Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 373
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 710
Лоли,да ти е жив и здрав!Бонбон! Hug
Фил,разсмя ме!Верно си е спешна ситуация.
Оправих се аз,бръкнах в шкафа за една бутилка с винт !! ,която пазех за по-специален случай,но явно това си беше повод да я отворя.
Ама дали не съм карък?Понеже толкова ми беше прекипяло,че реших да направя нещо,което никога не съм правила,като се прибере му ,аз да изляза,ей така не знайно на къде.Хубу,ама той се забави...и получи изкъпано и нахранено дете,което скоро ще заспи.Демек,нищо нЕма да разбере.Само трябва да си сервира вечеря,която е приготвена вече.
Както и да е.Смейте се, ама взех едно "патронче" вино,две цигари и седя на снега.Еми,друго си е. Wine Glass

# 1 711

Смейте се, ама взех едно "патронче" вино,две цигари и седя на снега.Еми,друго си е. Wine Glass

Ейййй такива са ми очите ОО!
Де го този сняг????

# 1 712
Гери,то не е баш сняг,а нещо между сняг и дъжд,ама пада тежко и поседях да ме намокри малко.

# 1 713
Щом има сняг, значи си ми далеч. Тюх. Щях да дойда с повечко запаси.

# 1 714
СтресирА ме, да си знайш!
Мразя студ, сняг и киша почти колкото варени моркови  Cry

# 1 715
Лайла, и утре е ден. Пак така му го връчваш и излизаш.

# 1 716
Сиросче,ще се срещнем някъде по средата? Hug
Аз обичам сняг. И лято обичам,и пролет,и есен.Най-обичам цъфнали дръвчета и люляк. Heart Тогава сякаш се прераждам.
Ули,така съм замислила ,пък да видим..

Исках да кажа,но забравих.Ени,гушки от мен за теб и Синеочка.
Ре,и ти бързо да се оправяш.

# 1 717
  • Пловдив
Лейла, гуш! И...вземи спешни мерки. Промени ситуацията...в твоя полза.

# 1 718
Якче, благодарско!
Лейла, браво, момиче, напредваш, продължавай в същия дух. Току виж някой ден, мъжът ти направил прозрение, като на Ренко мъжа, че майчинството трябва да се приравнява към първа категория труд. Прегръдка от мен Hug

Ре и Синеочка да се подобряват, утре да са по-добре и двете!

# 1 719
Лейла, само така 👌
Ени утре да докладва за онуй хубууту 😘 Дано вече е по-добре.

Ойх, на мама 🤗❤
Скрит текст:

# 1 720
Лайла, радвам се, че успя да поизпуснеш парата. Но момичетата са прави за промяната Hug
И аз много обичам люляк, свързвам го с рождения ми ден. Като малка една приятелка-съседка ми подаряваше люляк за РД.

Голям сладур  е момчето на Съншайн! Пу-пу!

ПиснА ми от този дъжд, чак ми се прииска малко сняг. Май май утре ни очаква снеговалеж.

Ени, Сиросче - загледах вашия Влад. Що не свиркате, че действието се развива в любимия Истанбул Heart Eyes Сюжетът ми се губи, обаче гледам Истанбул. Ееех.

Ау, 13, голяма хубавица!

# 1 721
Много,много са хубави рожденниците !

# 1 722
Предните сезони бяха по - интересни, Бърди. Априлче ли си?
Мани го тоя Истанбул. Владкото гледай 😎
Обичам пролетта. Люляци, лалета, нарциси,  Великден и агнешко 😆

# 1 723
Бърдче,то е само сега. Иначе е в Румъния,но на мен пак ми е интересно да гледам комшиите. 😃
13,малии,голяма красавица,ама то с майка като тебе,няма как да е иначе. 🥰❤
И на Съншайн рожденика видях,голямо,красиво момче! 😍
Онуй моето в момента спи върху мене. 🤪😆 Няма температура от сутринта,та май мина страшното.
Благодаря ви! 🤗
Лейла,да го правиш по-често това,макар и да не е трудно за ТУ,важно е на теб да ти е добре. 🤗

# 1 724
Е ,Търти,просто е страшна красавица твойто момиче! Heart Eyes Нека има успех в живота!
Радвам се за Синеочка! Heart

Благодаря ви,момичета!Голяма подкрепа сте ми,да знаете!  Hug

Поизмръзнах,но определено ми дойде добре!Послушах музика,изпих си винцето..И наистина смятам да го правя по-често.Трябва най-после да се отърся от това чувство, че все се чудя дали постъпвам правилно,дали не е лигавщина от моя страна.И най-вече да спра да се чувствам гузна.

Общи условия

Активация на акаунт