Форумни липси № 9

• 442 962
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 1 935
  • При семейството си
Хайде, хайде, преди да получат вечен бан всичките са имали по няколко предупреждения - тогава е времето за обжалване.
Как се случва “обжалването”?

# 1 936
  • Sunshine state
Мастършеф“ го забравих, да, същото беше, като в ИВ.
По едно време и в темите за “Хелс Кичън“ стана тегаво, много хора се отказаха да пишат.
Абе, здраве да е, както казах, минало - заминало.
М,да.. Така е, Мери. Мина много време и вече не помня добре в коя тема какво, но си спомням добре какво си мислех тогава. Simple Smile

# 1 937
  • Пловдив
Хайде, хайде, преди да получат вечен бан всичките са имали по няколко предупреждения - тогава е времето за обжалване.
Как се случва “обжалването”?
След наколко получени временни бана би трябвало да се сетиш какво ги предизвиква. Аз поне съм научила и знам на 80% какво ще изтрият. Даже трият по-малко отколкото очаквам - понякога някои неща не са докладвани и според мен се разминават защото не са забелязани.

# 1 938
Като ти изтрият мнения, това предупреждение ли е?
Понеже някоя, с която не сте на едно мнение, може да си рипортва през 10 мин.

# 1 939
  • Пловдив
Като ти изтрият мнения, това предупреждение ли е?
Понеже някоя, с която не сте на едно мнение, може да си рипортва през 10 мин.
На практика е доста ясно предупреждение. Да не се правим на неразбрали.

# 1 940
Не се правя на неразбрала. Когато в мнението ти няма нищо обидно, а просто някоя си е решила да те рипортва, понеже няма аргументи срещу теб и мненията ти се трият, понеже на админите им е все тая кой прав, кой крив.
Не ми казвай, че не се е случвало да ти изтрият мнение без да си написала нещо лошо...

# 1 941
  • При семейството си
Аз мисля, че Невена съвсем друго имаше предвид.
Аз, например, никак не харесвах АбсурТ, но ако форумът е бил нейния начин да се справи със самота, болест, проблеми, чак пък завинаги да “и’ запушим устата”.
Ако говорим за нещо нерегламентирано, незаконно, подтикващо към агресия, расизъм, престъпления, подобни, разбирам.
Но ИВ, Ергенът, кралски теми, звездни компромати, не го…и определено няма възможност за “обжалване”.

# 1 942
Не се правя на неразбрала. Когато в мнението ти няма нищо обидно, а просто някоя си е решила да те рипортва, понеже няма аргументи срещу теб и мненията ти се трият, понеже на админите им е все тая кой прав, кой крив.
Не ми казвай, че не се е случвало да ти изтрият мнение без да си написала нещо лошо...

Да, даже се е случвало, че ако попиташ защо ти трият мнението, да получиш бан.

П.п. Тази тема е като вицовете против властта по времето на социализма. Simple Smile Дава възможност да изпуснеш малко парата. Simple Smile

Последна редакция: чт, 04 апр 2024, 21:07 от АРТЕМИС

# 1 943
  • Пловдив
Случвало се е - когато затриват цели страници и моето мнение се трие. И когато е оф топик. Аз нямам някакъв особен проблем с модерирането, мен ме модерират умерено и горе-долу справедливо.

# 1 944

Аз имам изтрити 2000+ мнения. Така ми казаха, де, не съм си водила статистика колко пъти са ми изтривали мнение.

# 1 945
  • София
Аз често даже и не разбирам като са ми изтрили мнението ...

# 1 946
.... имаше една, която зачезна ЗукиСу - известна с лошото си шофиране и заядливия тон в темата за автомобили. Може и да се подвизава с нов ник.
Зуки Су сега е Поми. Пише в котешката тема.

# 1 947
Тези потребителки не съм ги засичала, но имаше една, която зачезна ЗукиСу - известна с лошото си шофиране и заядливия тон в темата за автомобили. Може и да се подвизава с нов ник.
Не само, че е тук, до скоро искаше сметка, защото са ѝ "затрили нейната тема", в която била публикувала безценни линкове. Все така кара лошо, как за толкова години не придоби опит, не знам. В текущата тема за въпроси, в автомобилния, скоро писа отново.

# 1 948
  • София
Ако сам нямаш усет, кога си пресолил манджата - цензурата ти е най- малкия проблем.

# 1 949
  • София
Много често изчезват мнения, които с нищо не нарушават добрия тон, но се докладват от несъгласни пторебителки. Много често остават мнения, които са офтопик или чисто лично заяждане, но не са докладвани. Например в темата за Сашко от Перник разумни и  професионални мнения изчезваха за броени минути, а измишльотините и фантасмагориите на истеричните докладчици сигурно още си стоят (макар отдавна опровергани от развоя на събитията). И примерите са много повече, но на повечето хора, естествено, не им пука чак толкова.

Общи условия

Активация на акаунт