Сушилнята - всякакви въпроси и отговори - тема 21

• 48 978
  • 753
  •   1
Отговори
# 120
Какво значи " разглоби"? Може би е показал как се почиства?

Отваря различни помещения на уредите по доста технически начин. Страхувам се, че няма да използвам правилната терминология и ще кажа някоя глупост, обаясни също как няма отпред някакъв вентилатор, който имат всички останали сушилни и как това бил плюс, защото еди какво си. Пак казвам, не съм навътре с техничните спецификации на моделите/марките, затова търся тук някой, който ползва такива, за да потвърди/отрече качеството. С радост ще им дам шанс, ако наистина си заслужават, имат и 6 години гаранция. Нясно съм, че марките отдавна не са това, което бяха.

# 121
  • Велики Преслав
Те Хаиер, хубави сушилни правят, ама този консултант, нещо се е избазикал с вас

# 122
Аз, при сходна цена, бих заложила на АЕГ или Бош 6 серия. Те пък са с 5 години гаранция.

# 123
Бих взела АЕГ , пред Хаиер . Консултанта не го коментирам ...

# 124
Аз, при сходна цена, бих заложила на АЕГ или Бош 6 серия. Те пък са с 5 години гаранция.

А защо?

# 125

А защо?
Аналогия: При сходни цени - Жигули или Мицубиши (например)?

# 126

А защо?
Защото Хайер имат едни два филтъра под врата- за власинки и кондензационен. Вие хубаво ще ги чистите, ама достъп до кондензатора нямате. Ако се задръсти, все в сервиз ще трябва да го чистят срещу заплащане.
"Консултантът" показа ли как се чисти самият кондензатор (едно метално нещо, оребрено).
Скрит текст:

# 127

А защо?
Защото Хайер имат едни два филтъра под врата- за власинки и кондензационен. Вие хубаво ще ги чистите, ама достъп до кондензатора нямате. Ако се задръсти, все в сервиз ще трябва да го чистят срещу заплащане.
"Консултантът" показа ли как се чисти самият кондензатор (едно метално нещо, оребрено).
Скрит текст:

Човечецът ни показа някакъв двоен филтър и един допълнителен, т.е. доколкото разбрах 3 филтъра. Кондензатор не ни показа. Ако взема Бош примерно и ми се задръсти кондензатор, аз ще мога да си го оправя, така ли? Опитвам се да разбера, благодаря за детайлите.

# 128
  • Велики Преслав
На никоя сушилня  обикновения потребител не би могъл да направи пълна профилактика.
Някои хора отказват да приемат този факт, и си купуват обикновенни, като си мислят, че другата не иска профилактика. Няма такова нещо. Всички сушилни, трябва да се профилактират.

# 129

Скрит текст:

А защо?
Скрит текст:

Човечецът ни показа някакъв двоен филтър и един допълнителен, т.е. доколкото разбрах 3 филтъра. Кондензатор не ни показа. Ако взема Бош примерно и ми се задръсти кондензатор, аз ще мога да си го оправя, така ли? Опитвам се да разбера, благодаря за детайлите.
Ако вземете Бош, те са с два вида почистване:
1 вид: Easy Clean - вие можете да си почиствате кондензатора
2 вид: Auto Clean - не можете сама да го почиствате, но пък в системата има една помпа, която го измива с вода.

Не Ви "навивам" за никой вид. За себе си бих предпочела аз сама да мога да го почиствам.

На АЕГ можете са си чистите сама.

Както казва Васил, идва момент, в който сушилнята все трябва да иде в сервиз, понеже и въздуховодите се запушват. Важното е този момент да е по-далече напред във времето.

# 130
  • Велики Преслав
И аз предпочитам АЕГ пред БОШ.
не сравнявам Хаиер, защото добре се представят.

# 131
И аз предпочитам АЕГ пред Бош/Сименс

# 132

Т. е. бива си ги Haier като сушилня или?

# 133
# 134
  • Велики Преслав

Т. е. бива си ги Haier като сушилня или?

Ами не са лоши.
Тихи са, имат хубави функции и регулаця на температурата.

Общи условия

Активация на акаунт