Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 828
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 010
  • София
Умножават се болните. Не ми харесва така! Оздравявайте всички и да се приключва с болестите вече!

Лоли, от страничните ефекти, описани в листовката ми е гадният спомен, но не се плаши, то на всеки различно влияе. Въпреки пробиотика, се сдоби с жестоко разстройство Пантичката, после трябваше и него да лекуваме, обезводни се, това допълнително повлия на тежестта на състоянието, което имаше. Освен разстройството си спомням, че беше лепнала и други ефекти от описаните в листовката, но вече не помня какви точно, че минаха към 4 години от тогава, а и другите ефекти със спирането на АБ си отидоха сами без лечение, само разстройството го влачи и лекувахме. Обаче съм запомнила коментарите на лекарката, че само на щерката така се бил отразил Клацид-а. На всички други досега добре се бил отразявал. Чак взе да прави намеци, че аз нещо си въобразявам. Та от там са ми лошите спомени. Той сигурно си е ОК като АБ, но на нея специално не й повлия добре.

# 2 011
Фил, да ти е жив и здрав ТУ и много да те слуша!

# 2 012
  • София
казах ви, че не съм у ред. Пропуснала съм, че Фил си има рожденик. Да ти е здрав и щастлив, да те носи на ръце!
Ама чета, че Бобчи пожелава да си го ползва със здраве и взех да си мисля, че и нов уред има у Фил. Я роботче, я нещо друго. После включих, че то и за мъжо може да става дума.

# 2 013
Кво стана с другата оплакваческа тема? 🤔 Тамън се разписах и ся нито мога да видя отговори,нито да я отворя. 😆

# 2 014
  • France
Сигурно е имало файт и сега разчистват.
Цял следобед готвя и чистя и резултатът е... мани-мани. Tired Face

# 2 015
Поредното скубане на коси на тема Ковид - мерки, теглилки, ваксинация, дискриминация.

# 2 016
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Фил, честит празник на твоя козльо!
Да те слуша много!

# 2 017
Фил, жив и здрав да е ТМ!
Съншайн, дано дечко бързо се повлияе от АБ.
Всички болни скоро да се похвалят, че са по-добре.

След малко да ми напомните да изключа котлона Simple Smile

# 2 018
Вечер!
Мега  работа на работа. Капят като круши колегите. Оставаме без хора...А тази вечер и инвентаризация..и трябваше да се зареди стоката, за да не се занимават колегите с това, а да мятат да броят. И кой, кой....ами аз миии....😭 Прибрах се на четири крака. Как ще я караме без хора не знам. Отсега мога да кажа чао на поч.си дни в края на седмицата.

Бобчита, честит ден на хубавото ти име! Здраве и обич, пожелавам ⚘
Енито, голям кеф, честита ти машинка, браво на твоя МУ, че уважи желанието ти.
Фил, здраве и за твоя козел 😜
Лили да овладявате бронхита, бързо да минава на сладура.
Трябва се позициониран пред грил- тигана, така да ме мързи...

# 2 019
Фил, честит да е ТМ! Жив и здрав, да се обичате и разбирате!
И аз да питам за презентация на десерта? Да не е "жадната монахиня" Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 020
Ооо,Филче,честит недовършен!Много да те слуша! Stuck Out Tongue Winking Eye

Ууф,така се бях нагласила да хапваме риба за вечеря и ми звъни ММ да ми каже,че обиколил 3 магазина и никъде нямааа!
И ся..ни нам ко ще ядеме.Гарнитурата най-вероятно, че направих две салати.

# 2 021
Фил, да ти е честит рогаткото!

Елифко, 😄

Бърди, правя твоята супа. Да видим.

# 2 022
Вайче,за мъжАТ говорих.Ползва се разбира се,ако не се ползва се продава в базарбг 😂😂

# 2 023
  • Германия
Фил, да е жив и здрав ТМ, на ръце да те носи, всички желания да ти изпълнява и много да те слуша.

Добри - карамезирана или кремирана, паднах под масата Joy

13, много лошо това, да си наемат хора или от други филиали да ги командироват. Ти не можеш да работиш за 4-ма и да вземаш заплата за половин човек.

# 2 024
На уред за палачинки прЕлича.
И на летящо килимче за котки.

Общи условия

Активация на акаунт