На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 224
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аз съм с ваксинационен сертификат, а мъжът ми си прави бърз антигенен тест. Връщаме се в рамките на деня, разбира се.

# 46
Здравейте момичета,
Дали сте купували техника от Турция и струва ли си?
В момента се интересувам от кафемашина 😊

# 47
Здравейте момичета,
Дали сте купували техника от Турция и струва ли си?
В момента се интересувам от кафемашина 😊

Мисля, че би било проблем от гледна точка на по-големи уреди заради гаранцията. Малки уреди сме купували доста.

# 48
Здравейте момичета и на нас ни предстои пътуване за първи път.Ще съм благодарна ако ме насочите за места за килими, всякакви домашни потреби,спално бельо и сервиз за чай и кафе.Благодаря

# 49
Да похваля тази чаша-термос от Karaca. Идеална е за пътувания в кола. Преди да пиеш натискаш бутона. След като свършиш го натискаш пак и така не се цапаш.

Karaca Sedor Black Termos 350 ml
Ürün Kodu: 153.03.06.5668
229,99 TL

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 21:10 от Stryper

# 50
  • Пловдив
Привет,

Предполагам е коментирано някъде, но не намерих информация. За влизането в Турция - ясно. Но за връщането в България какво е нужно, за да няма карантина? Освен зелен сертификат нужен ли е PCR или и антигенен тест е достатъчен?
  Ако имате зелен сертификат минавате с него , не е нужен ПСР или антигенен.

Благодаря за бързия отговор!

Но изглежда, че трябва да бъде Европейския Ковид сертификат т.е. сертификатът за антитела не важи при влизане? Дали някой може да потвърди?
Със сигурност не важи. На самия сертификат с големи букви пише, че е валиден само в България.

Ами въпросът е за влизане в България, естествено че важи.

# 51
Сертификата за антитела не важи за влизане в страната.

# 52
  • Пловдив
Сертификата за антитела не важи за влизане в страната.

Преди месец като като кацнахме от Барселона на летище София важеше,две колежки дори останаха учудени, когато служителят от РЗИ им го каза, очакваха карантина, а му излязоха на компютъра и ги пусна. Антителата важат в България и нормално се признават при влизане.

# 53
  • Ропотамо
Да похваля тази чаша-термос от Karaca. Идеална е за пътувания в кола. Преди да пиеш натискаш бутона. След като свършиш го натискаш пак и така не се цапаш.
Чрез линка ме прехвърля  в гугал стор. Моля ви, пратете някакъв др линк от сайта им или снимайте продукта, и каква е цената?

# 54

Чрез линка ме прехвърля  в гугал стор. Моля ви, пратете някакъв др линк от сайта им или снимайте продукта, и каква е цената?

Промених поста.
30 лв излиза, но за разлика от чашите и термосите, които сме ползвали при тази няма проблем с оцапване.

# 55

Промених поста.
30 лв излиза, но за разлика от чашите и термосите, които сме ползвали при тази няма проблем с оцапване.
И с променения пост линкът отново води към инсталиране на приложението. Но поне има снимка. Имам такава чаша, но купувана от другаде. Неудобното е, че никъде няма индикация в коя посока е натиснат бутона - на затворено или на отворено. Неведнъж съм я разливала, като съм си мислела, че е затворена, а то се оказва обратното Simple Smile

# 56
Идвам с обещания отзив за чийзкейк с лабне. Да уточня, че оригиналната рецепта е с 6 пакетчета крема сирене, за това взех 750 грама лабне. Ами...стана още по-хубав. Прикачвам снимка.
Ако някой иска рецептата, да пише.

# 57
Някой вижда ли групата във фейсбук която и тук сме коменирали, На пазар в Одрин.

# 58
  • Стара Загора
Търсачката я открива, но не зарежда.

Ето и моя чийзкейк с 1 к тазе, 1 к. лабне, 100 гр маскарпоне или общо 850 гр и 4 яйца с 400 мл сметана 35 % + 200 гр еритритол, 35 гр брашно, ванилия. Малко в повече дойде брашното, другия път ще намаля на 20 гр и ще пека макс 40 мин. Иначе стана вкусен, не беше толкова кремообразен като предния път.

# 59
  • Варна
Някой вижда ли групата във фейсбук която и тук сме коменирали, На пазар в Одрин.

Eми аз членувам в нея и я виждам, точното име е "Пазаруване в Одрин".
https://www.facebook.com/groups/odrin
Това е линкът, но мисля, че той може да се види (зареди) само от членове а групата.

Последна редакция: пн, 03 яну 2022, 15:41 от Мира Мира

Общи условия

Активация на акаунт