добре операцията да е през пролетта и есента. Летните жеги ми предизвикваха отоци и беше крайно дискомфортно.

Благодаря, това операцията да е месец след консултацията ми е супер. Дано имам късмет.

# 282
Миналият ден бях при него и записваше за операции късна есен.

# 283
Миналият ден бях при него и записваше за операции късна есен.
Аууу това е отчайващо…

# 284
Хътър също може да погледнете, справя се с повдигане и импланти, до колкото знам и реконсгтрукции прави.

Общи условия

Активация на акаунт