Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 954
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 635
Ми към 38 и малко е,Мисте. Пък и сама я свали снощи. Вода тя по принцип не пие,но сокче давам,да не се обезводни. Снощи яде и филийка с "шарен" сол,много любима "храна" й е. 😆 И едно парче ябълка също. Абе ще мине,ама... Грълцето я боли. Писна ми от тия вируси в тая ДГ! Как поне по празниците не ги излекуваха тия деца?! 😤
Лежи си,пускаме Елза и Ана,Рапунцел и зяпаме заедно. Спи по всяко време,снощи в 21 заспа,ама каза да седя при нея. 😁 След час и половина стана нова. Лудува до 00:30.
Бобчи,знам го това,но като видимо й е зле и не може да стане,хич не лежа на тая работа. Давам й когато си преценя. Пак чакам де,не на 37,2 да я тъпча с температуропонижаващи,но и не чакам да стане 39+.. 🤭

# 1 636
  • Пловдив
Ени, ти си знаеш детето... Ако ти дава обаче и прави компрес на гърлото. Моя така много го връзвах. Може с две резена лимон, разположени на двете сливици. Има още куп рецепти...аз съм доволна.

# 1 637
И такъв не става,Мисте,на всяка стена има я легло,я бюро,я гардероб...
Водя се от жизнеността за температуропонижаващо.И двама много бързо и много висока Т вдигат,почти няма средно положение при тях.Единия път малкия подмина 40°, по-малко от три часа след Нурофен.

# 1 638
Уиш, направо забрайх, че нахалницата ни е набор Simple Smile Що я мисля някак за по-голяма...
2006 е тя. Само устата ѝ е голяма. Магарица!

# 1 639
Бобчи, мойта щерка е с 2-3 години по-малка от Нахалница на Уиш (само по възраст, по нахалство я гони) и подмина моя номер (нося 38-ми) някъде на 10г. Задържа около 1.5г. на 40 номер, в момента ѝ е съвсем на границата и новите кецове са 41-ви. Апреските са ѝ 42. Стъпалата са ѝ е тесни и дълги, не знам как пази равновесие на тях. Висока е 1.70, може и да е отгоре, не съм я мерила от 1-2 месеца.

# 1 640
  • София
Я, Уиш, и аз си мислех, че е 2005. Моята е 2006 и бях останала с впечатление, че е твоята е една година напред.
Стиснете палчета за дъщерята до края на седмицата. Важни съствзания предстоят, хем да победят, хем да не олепят короната и да не ги карантинират в странсКо.
Моята е с 42 номер на кубинки, спортистка, висока. С този номер е от почти три години. Ама при момчетата е друго.

# 1 641
  • София
Много празнуващи. Да са живи и здрави.
Попи, като чета, точно като Синеочка съм.
Утре ще ходя на лекар, много ми е отпаднало и предпочитам да лежа.

# 1 642
Бъръльо, тя тръгна на 6 години на училище. Затова сега е в 10 клас.
Ре, как се овапца така? Поне лекарства вземаш ли?

# 1 643
  • София
Моята е краят на годината и тръгна на почти седем, в девети клас е. Явно от класовете съм се объркала. Мина ли класното?

Ре, лягай и почивай. Работата не е заек да избяга. Бързо да минава.

# 1 644
Чакай да се гримира, да се нагизди, да отиде за втора смяна и довечера ще докладва как е минало класното гадината.

# 1 645
  • София
Взимам парацетамол и витамини и сироп за кашлица.
Утре ще включа тежката артилерия, ако не смъкна температурата.
Лоча чай по много.

# 1 646
Честит рожден ден на дечицата на 13 и Съншайн!
Колкото и да растат, все ще са ни деца...
Да са живи и здрави и дълго да се радвате взаимно!

Не мога да си обясня как хората започват диети, а даже и отслабват?!?! Аз само от гледане и слюнкоотделяне дебелея... Знам, че вече талията ще ми е добре замаскирана по пластове сланина, ама що пък и з@дника така добре се чувства и расте - не знам! Уж все е подтиснат и натиснат, ама нА- расте гадината...

# 1 647
  • София
Чакай да се гримира, да се нагизди, да отиде за втора смяна и довечера ще докладва как е минало класното гадината.
А, пардон. Чакам. Няма да ходи на класно без грим, я.

Имам амнезия със склероза, та ако не съм честитила на 24-то на 13 и на Съншайн, да са живи и здрави! Heart Birthday Gift

# 1 648
Мисте, затова темата тийн трябва да е табу 😂😂😂.Няма,няма,и от Школо ме изненадват с оценки 🙄
А мен със забележки. Има две години докато стане тийнейджър. Stuck Out Tongue Winking Eye

Честито и на козлето на Близалчица, да има щастливо детство!

# 1 649
  • Пловдив
И моят е 2006-та, м да...

Общи условия

Активация на акаунт