Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 663
  • 4 271
  •   2
Отговори
# 1 065
Аз си турих фустаня,обаче искам цялата да се виждам.Ама не дава мамата.

# 1 066
  • Германия
Аууууууу, ама сме готини. Само ме затруднявате, трябва да гледам името, за да разбера кой пише. Преди това само на картинки го карах.
Поговорих с момчетата ми и си направих пак кафе. Купих си днес някакво крема, ма май не ми харесва, но бейлиса му оправя вкуса.

# 1 067
Само бейлиса ти оправя вкуса на тебе 🤣
Инак и аз съм по долни гащи и черна фанела с дълъг ръкав,допреди малко и на манЖа еротично миришех,но у форума съм топ 🤣🤣

# 1 068
  • Наблизо
И за мене няма.Мрън.

Какви да са такива хора.Такива,които смятат че на тях няма да се случи,че те са перфектни и т.н.
Беше наистина труден период,умирах от страх за всичко.Особено след като летяхме за спешното като беше на месец и половина.Доста хора загубих около себе си откакто съм майка и ми е много трудно да намеря нови приятели.Всеки си има дружинка,ходи си с тях и аз съм добър познат,с който си казваме здрасти.Имам си близките разбира се,но те не са тук и понякога ми се иска и на живо да разменя две думи,освен с колегите и онлайн с добрите стари приятели.

# 1 069
Кроте, за мен защо няма премяна? И аз искам да съм с нова одежда. Да измолим нещо така?
Заповядай.

Карамал,признавам си,забравих я Герата.
Имах за Сали,а защо не го сложих,нямам идея.
Сали

Донси

# 1 070
Ай че хубава. Мерси, Кроте. Ще слагам и аз

# 1 071
Браво ,Крот!Супер готино стана,бая се потруди,заслужаваш един наспорт !
Баси,не ми се спи ,кокоря се като сврака .Моите хора отдавна заспаха,даже на булеварда не минават коли да кажеш шумно.

# 1 072
Крот, утре *безпременно да облечеш моя сърдечен байпас Герич, че тя милата гола и боса ходи. Wink
Бобчи, и аз се кокоря, цялата къща спи, аз бродя като таласъм, до кухнята нали... Едно парче баклава замина,  а един шоколад Линдор е разполовен... Не, че съм гладна мамка му, просто ми е скука и нервата ме хваща.

# 1 073
  • Германия
Не сте сами колежки. На мен както винаги не ми се ляга. Изядох пакет сушени кайсии, пакет фурми, половин пакет кашу, изпуших половин кутия цигари и се чудя какво още да изям.
Ма ще се опитам да се въздържа, само ще пушааааа

# 1 074
Как пък всички дето ядете баклави нощеска сте такива стройни??Няма справедливост в тоз живот ей!
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Бабче ,ти ме уби!Ми и аз да изпуша един фас ,да видим ко ше стане .Една бутилка уиски и един пакет Мерси домъкна МУ,дали му ги.Ама такова Мерси не съм яла ,в найлонова торба и малки бонбонки.Само ще го мириша 🥺🥺

# 1 075
Бобчита, новият ти аватар ме разсмя и не се сдържах. Открий приликите в облеклото Simple Smile

# 1 076
Аерин,искаш ли да ти го отстъпя ?Напомняш ми на "Живей като капитана " от Капитан Морган ром .😍

# 1 077
Не, за теб е - моите очи (както сигурно забеляза)са червени, не сини 😂
Права си за стойката, само едно буре ми липсваше.

# 1 078
  • Германия
Бобчи, ти ми даде отговора на много важен въпрос. Разбрах защо съм дебела - защото не ям баклава. Изобщо не я обичам, от сиропирани десерти обичам само толумбичкиииииии

# 1 079
Ма, Якче, ти да не мислиш, че аз я обичам? Сериозно ти говоря, не е моето нещо, шоколад също! Повредена съм и плюскам, не защото съм гладна, не защото ми е вкусно... нямам обяснение.
Бобчи, минала съм покрай стройните. Минало свършено, незапомнено...

Общи условия

Активация на акаунт