На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 286
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Не е голяма загуба. Беше много трудно да намериш полезна информация в нея. Моля се и тук да не стане така.
Jul, какви репортажи, ден с ден и час с час не си приличат. Има онлайн камери  http://www.canlimobeseizle.com/kapikule-canli-izle/ , винаги можеш да видиш моментното състояние на границите. Тръгвал съм от Димитровград при 5 коли на границата, докато стигна да чакам повече от час. Много са динамични нещата.
Съгласна съм. Тоя администратора на тази група Стойчо Добрев е много нагъл.
Не търпи никаква критика. И мен ме блокира,защото направих забележка за неграмотно писане на един селски тарикат.
Както и да е. Тук споделяме ценна информация, има толерантност  и позитивно настроение.
🙂🍀❤

# 76
  • Там, където ме обичат
Момичета, мога ли да се снабдя с турски телефонен номер без да ходя до Турция? Трябва ми за онлай услуги, не пазаруване.

# 77
За много години на всички !
Аз във фб много рядко чета, тази тема и пишещите тук са ми много полезни !
Искам да изкажа специални благодарности на всички, които споделят всяка актуална информация.
На границата на Лесово и в двете посоки минахме за 1,5 -2ч. На отиване имаше доста коли /27. 12/, правихме тестове които ни забявиха над 1 час, защото беше почивен ден и търсихме лаборатория, но съм доволна, поне платихме по 10 лв, а в болниците по 30 +, бяха много внимателни лаборантките, макар намалената, живи и здрави да са ! Никой не ни ги гледа или иска. На обратно също правихме нови пак никой не ги иска/гледа. Дали трябва да се предадат от нас по някакъв начин към РЗИ ?
Иначе да мялко по-скъпо е от преди, на достя нещя отново остават по-евтини от нашите тук.
Хапняхме дисертация в новия Айдън, и така тъжно ми стана зя съседните заведения, в едно от които нямаше нито 1 човек или маса заета.
Бяхме и в новия магазин Тура или нещо подобно,  но нещо не ме грабна, разработват го още, неорганизирани са малко.

А този Онур така и не успях да посетя.

Магазините Шок и А101 всичките ли са така малки ?
В Мадо на центъра също имаше явно доста хора, предполагам не само вчера ами през последната седмица и бяха "изморени"

Вчера сутринта, а и неделя вечерта още магазините като Гратисен и подобни бяха с празни рафтове. Пък и вчера сменяхя цените за моя неприятна изненада.
На децата исках спално бельо, нямаше никъде. Само в Йоздилек, но не ми харесаха десните. А трябва да им купя. Идеи ?

# 78
  • Варна и...духом на Босфора
Синарчеджим:heart:
Благодаря за новата тема,За много години!🎄

# 79
  • Бургас
Детско спално бельо имаше в Карача, в Waikiki home...
Най-култовият въпрос в затритата група беше "Изгодно ли е да се пазарува в Одрин?". Не, ние 300 000 души, на конушмак сме се събрали:)

@_ni , хубавите ядки не са в "срещу магазина за техника посока Коза", а на същата улица на Коза, до магазина за техника, като тръгнеш от Коза-та към чешмата. Съвсем малко павилионче, продават цигари и други неща, не повече от 2 кв м.

# 80
  • Mostly in my mind
следващият култов въпрос беше: може ли да мина границата с антигенен тест? ...и производни нему въпроси Grinning защо ли са я затрили тази група....толкова много членове, току така да я премахнат...

# 81
  • на 4-ия етаж до асансьора
На мен пък ми липсва закритата група. Като изключим малоумните въпроси имаше, какво да се отсее. Имаше полезна информация за коректните търговци- доверих се и не съгреших. И поради многочисленоста некоректните лъсваха лесно. Дано да я възстановят!

# 82
Здравейте, може ли малко информация къде в Одрин пратят PCR. Ако може и точен адрес ще съм много благодарна.
Хубав ден!

# 83
Има ли магазини с изчистени рокли, булчински, бални? В Чорлу или Одрин има по- голям избор?

# 84
Има ли магазини с изчистени рокли, булчински, бални? В Чорлу или Одрин има по- голям избор?
Ние купихме от този бутик в Одрин. На главната, имаше жена която говори български. До 2 часа правят корекция ако нещо трябва да се преправи.

# 85
И ние купихме от този магазин. Трябваше да я скъсят, след час ни я дадоха и чак вкъщи видях, че е много, много крива. Това не е проблем, но казвам на всички след нас да гледат по-добре.

# 86
https://youtu.be/P8-gDF9alyo Ето тук може да погледнете

# 87
Има клип и за булчински рокли.
Тези двамата сладури са ми много забавни и си ги гледам редовно 😆
https://m.youtube.com/watch?v=Y51nNDmdDxI&feature=youtu.be

# 88
Има клип и за булчински рокли.
Тези двамата сладури са ми много забавни и си ги гледам редовно 😆
https://m.youtube.com/watch?v=Y51nNDmdDxI&feature=youtu.be

И на мен са ми много симпатични Simple Smile

# 89
Аз ходих при него в магазина за матраци в който работи. Абсолютно същият е на живо- отзивчив, усмихнат и откровен. Исках да купя охлаждащи възглавници, но преди нас, друг българин беше изкупил всички налични. Приятелката ми тръгна да взима някакво спално бельо и той и каза, че не е ок.

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 19:21 от Чисто луда

Общи условия

Активация на акаунт