На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 37

• 84 479
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Papaone, благодаря, но винаги проверявам първо в търсачката. За серотонин не излиза нищо - и твоят линк води към резултати от чужди сайтове. А за Вентолинът конкретно попитах кой е този за инхалатор - той е по-специфичен и досега не съм успяла да го намеря, затова помолих да се сподели конкретния в случая. А другите ги зная, но не вършат същата работа.

# 106
  • Mostly in my mind
Обядвахме в центъра днес, навън. Страшно много хора имаше. И при тях не се усеща пандемия. И те си носят маските под носа  Stuck Out Tongue Winking Eye Със сигурност сте коментирали ресторанта. Aydin Tava Ciger. Дано го пиша правилно. Гледам, че имат и в Марги аутлет.  Много вкусно беше всичко. Макар сега, да си призная, леко ми се гади...

Скрит текст:
Бях доста потресена от нещо. Като се прибрахме. Точно след като минахме бг митница и преди да идем на магистралата. По средата, в мантинелите пълно с хвърлени бутилки с урина. Много гнусо ми стана. Хората няма къде да отидат до тоалетна и какво са принудени да правят. Жалко, че и никой не ги чисти.

# 107
  • Пловдив
На границата има тоалетни. След нея има бензиностанция.

# 108
  • Mostly in my mind
Защо тогава? Confused

# 109
  • Стара Загора
Тези бутилки са от шофьорите на камиони, които стояха там на опашка да минат митница.
От доста време има направен паркинг, но от време на време пак се образуват опашки. (А и вероятно никой не чисти)

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 21:16 от Лалка

# 110
Към днешна дата има ли промяна при влизането в България?

# 111
  • Варна
Обиколих доста аптеки днес в Люлебургаз, за да намеря и по една опаковка Кортеър 0,25, от 0,5 все още има. Намерих налични няколко бройки в Къркларели, аптеката в кръговото на Great fountain. Не съм на ти с улици и адреси в Лозенград, прилагам снимки. В дъното вдясно се вижда аптеката на първата снимка.

Вентолин на дози за инхалатор е това:

Viki, ако си от Варна, пиши ми. Ако не, в групата за лекарства и поръчки ще съдействат.
Моля за насоки на магазини със шкафове-мивки за баня в Одрин, с повече налични модели. Ако говорят БГ или поне английски, ще е супер, че днес в едно Kale в Люлебургаз, ми скъсаха нервите с Гугъл преводач.

# 112
Много благодаря за снимката на Вентолина!

# 113
Здравейте! Някой знае дали парфюмните имитации на D&Pоще се намират в центъра на Одрин? Последно преди две години си купувах от там. Благодаря!

# 114
Здравейте, преди коледните празници гледах видеото на Денислав за златарския магазин и ми направи впечатление, че смяташе не помня точно но по 400 или 440 лири за грам, при което смятаха парите в евро и идваше по-висока цена. Някой пазарувал ли е от този магазин и какъв е проблема, че трябва да се превалутира, когато може да се плати в лири, то при прехвърлянето им нагоре-надолу цената скачаше не малко. Може ли коментари?

# 115
Видях, че снимка на вентолина вече са показали преди мен. Слагам на пулмикорта.

Има го и под още една форма

# 116
  • София
Благодаря!
Искам да попитам къде се продават прежди в Одрин?

# 117
  • Mostly in my mind
Наскоро се коментираше. Вижте назад.  Simple Smile

# 118
Благодаря!
Искам да попитам къде се продават прежди в Одрин?
Безистена (покрития базар) на главния булевард. До Ески джамия.

# 119
А домашни потреби или арт магазини за разни форми за сладки и гипсови фигурки ?

Общи условия

Активация на акаунт