Форумни липси № 9

• 442 899
  • 3 622
  •   1
Отговори
# 2 010
  • Другата България
Никой никъде не е казвал, че PAV1 е “банната“.
Или поне аз не съм прочела подобно нещо, ако е писано - не е вярно.
Тя сама се отказа от форума.

# 2 011
Пав не е с бан, просто се отказа да пише.

# 2 012
Никога не съм имала търпението да изчета мненията в кралската тема, но съм чела, че там са големи баталии. И не мога да разбера на кой му е зор да влиза в ожесточени спорове за нещо, което по никакъв начин не ни засяга.

# 2 013
  • София
Пав не е с бан, просто се отказа да пише.

И аз така знам - сама се отказа.
Но след известно време изникна нов потребител, който даваше същите съвети в съответните теми.
И израза на писане беше като на ПАВ.
После и новия се омъгли ....

# 2 014
  • Другата България
Винаги съм се чудила как може да се познават реинкарнираните потребители.
Аз съм такава мъгла, че ако не ми го навреш в очите, надали ще се усетя, че това е Х, който до преди дни е бил У.
Е, ако е някой със съвсем специфичен изказ или терминология, вероятно ще се усетя. Или пък ако следя тема от - до и след БАН или отказ на Х внезапно се появи У, със същите волеизявления. Но иначе надали.

# 2 015
  • При семейството си
А как някои потребители възкръсват с пореден акаунт; ник и при модераторска/администраторска незаинтересуваност, а други не успяват?!

# 2 016
А как някои потребители възкръсват с пореден акаунт; ник и при модераторска/администраторска незаинтересуваност, а други не успяват?!
всъщност последните им дават идеи как да го направят
Пишат, пишат, после решават да заличат написаното. Идват с нов линк и са чисти като сълза...така няколко пъти. Иначе са много дзен.

# 2 017
Винаги съм се чудила как може да се познават реинкарнираните потребители.

Обикновено си личи. Много при това.
И само преродилите се си мислят, че са много иновативни и никой не ги разпознава. СмЕх.

# 2 018
Човек от себе си не може да избяга. Joy

# 2 019
Ми нека се върнат щом им липсва форумът, лошо ли е? Пък и тяхна си работа защо изобщо са искали да се махнат на първо време.

# 2 020
Мислех, че ПАВ пише сега с друго име, защото има една дама в темите за Ел уреди, която дава много компетентни съвети. Явно съм в грешка.
ПАВ и на мен много ми помогна със съвет за пералнята, която още  работи.

Иначе не разпознавам, когато някой се е преродил с друго име (напр. не разпознах новата Зуки Су, вярно, че в друга тема я срещнах).

# 2 021
  • Варна

Аха. И един мармот завива шоколада. Чакай ти някой да се усети. Подобна идея само ще покаже на наглите, неспазващи правилата, че може да продължат да наглеят и да не спазват правилата. Безнаказано и с протекции от модерацията.

# 2 022
Или пък една тема да направят модераторите - “Стената на срама” и всички постове на поизтрещели, но любими съфорумци да ги пренасят там. Нещо като темата за Страшките и Смешките.

Даам, остава само другарски съд  и една ОФ организация да си спретнем.... А темата да е под лозунга "Да живее комунизма!"Laughing

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 13:49 от Sysly

# 2 023
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Другарският съд никога не е спирал да съществува, без значение под какъв лозунг се подвизава.
Считам, че след като някой е решил, че ще спре да пише и след това ще започне отново - това е негово право. Неловко ми става, като бъде "разобличен" и обсъден - все едно е извършил някакво престъпление. Не бих рискувала така да се посрамя Grinning
20 години съм вече във форума, натрупват се липси, подобни на тези в истинския живот - необратими - липсите, с които усещаш, че младостта си отива.
Повтарям се сигурно, но ме притеснява изчезването на регулярни през годините потребители - например Лиляна, Калинка.
Надявам се просто да са добре.

# 2 024
Няма лошо който когато си поиска да се върне.
Когато започне да си измисля нови самоличности и житие- битие, става смешно.

Общи условия

Активация на акаунт