Форумни липси № 9

• 442 976
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 1 905
  • София
А, това е друго.
Да, с това съм напълно съгласна.

# 1 906
  • Sunshine state
Мари Мар ми лиспва, но Смайлис категорично не. Да, правеше темите, но и много се заяждаше и държеше все на нейното мнение да се изказва човек, иначе ходеше и докладваше на поразия. Влизала съм в спорове с нея и все оставах с чувството, че нещо не й е наред на тая жена.

# 1 907
  • София
Напълно подкрепям. Никак не ми липсват безбройните емотикони на Смайли, придружени с категочино мнение като последна инстанция. Изживяваше се като собственик на темите, които оформяше тя.

# 1 908
  • 2860 км северно от Екватора
Въпреки, че гледам Ергена (от скука, не заради качеството на продукцията) не пиша в темата.
Много бързо се изписват десетки страници, имам чувството че потребителите там са на заплата да пишат. Не мога да им насмогна на темпото.

# 1 909
Смайли беше приела темите за нейна собственост. Такова репчене беше защо си позволяваш да задаваш някакъв въпрос, че аз лични спрях да влизам в тв темите с нейно участие.

# 1 910
  • София
Аз гледам от немай къде Хелс китчън. Гледам някои сериали, но чета темите за тях. Доста по-забавни са от предаванията 🤣.
Ергенът, ББ и другите риалити не си ги причинявам.

# 1 911
Аз пък си спомням как имаше потребители, които нападаха Смайли само защото тя им беше на въпреки.

# 1 912
Смайли имаше спорове с Мари Мар и се изпокараха.

# 1 913
И аз не съм останала с добри впечатления от Смайлис. Точно, че се държеше доста деспотично в темите си. Никак не ми липсва.

# 1 914
  • Другата България
Последните страници са доказателство колко различни сме хората, и колко различно можем да видим човекът отсреща в зависимост от това дали сме на едно мнение с него и дали сме имали полза/вреда от нещо казано/написано от същия човек.
Полезността на МариМар, която се изразяваше в това да дава линкове за формати и сериали без реклами /за чужбина и не само/, помощтта ѝ при всичко свързано с тези /а и не само/ линкове са безспорни, и никой не ги отрича.
Това обаче не дава/ше/ право на същата потребителка в темите за ТВ формати да се държи на моменти като последна инстанция и да има език като на хамалин от Централна гара. Аз също съм попадала на нейни постове, и то не един и два, от които съм съм се чудила това същата потребителка ли е, или е хакнат профила. Но да, същата беше.
Тъй че както казвам винаги в такива ситуации - медалът има задължително две страни.
И изобщо не съм изненадана, че са се сдърпали със Смайли. Защото тя беше същата. Дори още по-“зле“.
И двете не ми липсват - напротив. Без тях темите са една идея по-спокойни.

# 1 915
Замитането на споменатите потребителки е пореният пример за изтрещели в някакъв момент хора, което е останало скрито за масата (която вероятно е проспала драмата, че все по нощите се развихрят такива). Всички много я харесват, много полезна, нищо, че кълне от време на време Joy Ако не се трият подобни изблици, за да е ясно за всички, ще спрат и жалейките години наред.

# 1 916
То пък голямата работа, че някой си изпуснал нервите веднъж.

# 1 917
  • Другата България
Замитането на споменатите потребителки е пореният пример за изтрещели в някакъв момент хора, което е останало скрито за масата (която вероятно е проспала драмата, че все по нощите се развихрят такива). Всички много я харесват, много полезна, нищо, че кълне от време на време Joy Ако не се трият подобни изблици, за да е ясно за всички, ще спрат и жалейките години наред.
Проблемът е, че не беше “само в някакъв момент“, а съвсем системно, когато не си на тяхното мнение.
Не само по нощите, и през дните, в тези теми се списва денонощно.

А и за да се усетиш, че прекаляваш след като те трият, следва да имаш малко....поне съобразителност. Не само арогантност.
Както и да е, минало заминало, както казах, форумът си върви и без СмайлиТо и Мари Мар.

# 1 918
За много неща е така след като мине метлата, не само за това кой потребител какво впечатление е оставил у другите. Явно това е новото "нормално", взех да свиквам ако и да не ми допада.

# 1 919
То пък голямата работа, че някой си изпуснал нервите веднъж.

Както виждаш, даже не е и еднократно. Сигурно е възможно и за еднократно изпускане на нервите да отнесеш вечен бан, но обикновено такива потребители са с бая предупреждения.

Не знам дали е новото нормално. Отдавна е така със замитането с форумните драми.

Общи условия

Активация на акаунт