Форумни липси № 9

• 388 727
  • 3 159
  •   1
Отговори
# 3 045
Лордът ви пише под нов ник.
Кой е той?

# 3 046
Тази тема взе да се извращава и по-точно е'сме били или не сме били.
Ако търсим "мизерабъл", то ще го открием или ще си въобгъзяваме според собственото iq. Като препратка темите за ковид 19 и ваксини. Там що глупости се изписаха.
Нина, липсва и на мен, но  да не забравяме какво позволиха социалните мрежи и.../препратки и ограничения си търсете сами. /
Не ми харесва, че повечето се изказват като крайна инстанция "Е'сме били или не".
Някакъв норматив в границите на емоцията и необходимостта е приемлив, но и да е подплатен със необходимото. В противен случай си в руслото на бля-бля. Особено поставянето на диагнози на случаен принцип.

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 17:52 от niljaniljo

# 3 047
  • София
Никой никого не плъзва. Тия "похвати" не са фини, както използващите ги си мислят, а са просто елементарна подлост. И се виждат от отсрещната страна. И от всички четящи.
Да не задълбавам

Аз пък уважавам хората, които си защитаваха мнението на всяка цена. Макар да не бях съгласна с първите две в 80% от времето. Абсурт, Андариел, Уиш.
Тряя да има и такива хора

# 3 048
Да, така е, но Уиш например на моменти беше особено груба, ако и да беше права.

# 3 049
Уишмастър беше лицемерка с нужда от одобрение. "Напусна" форума в името на "кауза" и почти веднага се регистрира пак, с нов акаунт. След като стана дума, че много "липсва", се появи с оригиналния "ето ме, тук съм, за тези, които ме пожелаха" и лъжеше, и обиждаше, че онзи акаунт не бил неин, просто сме били прекалено тъпи, за да си мислим, че е тя.

# 3 050
  • София
Да, връщанките малко ме смущават и мен.
Странно ми е да се преструваш на друг човек само и само да пишеш. Айде, да се регистрираш, за да питаш нещичко в някоя тема за болести, рецепти, ремонти, приемам, защото наистина има много полезна информация.
Но да се явиш с друг образ и битие и да започнеш да раздаваш съвети в СО от позицията на новоизмислените ти 6 деца и съпруга, вече ми е прекалено. Просто пример, не визирам ничии 6 деца Grinning

# 3 051
И как разбрахте, че "същият" съфорумец? Семиотично и синтактични или по друг метод?
Явно "ровенето в мръсни ризи" е притегателен занимание.

# 3 052
  • София
Аз лично - по изказа.
Помня много, натрапват ми се разни лингвистични структури и разпознавам по- активните потребители.

# 3 053
Да го броим ли като семиотика и прагматика?

# 3 054
Да го броим ли като семиотика и прагматика?

Да, разпознават се тези, които пишат много. То, като си стигнал до там, че ги разпознаваш някои по мненията, без да четеш потребителски имена и да гледаш аватари, е ясно, че и преименувани или със сменени акаунти пак се разпознават.

# 3 055
Приемам извиненията.

Сещам се да питам и за една потребителка Касита. Тя преименува ли се, изчезна ли, с бан ли е?

# 3 056
  • Наблизо
Какво? е джендърът.Не помня как се казваше преди това.

Беше първо мъж,самотен татко и изведнъж стана жена със семейство .Не знам какво стана и каква беше тая промяна на сценария.

# 3 057
  • Пловдив
Касита, която стана г-жа Мафани и после изчезна? То това бяха направо две различни личности. 🙄

# 3 058
Ей сега ще дойде някой, който да ви информира, че Касита прекрасно живее офлайн. За мен не беше симпатична, но имаше фенки

Последна редакция: сб, 17 май 2025, 21:33 от Г-жа Рамацоти

# 3 059
При някои профили пишат различни хора. Един профил, но се логват и пишат и мъжът, и жената или, че и трети човек. Затова звучат шизофренично на моменти.

Общи условия

Активация на акаунт