Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 922
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 705
Бобчита,😱🤢🤮!

# 3 706
Сис,съчувствам.Hug

Трохички още не събирам,ама всякакви неща се търкалят по пода.Постоянно събирам играчки,мия и в следващия момент са пак на земята.Полудявам.

Абе я кажете,че да си спестя поне малко обикаляне по доктори,какви хормони да си пусна за ЩЗ?Тсх, фт4 знам,че трябваше,а друго какво?Идеята ми е да отида с готови изследвания при ендокринолога.
Явно моя проблем ще да е от там,гинекологично няма нищо кой знае какво,но нещата нямат особено подобрение..

Бобчи, Joy

Мисте,дано днес имате новини за роднината! Hug

# 3 707
Лайла, пусни ТСХ, Т4, Т3 и ТАТ и МАТ за щитовидната.
Отделно е хубаво да пуснеш и вит. Б и Д и едно ПКК никога не е излишно.

# 3 708
Лайла,какви са ти оплакванията?
Добре е да направиш ехограф на ЩЖ. Изследват се тсх,т3,т4,тат и мат!
Заедно сме писали с Ули 🤗

# 3 709
Ей, го, бе, сипала съм му в чаша, то какво прави излива на земята и почва да ближе от там Stuck Out Tongue Winking Eye мислех, че поне това вече не прави, ама рано съм се зарадвала.

# 3 710
Сис,
Скрит текст:
почти постоянно зацапване извън МЦ.Бях на гинеколог,видя се киста,която според нея е причината,но мина истинския цикъл,зацапването спря за седмица и сега пак започна.Гинеколожката смята,че е заради хормонален дисбаланс,изписа ми някакви прахчета,но проблема се завърна.

През цялата бременност бях на Л Тироксин,след раждането трябваше да отида на контрола,ама познайте...спрях лекарството и не отидох на преглед.Явно не е трябвало да пренебрегвам състоянието. Confused

# 3 711
  • София
Лайла, за щитовидна жлеза в по-големите лаборатории си имат готови диагностични пакети, които включват всичко. например Синево, Цибалаб, Бодимед.
Това зацапване не ми звучи добре. Дано бързо установят причината и да е безобидно!

Бобчи, сладко си похапвах ябълка когато прочетох за твоите детски подвизи. Вече нищо не искам да хапвам. Joy Благодаря, че овладя апетита ми! Какво да ти купя по този повод? Laughing

Сутринта Пантата на път за училище ми зададе един кратък, прост въпрос. Но отговорът на въпроса й поведе след себе си едни поучителни детски спомени, които напъваха да ги споделя с нея. Ми споделих ги. Тя констатира, че съм говорила през повечето път до училище. Трябваше да си взема бележка и да млъкна още тогава. Но не. Продължиха да ме напъват едни такива желания да споделям . Дойде колега в офиса да вземе едни документи и мен ме напъна вътрешна необходимост да споделя с него притесненията си, че клиентите може би си мислят, че изпускам газове когато ботушите ми изскърцат в стола. Чак изскърцах нарочно пред него, че да каже чува ли се от другата страна на бюрото. Joy

# 3 712
  • София
Бобчиии, Joy.
Това едно роднинско дете го направи, имаше и снимков материал. Изакало се в гащите/пелените/памперса,било в креватчето, събуло се, омазало чаршафи, коса и т.н., рисувало по стената. Аз присъствах на подмяната на тапетите. А роднините разправяха, че в първия момент изпаднали в ступор, но се окопитили и действали по приоритети. Т.е. увековечили на снимки престъплението и омазания извършител. И чак след това баня, пране, ремонт.

Дами, съобщавам ви с огромно самоогорчение, че си намерих бял косъН в едната вежда. Това не го очаквах, подсмрък. Вярно, ще ставам на 41, ама веждите...Добре, че не поддържам друго телесно окосмение, че и там щях да имам сигурно. Косата е ясна, там съм я прежалила и я вапцам на две-три седмици. Ама веждите...ох, не мога още да го приема.

# 3 713
Ули,колко е голямо детето?
Сега се сетих ,че бях купила пластелин Плей до и й дадох,първо хапна малко ,сега се занимава .Но казват,че е безвреден при поглъщане .
Бъръльо ,може да си боядисаш веждите или да си рисуваш с молив .

# 3 714
  • София
Е то така ще става явно. Дъртоза. Пфу.

# 3 715
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
на сайта на крокотака има рецепта за пластилин - брашно и олио. и да яде няма да му стане нищо.
и аз като бабчето, (представете си изчервената му физиономия), обаче моето не ще да стои голо, намотава се с юрганчето гаче ли до Тутанкамон съм легнала.
ако не знаех, че съм си у дома, щях да мисля, че съм заспала в музея на цивилизациите.
но ще мине и тая Wink лятото е зад ъгъла.

# 3 716
Сисун бе, два такта ми прескочи сърцето като се фръцна! От ритъм излязах докато стигна до следващия ти пост, имай милост към старата си леля! Никой да не си и помисля да зачезва, ей, момиченца! Темата е това, което е, заради ВСИЧКИ списващи в нея, не разбирате ли?! Всички сте ми толкова важни Heart
По наболялата тема да се изкажа - дива селянка съм в душата, но ме напъват външни прояви на аристократизъм Joy Масата ми е смушама, върху която имам покривка от плата, с който са тапицирани столовете. Като се храним вдигаме покривката,щото ние сме свине и аз не мога от три до пет пъти дневно да третирам петна Rage
Иначе темата я ползвам, за да мрънкам, когато си изпусна полета до Мелмак, не да убеждавам някого в нещо, мисля, че и останалите правят същото. Обикновено съм дзен и само МН може да ме изкара от него, но в разните периоди на ПРЕЗК*РИЯ ставам свръх чувствителна и като ми кажат - ма, вместо да мрънкаш, че изтърва совалката, що не излезе по-рано, м?  Ми, оплаквам се ся, и очаквам погалване по дървената кратуна, не дисекция на IQ -то ми! Ииии... или завирам, или почвам да бегам бате Stuck Out Tongue Winking Eye Ма ми минава бързо! Рядко си позволявам да излизам от рамките на добрия тон, обикновено съм на седмото не ме *бе Joy Де, да можех да имам такава хигиена на общуване и с Карамелов.... Е, тоя тип е факир и е в състояние за 5 секунди да извади най-грозното в мен... Оплаках се!
Станах със страшен главобол, пак! Отново съм дрогирана и толкова ми е писнало, че съм на път да отворя капандурата и да се хвърля в улука...

# 3 717
Дами, съобщавам ви с огромно самоогорчение, че си намерих бял косъН в едната вежда.

Единствено число. Щастливка.
И моят първи (на веждите) ми излезе там някъде. Сега са... доста.
Иначе в косата първият го открих някъде около 25, ако не ме лъже паметта. Там някъде.

# 3 718
Бобчи Joy
На Сирос Будата ме разсмя Simple Smile

Уф, айде сега пък бели косъНи по веждаците. Моята коса проима много бели косми още преди да чукна 30 и изборът ми е или да я боядисам, или да си ходя естествено посивяла. Не ме кефи тази идея, макар че много знаменитости налагат подобен тренд и това е една от малкото ми възможности да се впиша в модата. Обаче на веждаците досега не съм имала, да се неначуди човек. И дано по-дълго се задържи така, защото с моите сръчни ръце кой знае какви вежди ще си рисувам, когато започне да ми се налага.

# 3 719
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
само бивол и шашава жена не побеляват!
северозападна мъдрост

Общи условия

Активация на акаунт