Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 893
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 605
Честити да са ви рождениците, 13, Съншайн. Живи и здрави.

Сякаш още нещо имаше, по което исках да пиша, ама няма да е сега явно Simple Smile

# 1 606
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
а ти какво му купи?
рожден ден е това, няма как без подарък. Simple Smile

# 1 607
Здрава да е красавицата на 13!
Лоли,честит да е малчо,здрав и много щастлив!
Мъфина бил най-вкусен, когато се яде натрошен от килима 🤐
За пръв път като бях на екскурзия навън,бях без мъж и дете.Върнахме се късно по нощите,и те съвсем очаквано спяха.Сутринта детето станало преди мен,обикаля около все още пълния куфар,и намила "Не ме интересува,какво има вътре,не ме интересува...."Толкова беше смешен,опитващ се да се прави на непукист,а в същото време изгарящ от нетърпение 😂

# 1 608
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
а ти какво му купи?
рожден ден е това, няма как без подарък. Simple Smile
Поредното пушкало, но ще му го дам довечера, като духне свещичките Wink

# 1 609
  • Пловдив
Ренко, а тийна как е? Хич не го споменаваш него...ни с добро, ни с лошо Smile
Попи и тя така за каката Wink

# 1 610
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пушкалата са много важни за всяко момче. и за момичетата стават. Simple Smile Simple Smile

може да не ви се вярва и да ви е смешно, но вчера Горинич (14 години, 1,83м., 48 номер буйки) видя картонената ролка от хартията за печене и я трансформира в... мортира. Simple Smile сега се мотае из къщи с тая мортира и показва как би изстрелвал сигнални ракети към полилея или към хладилника.
и на 14 са си дечковци.

# 1 611
Мисте,споменах го де,кога беше малко и сладко момченце 😁.Айде да идва пролетта,да не вали,и да хайманосва с другарите му.

Последна редакция: пн, 10 яну 2022, 10:24 от Ренко

# 1 612
  • Оптимист по принуда
Близалчице,  Тьорти, честити ви козлета! Да са живи и здрави! Heart

За стария хляб също предлагам нарязан във фризер, но намазан с масло, с разбъркан в него чесън и магданоз /или др.подправки/. Печеш и ривеш.

Станах, олях стълбите с кафе, ама така е, като ходя в тъмното.

Янче, това красиво творение как се прави? Май и преди си ни показвала или в друга тема съм те чела.

# 1 613
  • France
Да са ви честити козлетата. Ех, 24 години... каква хубава възраст. Млад си, но не си дечко.

Тази сутрин Славчо изпълзя до мен, сви се на запетайка върху корема ми и така клекнал напълни памперса. В цяла серенада от пръцкане. Не знам какво толкова яде това дете, но миризмата направо ми прогори синусите. Mask Joy

# 1 614
  • Германия
13, да ти е живо и здраво прекрасното момиче.
Съншайн и на твоето момче ЧРД. Ми право е детето, кое е най-важно за рождения ден - естествено подаръка

# 1 615
  • Пловдив
Добре...кво е Мортира? Rolling Eyes сефте го чувам...

Преоблечена съм Relaxed

# 1 616
Честит празник на красавицата на 13 и на сладура на Съншайн! Да са здрави, усмихнати и късметлии!
"Козлетата атакуват" стана малко работата тук Simple Smile

Честит понеделник на останалите. Мрачен, мокър, смотан. Пфу.
Да идва по-бързо пролетта наистина. Ама, ето, не остана, да избутаме януари, февруари, март, ей я къде е пролетта. И денят вече е една идея по-дълъг.

# 1 617
  • София
Здравейте!

Много сте писали. Започнах да чета, стигнах до някъде, но после ще довършвам. Сега влизам да кажа здрасти, защото съм на работа и е вероятно да не мога да довърша четенето. Та поне да съм поздравила.

До тук стигнах:
Искам един ден просто да лежа на дивана и да гледам в една точка.

О, Бобчи, колко добрете разбирам. Само един непоискан съвет ще дам. Конкретизирай мечтанията си. Аз си пожелах същото дни преди да приемат Малката Пандичка в болницата. Та сбъдна се - лежах и гледах в тавана заедно с нея докато й текат системите часове наред всеки ден. Е не баш такова лежане исках, но като не конкретизирах, тъй ще е. Trollface

Хубав ден да имате и цялата седмица да ви е хубаво и спокойно!

# 1 618
Честит празник на мадамата на Тьорти и на момчето на Съншайн! Да са здрави и зло да ги забрави!

Трябва да прекръстим темата на "Козирог, оплачи се..." Laughing Влезе човек да се оплаче и докато преброи рожденниците и стигне до края да ги поздрави, забравил защо влязъл.

Ре, как си?

# 1 619
Излезнала е сметката ни за тока.Лошо ми е 🤕
Ени,как сте със Синеочка?

Общи условия

Активация на акаунт