Естетична хирургия на гърди / Мамопластика - 17

• 78 792
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Момичета , Стоянов с кои импланти работи?

# 556
Момичета , Стоянов с кои импланти работи?
с ментор, обаче преди години слагаше само алерган Simple Smile

# 557
Усещам едно странно движение в лявата гърда при навеждане и изправяне.Все едно импланта се преобръща(нещо такова)
6 месеца след операция съм и се чудя дали все пак има някакъв шанс да отшуми🤔
Това усещане бих го проверила с ехограф или още по-добре ямр, в много случаи на спукване то се случва от опериращия по време на поставянето. Не значи, че при вас е това, разбира се, надявам се и да не е ❤️

# 558
  • София
Ходих на мамолог и ехограф април месец,защото ми се появи едно топче.
Мамолога каза,че е безобидна киста,аз си имах кисти и преди мамопластиката.
Нищо нередно уж не видя,дори каза,че са много добре.
А иначе дясната гърда я усещам добре,но в лявата усещам това въпросно движение.
Тя е и по-напрегната и болезнена.
Тези дни ме боли сякаш скоро е оперирана.
Това може да има общо и с кистите.Гърдите си ме наболяваха и преди операцията.Но това движение го усещам от ден 1 след мамопластиката и то няма общо с кистите.
При кихане дори,кашляне усещам как лявата гътда се напряга(дясната не)
На първия контролен(50 дни след опер),доктора каза,че тя е претърпяла голяма травма и че това движение ще отшуми.
Минаха 7 месеца и още не е отшумяло.
Ще отида на втори контролен,но чак след края на август.
Интересно ми е какво ще каже доктора🤔

# 559
На приятелка дадоха час за първи преглед при Стоянов за април 2023 😅
Истината е че и аз бих чакала ,но той да ме оперира, но за първи преглед 10 месеца...

# 560
Момичета, а случайно някои да има или да знае за марката Ideal, защото тук масово работят с нея и постоянно ми я предлагат. Някакъв микс от силикон и физ.разтвор, някой да е запознат?

# 561
Момичета, а случайно някои да има или да знае за марката Ideal, защото тук масово работят с нея и постоянно ми я предлагат. Някакъв микс от силикон и физ.разтвор, някой да е запознат?

Много ми е интересно къде е твоето "тук".
Из Европа имплантите с физ разтвор спряха да се ползват отдавна, защото се пукат. Не е опасно, тялото го обсорбира, но все пак..
Освен ако не са измислили нещо ново...

# 562
10 месеца за пръв преглед…звучи ми направо като любезен отказ от прегледа.При успешна консултация и съгласие за операция,то тя ще се реализира през 2024година или 2025година?

# 563
Америка Wink

[/b]

Много ми е интересно къде е твоето "тук".
Из Европа имплантите с физ разтвор спряха да се ползват отдавна, защото се пукат. Не е опасно, тялото го обсорбира, но все пак..
Освен ако не са измислили нещо ново...

# 564
Djadaya, наистина не знам дали има някакви нови импланти,които да не познавам, но физ разтвор е много по мек, съответно по-естествено стои имланта, но наистина зная за няколко случая и моя хирург ми каза, че ако искам ще ми ги намери, но в никакъв случай не ги препоръчва.

D.B. и на мен ми се струва много, но ако бях в БГ без никакво съмнение щах да чакам, колкото толкова. Предполагам че след консултацията ако се разберат ще я включи в графика по-рано. Със сигурност има дупки нарочно.
Стоянов няма нужда от пациенти или пари, така че прави когато иска каквото иска Simple Smile

# 565
А при положение, че сме няколко пациентки на Стоянов в тази тема с такова усещане в лявата гърда, трябва ли да мислим всички в посока, че точно левите ни импланти са спукани? Защото досега все се държах някак, но това ме хвърля в паника.
Усещам едно странно движение в лявата гърда при навеждане и изправяне.Все едно импланта се преобръща(нещо такова)
6 месеца след операция съм и се чудя дали все пак има някакъв шанс да отшуми🤔
Това усещане бих го проверила с ехограф или още по-добре ямр, в много случаи на спукване то се случва от опериращия по време на поставянето. Не значи, че при вас е това, разбира се, надявам се и да не е ❤️

# 566

Никога не съм чувала тази марка Ideal. А в Америка  наистина продължават да работят с Алерган, но гладки и в повечето случаи ги комбинират с платна.

# 567
Djadaya, наистина не знам дали има някакви нови импланти,които да не познавам, но физ разтвор е много по мек, съответно по-естествено стои имланта, но наистина зная за няколко случая и моя хирург ми каза, че ако искам ще ми ги намери, но в никакъв случай не ги препоръчва.

D.B. и на мен ми се струва много, но ако бях в БГ без никакво съмнение щах да чакам, колкото толкова. Предполагам че след консултацията ако се разберат ще я включи в графика по-рано. Със сигурност има дупки нарочно.
Стоянов няма нужда от пациенти или пари, така че прави когато иска каквото иска Simple Smile
Точно това отношение на Пластичните хирурзи в БГ е отблъскващо. Преди да се оперирам в друга страна,имах предплатена дата за операция при д-р Енчев,той даже и не се появи.Капарото което бях внесла,не си го взех обратно,а обясних на асистентката му,че не е въпрос на пари а на отношение между лекар и пациент.Явно в България етиката за Пластичните хирурзи е нещо странно и излишно,и  все пак преди всичко останало сме хора,а на първо място те са лекари?Какво означава да прави каквото си иска…100% се съгласявам с това че доктор Стоянов е много ангажиран и добър в работата си,но да прави каквото си иска според мен е допустимо,ако си е вкъщи не на работното място.За това ходи на работа да преглежда и оперира,не за да прави каквото си иска.

# 568
Тук работят точно предимно с Алерган, Натрелле и Идеал (може да им провериш сайта), което за мен е доста странно, защото чета  по- негативни неща за тях. Въпреки че навсякъде чета , че ментор са с доста висок % 20 с възможност за спукване, което също доста ме обърква като аз от едно време съм чувала само позитиви за тях. Доста съм объркана и не много запозната.
Гладки с плътна изобщо не знам какво значи 😄

Никога не съм чувала тази марка Ideal. А в Америка  наистина продължават да работят с Алерган, но гладки и в повечето случаи ги комбинират с платна.

# 569
D.B. не познавам др Стоянов лично. Но като цяло това надменно отношение го има и в кварталните поликлиники.
Моето наблюдение е чисто естетично... това което е правил Стоянов всичко ми харесва и другите нашумяли хирурзи не толкова, затова само той ми вдъхва доверие наистина.

Моята операция е правена в Испания и тук отношението няма нищо общо на всякакво ниво, но това е отделна тема Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт