Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 362
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 740
Сирос, "Хари Потър" е страхотна книга И за възрастни. Нахалницата прочете 2 страници и я хвърли, но аз съм върл фен и съм чела седемте тома 912397 пъти.

Междувпрочем, тези бонбони са страхотна идея за текила парти. Ако на някой се падне бонбон с вкус на повръщано, бързо мушва една текила за оправяне на вкуса.

# 1 741
  • Sofia
От рачето по-убаво НЕ-МА!
У дома сме рак, козле и дева - МУ (О'Рахала три пъти пише Деса!!!) и сме като война на световете. Обичам козичките, защото са упорити и винаги постигат своето.
На стари години и аз станах луд фен на Хари Потър.

# 1 742
Е, как! Раците сме и най-хубави, и най-добри, и най-неразбрани от околните. Нали знаеш какво казва Ракът? - Само един човек ме разбра и той - погрешно.

# 1 743
  • Sofia
Ха-ха, вярно имаме една основна драма - вечно не ни разбират. А ние сме тъй добри, обичащи и... злопаметни.

# 1 744
  • Оптимист по принуда
Само аз ли съм риба мрЕна?

Мале, че чудни рожденици Heart

Лейла, най-важна си си ти. Без теб доминото се разпада. Тъй че, излизай си с патрончето и се съхранявай Heart

Ени, пупу, да е минало на Синеоче Heart

# 1 745
И аз съм Риба 🤣 нема да се плашиш, не си сама.

Ами каквото - такова. Аз казах вече, с кози-жени се разбирам. И майка ми, и леля ми са козироШки. Едната мина, другата има рд тая седмица. Мъжовете са малко страннички, поне тия които аз знам де ама и те са хора все пак 😀

Коя е следващата? 😀

# 1 746
  • Euskal Herria
Над 100 и кусур поста, дано успея да ви изчета. Стигнах до някъде, ама нямате настигане.
Съншайн, здраво да ти е козлето!
Болните да оздравяват!
Явно има вирус само с температура. Домашните в България го пипнаха, една нощ с 40 градуса, после постепенно спада.

# 1 747
Аре,морген и от мен!
Адриана,аз май съм следващата представителка на козирожкото общество!След три дни!
Янче,нали знаеш,че много сме продуктивни-пишем,готвим,пием,пеем и други неща правим!😄😄😄
Да са честити козлетата, живи и здрави!
Ренски как си,чадо?
Синеочка по добре ли е?
Два дни вали и не спира-време само за диван,книжка и каминка!Ма нееее!
Ай,от мен толкоз!
Хубав ден, гугутки!

# 1 748
По Веселинкова - морген!
Тъмно, вали, аз пак на път ... Я поне за настроение едно кафенце да сервирам

Чудна щерката на 13 Heart Eyes То бедър, то чудо. Идеална!
И бонбоните на Лоли запомних. Нейният недовършен има моите адмирации за идеята. Таквоз нещо в къщи няма да попадне, а ми се струва добро забавление Joy
Айде, и мен тръстиката ме зове. Лека!

# 1 749
Мисля, че Мид е другата ни рачешка сестра, но не се е явявала на отчет. И Бабри се покри нейде.

За хубавицата на Тринки, няма да коментирам. При такава мама, няма как да е по-различна. ❤️ Прекрасна е, дано има късмет в живота.

Добро утро и от мен! И внимателно днес на тръстиката. Да има и за утре.

# 1 750
  • Пловдив
Добро да е!

13сче, пу-пу, ама туй дяте е родено за моделка Revolving Hearts Страхотна е! Учи ли още или работи? Помня, че се беше върнала и тя в Бургас или...

Сърбам тук кафето и ич не ми се почва, ма няя се напъвам Wink
Уж поспря дъжда, ама е гадно тук...

# 1 751
Много се оплаквам от Лоли! Много! Събудих се, излочих кафето и първото, което направих, беше да поръчам от бонбоните ѝ, за да си направим с Уишмастъров текила парти в селското шато през уикенда. Сакън да не пропуснем, че Нахалницата няма да дойде с нас, за да останела на купон у брат ѝ.

# 1 752
Добро утро!
Мързименемисеработинемисеработиспимисенемисеработимръъъън.

Сисун, къде се изгуби?

# 1 753
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро утро!

И мен ме мързименемисеработинемисеработиспимисенемисеработимръъъън.!!!

Във фейса попадам всеки ден  на хора, които са намерили и спасили бебета  кучета и котета, и ми се свива сърцето...Как може да оставиш животното ти да се плоди, и после да изхвърлиш потомството му Sad

# 1 754
Тука съм, Кло! Жива съм, нямате изчитане. Докато изчета 76532 мнения и забравям за какво съм влязла.
Да се заявя като една риба и аз. Не съм много типична риба и наскоро разбрах, че асцендента ми бил в лъв. Това обяснява много неща Joy

Да оздравяват всички болни колкото може по-бързо!
А, и момичето на 13 видях, останаха ми очите, три пъти отварях снимките. Красавица! И по-назад една торта мярнах дето не била направена както трябва, нея няма да я коментитам, че сигур веднага ще ми се лепне половин кило изотзадзе.
Честито на всички рожденици и приятен ден на всички.
Аз отивам да спя, че след 6 часа съм на тръстиката. А тъй не ми се спи, ударих два наспорта, мога и още, ама не трябва..

Общи условия

Активация на акаунт