Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 742
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 220
  • France
ДобрЮтро. Кисела съм, щото имам да върша разни работи. Всъщност съм много кисела, защото утре рано сутрин имам неприятен ангажимент. От сега го мисля.
Бабри, хората спим "наведнъж" през нощта сравнително от скоро - от индустриалната ера. Иначе, през хилядолетиета, сме спали 2 съня. Първи от 8-9 до 11-12 часа и втори от 1 до разсъмване. Християнството си има дори молитви за този период. Научих го случайно, след като имах проблем със съня през студенството. Не знам дали трябва да се бориш против тази "дупка" в съня, или да намериш начин да си отпочиваш въпреки нея. И да знаеш, че съм стиснала палци.
Не видях никакви снимки, мрън.
Ре, радвам се, че си по-добре. Сега и Мид да се разпише със същото.
Елиф, не разбрах защо трябва да се сърдя? Виж на Добри, която ни прави скомнина Confused

# 2 221
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
ДобрЮтро. Кисела съм, щото имам да върша разни работи. Всъщност съм много кисела, защото утре рано сутрин имам неприятен ангажимент. От сега го мисля.
Бабри, хората спим "наведнъж" през нощта сравнително от скоро - от индустриалната ера. Иначе, през хилядолетиета, сме спали 2 съня. Първи от 8-9 до 11-12 часа и втори от 1 до разсъмване. Християнството си има дори молитви за този период. . Научих го случайно, след като имах проблем със съня през студенството. Не знам дали трябва да се бориш против тази "дупка" в съня, или да намериш начин да си отпочиваш въпреки нея. И да знаеш, че съм стиснала палци.
Не видях никакви снимки, мрън.
Ре, радвам се, че си по-добре. Сега и Мид да се разпише със същото.
Елиф, не разбрах защо трябва да се сърдя? Виж на Добри, която ни прави скомнина Confused
  Това е много интресна информация, чак съм изненадана, че не го знам. Може ли малко инфо къде мога да прочета за това?

# 2 222
Утро е, ама добро ли е, не е ли, кой да ти каже.

Щерката се е издънила яко по БЕЛ, което за 7-ми клас е прекрасна новина. От преди малко класът им е под карантина заради положителен съученик. С кучето сме цяла седмица по изследвания, днес цял ден ще му взимам пиш проби. Да не казвам, че този месец разходите по него са повече, отколкото по двете деца, взети заедно.

От днес сме в Ретрограден Меркурий. При мен е в комбинация със Сатурнова дупка.

# 2 223
  • France
Като кликна на sommeil и moyen-âge и ми излизат статии. Пробвай със sleep и Middle Ages.

# 2 224
Кофти е това с безсънието, защото като се насъбере много да не съм спала ми става депресивно и някакви дребни неща ми се виждат непреодолими.
Същата работа. Ама се научих и, като ме хване такава щръклица, само се ритвам в дъпунгела и си казвам: "Аха, познатият номер" и карам без да си обръщам внимание. Че то, ако си обърна внимание, ще трябва да се самоообеся.

Бабри, ако си ковидясала, бързо и леко да минава.
Попи, успокоих се, че не е само Нахалницата с "академичните постижения". Довлече тройка на грахчетата на Мендел и ми мрънка, че не го разбирала. Ами, седни си на гъзеца, па почети малко. Може и да разбереш нещо. Явно, да чакаш да ти го снесе вселената, докато се гримираш, няма да стане.

Последна редакция: пт, 14 яну 2022, 10:52 от Анонимен

# 2 225
Малкия буха на "магаре", от два дни му давам лекарствата, изписани от педиатъра, от сряда следобед. Кога ще спре да кашля това дете? Като се изкашля, все едно ме бие ток и ме удрят с чук 2 кг в главата едновременно!!!
И после МУ - "Нещо изглеждаш сърдита?" , ма как бе, иде ми да пея от радост!

# 2 226
Големи кашляше по две седмици.Ма то щото от един прост сопол правеше спазми,и като се отпуснат бронхите си ставаше бронхит.

# 2 227
Големи кашляше по две седмици.Ма то щото от един прост сопол правеше спазми,и като се отпуснат бронхите си ставаше бронхит.
Педиатъра каза, че е "предбронхитен", ама ...

# 2 228
  • Пловдив
Ох...майка е поръчала от фейк сайт някъв еърфрайер, който не струва. Ся не мога да издиря инфо, за да пусна формуляр и да върне уреда. Сега уж ми пишат на месинджър, да видим...Телефонът им е изключев, в сайта никво инфо...та ми мирише как ще изгори със 119лв Worried

Попи, моя от сутринта се фали как се е засилил след като изкарал 5 по матем. и 6 по спец.предмет...ама сега пак пиука Школо и уау! 3-ка след четири петици по Бел Confounded Ще го утрепя...и това от непопълнени планове в тетрадката.

# 2 229
Съншайн, включила ли си и бабини илачи? Чай от дюля (сварен малко по-гъстичък), издълбана черна ряпа с мед..Вкусни са и полезни, ако не друго. А по мое мнение са и доста ефикасни.

Уиш, много ми е чоглаво от цялата ситуация, на която ставам свидетел поредна учебна година. ДО с намалените часове и демотивираните деца и яко изпитване след връщането им. В комбинация с клас, който е като събран от гората, картинката при нас е чудна. По химия/физика/биология, като че ли е най-осезаемо, че нищо не научават. Щерката по химия я бяха зацафарили...Майка ми я подхвана да ѝ обясни основните понятия, за да има поне база, на която да стъпи, като учи (леля ѝ е била химичка и майка ми покрай нея доста се е занимавала с интересната част от химията). След 2-3 урока изведнъж химията се оказа много интересна и "Ми то всичко е химия, мамо." А според майка ми от такъв учебник ще е цяло чудо някой нещо да научи. Скоро една позната ми сподели, че си е сменила попрището и е станала учителка по химия. След като я питах дали дава частни уроци, каза, че това е първият въпрос, който всеки ѝ задава, като разбере за промяната.

# 2 230
Хельоуу от мен!Бабре,дано не си ковидясала ,да се оправяш бързо!Теста си го взела.
Карамелке,само тъй!Една жена трябва винаги да изглежда като за първа среща с голямата си любов.
Пльоснах си очилата на горещ котлон,как не се стопиха.
Днес РД няма ли някой?За кой ще спортим?

# 2 231
Съншайн, включила ли си и бабини илачи? Чай от дюля (сварен малко по-гъстичък), издълбана черна ряпа с мед..Вкусни са и полезни, ако не друго. А по мое мнение са и доста ефикасни.
Варя му чай от подбел и мурсалски, ще взема и ряпа да издълбая довечера. Просто ужасно се изнервям, и се чувствам безсилна...

# 2 232
Съншайн,мурсалски чай до обяд само.

# 2 233
Съншайн,мурсалски чай до обяд само.
Ой, защо? Дадох му сутринта, но понякога е пил и вечер...

# 2 234
Ами бил ободряващ,даже на пакета пише да се пие до обяд.Ама ако спи спокойно след него,значи не е толкова ободряващ.МУ  си прави всяка сутрин,много го харесва .

Общи условия

Активация на акаунт