Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 562
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 875
Една патешка мас ми бяха подарили преди време, стерилизирана, в едновремешно бурканче със стъклена капачка, гума и метална скоба. Е, няма такава вкусотия, наистина. С парченца месо в нея. 🐷🐖🐷🐷😜

# 1 876
Точно имам спомен,че леля ми от Брезово се беше сдобила с патешка мас.В магазините в района продават и патешки бутчета,може и други разфасовки от патешко.

# 1 877
И вакуумирано пушено патешко. Може да се грухти директно, а може и задушено с пресни картофки. Толкова е ароматно, че няма нужда от подправки.

# 1 878
  • Германия
После ще кукуваш цяла нощ ,Бабчееее!Какви са тия кафета ни в туй ,ни в онуй време?
Баш си е на време  кафето ми. Аз пия 1-2 кафета след вечерята, като последната глътка я пия точно преди да легна и си спя като бебе. Не са открили още напитката, която ще ми помогне да будувам.
Добри, наздраве. Като откриеш нещо интересно за плетене моля сподели го

# 1 879
Ай, ай. Мъж след бустер с 37,0 температура ... не си е работа, да знаете.
Аз не стига, че не пуша, ами и закуската си промених тотално. Ако трябваше и да съм на диета, щях да се гръмна, вярвайте ми. То и сега нямам апетит, и съм кило надолу.

# 1 880
Егаси! От 9 и 30 до сега никой нищо не казва. 👀😃 Къде се покрихте? Напихте ли се? Сбихте ли се? 😁
Ние с дребната ся лягаме. 🤭 Утре ме чакайте към 10-10:30.  😂
Дано не я боли гърлото тая нощ и поспим,въпреки хъркането на МУ. 🤪😁
А Ваичка е буднааа! 😊 Леле,37 си е градус,ко мислиш ти. 🤭😂 Един познат беше карал жена му да вика линейка. 😂
За другото не мога да помогна. Знам,че круши и сливи разхлабват,но по това време... Ще намериш решение. 🤗 А защо промени закуската? Заради кафето и цигарата ли? 🥺 Ох аз имам чувството,че пия кафе само за да запаля. 🤭 И аз искам да ги спра,ама пусти навик! ММ даже се замисля да купим Табекс за него,че аз мисля и без помощни средства ще се справя,но той не.

# 1 881
Ени, аз си пия кафе, даже 3, всяка сутрин. Още повече ми харесва сега без цигара. Но са си навик, голям, да видим колко ще удържа. Гледам по групите за взаимопомощ много ползват лепенки и дъвки с никотин, ама аз предпочитам без нищо засега.
Съжалявам, само за това говоря напоследък, досадна съм.
То и друго няма покрай мен засега.

# 1 882
  • Euskal Herria
Изчетох ви, пак сте се постарали с достатъчно количество постове.

# 1 883
  • Германия
Ваичка, говори ми, говори, дано и аз да се навия. Имам и електронна цигара, ама си стои в чекмеджето и се правя че я няма. На мен не ми е досадно. Виж кафето без цигара ми е най-трудното нещо.
Говорих до сега с момчетата и мислех, че сте изписали форума, а то - нищо, няма ви  никакви.
Май да ви пожелая приятни сънища

# 1 884
Момичета, стиснете ми едни палци за тези дни.

# 1 885
Ади,стискам!
Ваичка,хич не е досадно. То и аз пиша само едни и същи работи,ама квото ни "яде",това. Дано скоро се похвалиш и с другото. 🤗
Якче,лека. И аз мятам телефона.

# 1 886
Изпуснах Синеочка на Ени и сега много ме е яд. Това ми е оплакването. Само веднъж съм я виждала и мисля, че е най-красивото дете, което съм виждала изобщо през живота си.

Чакам резултати от изпит в петък и отсега съм се сговнила. Надявам се да съм го взела, защото ако не съм - първо, трябва да го повтарям, а е супер гаден и второ, ще се разбере на работа и няма да направи добро впечатление. Не мога да спя от няколко дни и си мисля, че е от притеснение.

Отделно на работа взеха да се разболяват масово. Омикрон! Падат като круши по двама-трима всеки ден. Аз още държа фронта, ама наспортвам всеки ден. Внушила съм си, че помага.

# 1 887
Бабри, спокойно,от нерви няма полза,ма и аз съм същата!Мисля и премислям що, какво....
Айде,и аз да сложа днес кафето...имало и имен ден на Татяните,да са живи и здрави! Успешна сряда, момичета!Обличайте се , щото е....бъррррр!

# 1 888
Мерси, Веси, знам че няма полза от притеснения, ама аз съм такава по природа за съжаление. Вродено ми е няма отърване. Все мисля, премислям, тревожа се, разигравам сценарии, до полуда се докарвам понякога. И в повечето случаи - хич не си е струва. Как ми се ще да съм перде!

Ти кафе предлагаш, ама аз пия розов джин с лед, лимон, тоник и сок от нар. Айде наспОрт сега на всички и да ви е лек и ползотворен деня!

# 1 889
  • София
Добро утро. Аз се оцъклих.
Не съм коронована, но още се влача. Спах почти 20 часа. Много гаден грип.

Общи условия

Активация на акаунт