Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 595
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 510
Уф,поуспокохте ме.И аз се надявам да е период.Ама то предстои де,зъби още няма,така че явно ни подготвя за повече будуване.

Бобчи,знам ли,освен да пробвам да увелича количеството храна,но пък мисля,че си яде достатъчно за възрастта. Thinking

# 3 511
Не увеличавай,щом се буди в точен час не е глад .Ако обаче заспива с мляко,това е асоциация за заспиване и не е добра идея .Ние направихме тази грешка и не питай кога и как спряхме млякото.
Периоди е всичко,таман хванеш цаката и всичко се е променило.

# 3 512
  • Somewhere in the World
Привет, Момичета...толкова са сладки  и мили тези проблеми с бебоците, зная че е трудно, ама ше дойдете на моето.
То като тръгне кофти седмицата и не може се спре. Снощи цяла вече МН прави планове и списъци какво да пазарува, щото се готви за война човека. Само слуша новини и чете преса..то ясно,че не е надобре положението с Русия, ама защо трябва ме напряга как ще живеем е подземния гараж???
И после не спах почти цяла нощ - като се вкарах в черни мисли и за войната и за милото момиче,което отлетя вчера....Бог да я прости.
Ииии сега съм като бито куче, а в офиса се опитват да ми пробутват чужди задачи,щото тя колежката неразбирала! Ма как пък не се напъна да разбере? Оффф...
Скан, радвам се да те "Видя" - мислех те тея дни как се справяш,момиче? Как си, как се чувстваш?
Ре,Мид - как сте днес?
Пантето мойта любимка надявам се вече е без забележки? И на Мистето момчето?

# 3 513
Прити,колега на брат ми си има нещо като бункер в мазата.Консерви,вода,батерии,запаси за няколко месеца.Не се учудвам.

# 3 514
Хехе, и аз имам запаси. Още от преди пандемията.
Обичам да имам резерв и купувам трайни продукти преди да са ми свършили. По всяко време имам брашно, ориз, леща, макарони, захар, олио. Така ми е по-удобно, а не като свърши нещо да тичам по спешност до магазина.

# 3 515
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
винаги сме имали запас.
започнат ориз/боб/леща и един пакет неотворен, тоалетна хартия в промо пакет и се купува нов, когато останат последните 3-4, препарати за миалната, пералнята, пасти за зъби, шампоани...
за да не се налага тичане в последния момент, не е заради някакви имагинерни войни или бедствия.
това показвала ли съм го Wink

# 3 516
И аз.Включително различни видове хартии, кърпички, прахове,омекотители,чували за боклук... Обичам да има.Даже като почне да привършва нещо,скъпия се шегува,че склада се изпразва 😂.А част от склада ни,е позициониран в коридора 🤭

# 3 517
  • Пловдив
Прити, благодаря, добре е.

Никви запаси нямам и не трупам аз.

# 3 518
А, да, тоалетната хартия, как я забравих Joy МУ ме спуква от подигравки заради нея. Срам го е да пренесе пакета от гаража Joy

# 3 519
Преди години четох съвети за пазаруването в някакво списание, запомнила съм само един-когато влизаш в магазин за малко продукти, винаги прибавяй и още нещо-тоалетна хартия и дамски превръзки никога не са излишни😃

# 3 520
С постоянно покачващите се цени,дори пестим по този начин 😁
Бърд,преди, когато купувах друга тх,скъпия си я разнасяше до последно в колата,че я ароматизира 😂
Малии,и вятър задуха,а беше станало толкова приятно вън.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 13:23 от Ренко

# 3 521
  • Somewhere in the World
Е такива запаси и аз имам - винаги пакет ориз, брашно, захар, боб и леща. А дааа - и т.хАртия. Ма той ми говори за консерви, бисквити и т.н. Няма да ви казвам в мазето ни колко стека мин вода има вече...абе не ми е скучно.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 13:40 от Pretty_Mama

# 3 522
  • София
Здравейте!

Не съм ви чела. Първо се отбелязвам, че не съм се затрила и после ще чета. Имам да наваксвам къде 10 страници, но съм на работа и не знам кога.

Благодарете на бременелките, че за да ги пощадя, няма да ви кажа какво плюскам докато пиша.Animal Pig

В офиса нещо се обърка графика и се наложи днес да взема извънреден ден. Първи ден след болничния. Като за сефте се смазах от бач. Затова се възнаградих с нещичко за похапване. Още малко повече от 3 часа трябва да избутам до края на деня.

Напред влезнах в супера да се сдобия с дамски превръзки, че получих изненада. Покрай тях забърсах и едно долнище за часовете по физическо на Пантата, че както я жалех колко е отслабнала с тези боледувания, се оказа източила се на ръст . Като лъснаха едни голи глезени сутринта докато се обличаше за училище, лошо ми стана. Laughing Добре, че е с ботуши и те покриват голото. Долнището беше намалено, последна бройка, един номер по-голямо. Нека има мегдан поне тази година да го носи. Иначе не ме кефи на вид, ама да спася положението на първо време.

Надявам се, че сте ОК.

Ако е рекъл Господ, ще ви дочета още сега. Ако не е, не знам кога ще е.

Ай сполайте, както казваха бабите на село в детството ми. Или друга беше думата ... Thinking

# 3 523
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и сполайте може, ама като си затръгваха бабите казваха "айде и сбогом!" да се чете като "с Богом", че редактора не дава да го оправя.

# 3 524
Извънредното положение продължава и утре! Дано успея да оздравея до в други ден,та да не ми тежи на съвестта,че съм заразила някой невинен!

Общи условия

Активация на акаунт