Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 811
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 390
  • София
Има спешни кабинети за извън работното време на ЛЛ. Нашата лекарка е към МЦ "Лора", не знам какво е там сега, за последно ходихме преди години, като се сецна любимия, та му нахакаха едно иНдЖекции в д-то.

# 3 391
Дойдоха ми винените мисли у главъта. Не е рано, нали?
Хайде наспорт и да се оплача - при наличието на толкоз вкусни манджи у хладилника, аз се натъпках с овесени ядки, накиснати в мляко... овца!!!

# 3 392
Не е рано, Мързелота, таман на време Wine Glass
За другото, мда съгласна съм с твоята оценка Simple Smile

# 3 393
  • София
Аз отворих хладилника и оооо, чудеса, намерих горгонзола, бри и сьомга. Сега ми се ще и грозде или смокини да има.

# 3 394
  • София
Мързел от хапвай ядките, нема да съжаляваш.
Много болни на работа, ужас е.
Вземам малката от дг, и заместващ ата г-жа, били й червени очите от кашляне, викам коеее, ни нос ни кашлица има. Нормално здрава идва болна я вземам, добре, че си замълча.

Ре, ти как си?

# 3 395
Познати,приятели,всичко се оплаква от болни.В яслата където работи приятелката ми,от 105 деца има 27 .Не знам какво е това чудо ,но да минава .

# 3 396
  • София
Щото е време за грипна ваканция, а не за ротация, дистанционно и накрая едно голямо нищо.

# 3 397
  • София
Мид, добре съм. Нищо ми няма вече, но още пия антибиотика, което пък ми разбърква стомаха и флората 🤣.
Другата седмица ще си пусна изследвания, за да съм сигурна, че инфекцията е отшумяла и да се бодна с третата доза.
Ти как си? При теб беше по-кофти с бъбреците.

# 3 398
  • София
До петък пия амоксиклав, после чакам 4,5 дни и стерилна урина да видим.
Аб не, обаче волтарена ми разбърква корема яко. И го спрях.
Има болни да, въпроса е, че аз болно дете няма да пратя никога.
И я нейната група са по 12,13 деца от 25.

# 3 399
Дано не останем без заплати ние, цялото ни счетоводството са болни. Този месец трябва и данъка да преизчислят и върнат, въобще е пълно мазало.

# 3 400
  • София
Аз пих нурофен за деца и ми беше ок. 10 мл. През 4 часа.

# 3 401
Приятелка е с ковид, за един ден хвана дългата карнтина, майка й също с ковид - възрастна вдовица, живее сама, вчера изпаднала в безпомощно състояние, няма сили да си вдигне телефона. Приятелката ми също е сама и няма кой да наглежда майка й, дали трябваше да си стои карнтинирана и да остави майка си да умре като куче?
Не ми отговаряйте, риторичен ми е въпроса! Щото съм сигурна как ще реагира всеки, на който яйцето му е опряло до г@за. Ама така на чужд гръб и сто тояги, нали...

# 3 402
  • София
Това изобщо не е същото като с положителен тест на работа.

# 3 403
Карамелче, ти сравняваш ситуацията на приятелката ти с това да отидеш болен на работа в магазин сред хора ли?

Съжалявам ако не съм те разбрала, уморена съм и може да не съм те прочела правилно.
Но двете ситуации са несравними. А приятелката ти и майка й е по-добре да си карат заедно карантината, както предполагам с решили да направят.

# 3 404
Ами хайде, имаш ли право болен, да отидеш на работа и да ми накихаш детето /с него работиш/, щото ... така си решил? Което е доста различно от описаното от теб, Карамел.
Беше грубо. Confused

Общи условия

Активация на акаунт