Бъдещи и настоящи мами в Чехия 2

• 22 609
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
ЧЕСТИТ РОЖДЕН И ИМЕН ДЕН ВАНЯ !!!

ЖЕЛАЯ ТИ ВСИЧКОТО ЩАСТИЕ НА СВЕТА!

Последна редакция: нд, 07 яну 2007, 01:38 от Eli_cz

# 151
  • Чехия
Привет момичета  Hug
Ели, сутрината много, много приятно ме изненада ...Благодаря  Hug Hug  Embarassed
Ето и почерпчицата от мен.

Пийнете по една биричка от мое име   Blush

# 152
  • Czech Republic
Мила Ваня, Честит рожден и имен ден!

Желая ти, сбъдване на най-съкровенните мечти, изпълняване на най-смелите сънища и постигане на най-големите желания! Бъди здрава и обичана и остани все така мила и отзивчива! И не на последно място - лека бременност и безпроблемно раждане на малкото човече! Приятно изкарване на празника!  bouquet

# 153
                                                               Днес 7.1.2007 се роди Стефания на мама Роси  easter                                       
                                                            Честито Роси,да ви е жива и здрава малката принцеса и много да ви радва .   

# 154

Честита Радост РОСИИИ!
Да е жива и здрава малката принцеса!

# 155
Честито Роси!! Да е много здрава и щастлива малката принцеса и да има много късмет!
[/color][/size][/size][/b]

# 156
Мацки къде се губите?

Наталина
мина ли варицелата? Как са юнаците?

Ванче
а ти съсвем се загуби - що така?

Да кажа че Бадемка и Алекс на Валя утре за пореден път отиват в онзи матерски центрум на Поржичи - къде са Мая и Вили да идват и те  Mr. Green

# 157
Здравейте моми4ета,
Ели,благодаря ти за поканата ,но ние петък,събота не можем да ходим никъде, тъй като взимам племеника в къщи,а да ходя някъде и с двамата е направо мъ4ение  Embarassed Иначе Вилин ве4е е по-смел в кра4ките  Laughingи сме много щастливи Party

# 158
  • Чехия
Привет мамчета,  Hug Първо да честитя на Роси  Hug Hug и много гушки за малката принцеса.
Иначе аз влизам във форума ама едвам нещо ми зарежда и постове почти не пиша само прочитам  Embarassed Embarassed.
Иначе съм добре от три дни на сам имах много неприятни контракции и се наложи да пия NO SPA  ...сега отшумяха и коремчето спокойно расте и бебока рита за двама.
Друга важна новина за нас е, че на 20.12 бяхме на огляд на един апартамент тука в областа на 4км от града.
Много ни хареса, в тухлена коуперация с още 3 други , на втория етаж, с изток- запад изложение.   
Докато брат ми беше тука си подготвяхме документите за да го купим.
А днес официално го прехвърлихме на наше име.
Така, че имаме повод да почерпим.

Сега от другата седмица с Мишо ще видим кое е най-наложително да се ремонтира трябва да се цикли пода и да се пребоядиса..Да се избере нова кухня. Blush
Та си мисля е и тези контракции ги имах от всичкия този стрес покрай това. Crazy
Друга новина, че вдигат заплатите в болницата с и ще сме и доста по-добре финансово.. Party Party
Просто не мога да опиша колко много неща се случиха тук напоследък.
 Heart Eyes Heart Eyes Бъдете здрави момичета, цунки на мъничета.  bouquet  bouquet

# 159
Ванчееее
страхотна новина  Party Hug Hug Hug
Браво на вас!!!
Да ви е честит новия дом, много щастливи дни да имате там, и много детски смях  Hug Hug Hug
Супер, и увеличението е тъкмо на време  Wink - то има ли не на време  Mr. Green
Колко е голям апартамента? и има ли асансиор, или как ще се оправяш с количката от втория етаж?

# 160
  • Чехия
Олееееееее, най-накрая да мога да пиша какво му става на форума няма представа. newsm78

Ели Hug Hug ка сте вие ?,
Хапартамента е  тристаен към 85 квадрата..коуперацията е само на два етажа и няма асансиор..малко ще е зор с количката ама поне стълбището е огромно и ще е лесно да я качвам стъпало по стъпало..ама няма да има от най леките колички че тука в снежеца ( е тази година не ама догодина) ...ама това сега ми най-малкия проблем.
Сега този ремонт ме тревожи, но може и татко да дойде от БГ да ни помага..а майка ще тук в началото на Април та поне малко тогава ще съм спокойна.

Нещо се загуби Наталинчето?  Hug
Поздрави от нас.

# 161
Здравейте мами!Как сте?Благодаря ви за поздравленията,и аз сега се радвам на малката ни принцеса Simple Smile

# 162
Здравейте момичета. Извинявайте че нахлувам в темата ви, но искам да питам нещо. Мой близък кандидатства за работа в Бърно.Позицията е за customer support в call centre в  авиокомпания. Нещата са на ниво пред интервю.Той не знае какво да прави, заплащането е около 18000крони и след 6 месеца евентуално увеличение. Нямаме представа за цени, тези пари за какво стигат? Например колко е наема на  малък апартамент, и оттам нататъка тези пари за какво биха стигнали.Говориме за един човек, и изобщо всякакви подробности , които могат да помогнат в случая. За да стане ясно дали си заслужава гимнастиката по преместване от София  в Бърно.Много ви благодаря и извинявайте, ама няма как.  bouquet

# 163
Здрасти банда

Роси добре се завърнала у дома
разказвай как беше  Party

Biskara
Наема на един малък апартамент при НДК, и в Люлин 6. са коренно различни, така е и в Брно, с други думи нямам представа, предполагам може да има и за 200 еур и за 500еур - трудно е да се каже.
Иначе сумата за която той ще работи е малко повече от 600еур, по принцип за сам човек, без големи изхвърляния би трябвало да му стига... но да спестява - едва ли
Аз съм на принципа от опит глава не боли  Grinning а й поне не е далеч от София  Wink Grinning винаги ще може да се върне
http://www.brno.cz/
http://www.brnocity.cz/
ето сайт за Брно, дано намери полезна информация за себе си  Wink

# 164
  • Чехия
Привет мамчета, как сте?
Аз усърдно шия  needle, имам готов обиколник, идва комплекта чаршафчета.
С ремонта напредваме бавно, но нали Мишо е на работа ..а аз мога само да давам Акъл. Embarassed
Искам да питам нещо, ползвали сте въобще помпички за кърма и купува ли сте си стерилизатори за шишета...сега в отчетни само за това пишат, а аз съм малко объркана при положение, че ще се кърми за какво са всичките тези неща.
Иначе имам списък от родилното но той е така оскъден... newsm78...
Ели, направи ли си зелената пруказка?  Wink
Това е от мен, бъдете здрави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт