Форумни липси № 9

• 442 876
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 2 145
Тони, така е, ама това е и незачитане на чуждото мнение. Представи си на живо такъв спор/разговор, какво ще започне да кълне човека от среща от чист инат и простотия?!

# 2 146
  • София
blackcat6, много зависи от темата и каква е ситуацията. Примерно написала съм си мнението, като съм дала пример от моя живот. Отсрещната страна доста агресивно се изказва и прави свободно съчинение по картинка от споделеното от мен, което е грубо и грозно. Вариантите ми са два - правя въпросния на 5 стотинки или си замълчавам. От години карам на вариант 2. С агресивни патки не споря.

# 2 147
  • София
На мен Криси ми беше симпатична. Странен, но колоритен образ. Жалко, че се отказа да пише.
Аз я отказах да пише. Преля канчето с клетви и молби ката ден да се разболея и умра.
Да, да, същата.

Да, сега си спомних, че имахте някакво пререкание. Май не съм му хванала началото, само помня, че нещата бяха станали доста грозни накрая и имаше преследване по темите. Как се стигна до клетви и молби, не ми е правела Криси впечатление на такъв човек?
Не, не, аз пререкания ако имам по дадена тема, то не ги адресирам към човека во веки.
По една тема може мненията да се различават, по друга да съвпадат и така.
Дискусия му викам.

Сега, че някои не прощават и ходят да хапят зорлем - не е драма. Че излизат от нормалните общочовешки норми на поведение - няма да толерирам подобно нещо. Като казвам нормални, пак са ми много разтегливи и приемащи, за абсолютния им край говорим.

blackcat6, много зависи от темата и каква е ситуацията. Примерно написала съм си мнението, като съм дала пример от моя живот. Отсрещната страна доста агресивно се изказва и прави съчинение по картинка от споделеното от мен, което е грубо и грозно. Вариантите ми са два - правя въпросния на 5 стотинки или си замълчавам. От години карам на вариант 2. С агресивни патки не споря.
Абсолютно. Обаче аз леко търкалям подобни, като им храня изкривените възприятия за моя живот.
Ще си умра бездетна стара мома и това е Laughing

# 2 148
Не я знам пО- към края какви ги е плещила Кристина, аз от един момент нататък просто спрях да я чета.
Имаше някакви плахи опити за провокация към мен, но не поддадох. Мисля, че вече от тази тема разбрах, че по една или друга причина, вече ен пише.

# 2 149
  • София
Имах едни битки по времето на Истанбулската конвенция, аз бях от единиците, опониращи на плюещите я. Не съм чак защитничка, но ми се струваше излишно пенявенето за един маловажен въпрос, раздухван от медиите.
Сякаш тези никове вече не ги виждам, но бяха доста и не помня всичко, може да са се прекръстили или са били регистрирани само по тази тема. Чувала съм, че постове се заплащат, особено от авторитетни потребители, но не съм открила кой дава пари, да кандидатствам и аз Simple Smile
Такъв патос, удивителни и емотикони (от старите) се лееха.... за мен беше доста забавно.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 11:20 от Cuckoo

# 2 150

Xenia кой я помни? 🙃 Тя нар ли ядеше “акуратно”, или за някой друг плод идеше реч?
Не се храни акуратнобеше темата и се отнасяме до мъжа и. Беше забавна тема.
Не помня второто прераждане на xenia, но последното беше Лизбет, макар да отричаше.

За Кристина съм изненадана, че е била агресивна. На мен ми беше полезна, защото по това време имах трудности с дисциплината на детето, а тя гледаше по широко на аналогична ситуация.
Judy ми липсва с постовете за пътувания, беше ми полезна. Дори по неин пост посетих хотел, който тя превъзнасяше, на мен ми хареса, макар и да не бях чак толкова възхитена. По темата за деца също имаше стойностни мнения макар и да ги намирах различни от моите.

Последна редакция: вт, 09 апр 2024, 11:00 от Светкавица

# 2 151
Не се храни акуратнобеше темата и се отнасяме до мъжа и. Беше забавна тема.
Не помня второто прераждане на xenia, но последното беше Лизбет, макар да отричане.

Да, наистина беше така.
Въпреки че и там имаше някакви дрязги, като цяло вървеше лежерно и неангажиращо.

А мама Кенга с кой от образите, появил се някъде по същото време свързваха- някой помни ли?

# 2 152
Не съм чела агресивни постове на Кристина, но веднъж се беше изказала, че "неправилните" хора на земята са твърде много, трябва да се редуцират, за да останат "правилните".
Попитах я дали е малтусианка и какво й гарантира, че тя ще остане след редукцията Smiley

# 2 153
Оставила е следа ,щом толкова хора я помним.  Може да се случи и да агресира човек, и да излее  върху невинен набраното.
 Аз скоро се възмутих от една позната, реално, дето уж ме хвали, но всъщност се изтъква с личната ми информация. Знае, защото сме работили заедно ,не е  нещо изпуснато от мен. Но явно се  похвали колко отгоре е била над мен в онзи момент.
 Ако искам, сама ще разказвам и  излагам, мерси за помощта, облечена в доброжелателство.

И аз съм за помилване на  смъртните, пък който иска да се върне. Макар че са се отървали от една зависимост.
 На някои им е нужно общуване, помага им.

# 2 154
Попрочетох първите 20-тина страници на Черито.
Бижу, Красимира и Мамасита също дават акъл. Бе смешна е темата.

# 2 155
  • София
Попрехвърлих я и аз темата, че гледам и аз съм допринасяла там. Къмто 40та страница се появяват космИте Joy Чак хубаво ми стана, че няма фундаментална тема без това Sunglasses

# 2 156
  • София
Има хора, които в една тема ми правят добро впечатление, в друга - лошо. Наистина е относително явно. И да, на всеки се случва да агресира, при някои обаче е по-скоро правило. Има си хора, които определено са си били за бан. На мен обаче ми е малко мъчно за Андариел - въпреки, че нямаше излизане на глава щом захапеше някоя тема, според мен форумът й беше много важен и си представям, че е било голям удар за нея, да получи бан. А и беше сигурно един от потребителите с най-много постове.

# 2 157
Попрехвърлих я и аз темата, че гледам и аз съм допринасяла там. Къмто 40та страница се появяват космИте Joy Чак хубаво ми стана, че няма фундаментална тема без това Sunglasses

И малко след тях калиевия перманганат Mr. Green

# 2 158
Едно време какви теми имаше... съсипаха го тоя форум! Joy
Че то ако не се обсъдеше кой къде и какви косми си маха и по колко пъти се къпе и как си пере гащите, темата направо заникъде си беше навремето Grinning Това без значение дали е при разкрасителните, в клюкарника или про домакинските теми - всичко наред Grinning

# 2 159
  • София
Чак ме доядя, че не съм си взела епилатора Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт