Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 604
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
Аз съм същата. Започвам да правя нещо с хъс и по средата се сещам, че с още по-голям хъс ще направя нещо друго. Понякога го има и моментът с "я да хапна нещо (да пия едно кафе) преди да съм го свършила." Не знам къде е логиката на метри от финала, да пия кафе или да започна да приготвям вечерята

# 481
Хахаха, Есме, същата съм. Много обичам да си давам кафе-паузи.
Уиш, цяла енциклопедия си и ти. Сутринта имах възможността да го кажа и на Уинд Hug Благодаря за информацията, друг въпрос е дали при мен ще са чували за туй чудо, камо ли да го заредят. Но го запомних и ще питам! А въпросът към 13 остава.

# 482
Има вирус с повръщане .До два дни минава .
Леле майко,Господ да пази от порив за разчистване.Почвам и часове чистя,рина,хвърлям,много обичам да чистя аз.
От краткия ми престой тук ми се чини,че много позитивен дух цари в темата .🤔
Добри,рожденничка ли си?Честито пълнолетие!Вече може да пиеш алкохол и да правиш секс законно!Зло да те забрави теб,Горинич,бащицата и всички близки!

# 483
С това радушно посрещане на новодошлите няма как и аз да не се присъединя. Вярно, че не пиша много, даже хич, но мисля/надявам се да се пречупя и да променя статуквото. Иначе чета редовно (другата тема, вас ви открих вчера след издайническия линк 🙂).
ЧНГ на всички и само хубави неща да ви се случват!

# 484
Бабрината повлече крак и всички юруш след нея 😂😂

# 485
Майкоууу, ще си налея май едно питие! Тийна хич не мисли за моя черен дроб. Амнайсет дни не намери време да си напише домашните, преди 5 минути се засили да пита в групата, какво имат. То презентация, то други чудеса. Сега започна с презентацията, като го гледам ще я опраска през пръсти, със същото "отговорно" отношение и темпо до 30 минути ще е готов по всичко. Има ли припадаща емотка.

# 486
Сега ми се обади едната акушерка да ме пита дали съм си взела изследванията от декември. Казах й, че съм ги взела и я попитах проблем ли има? Вика ми “да”, после й обясних, че след това съм говорила с консултанта и той ми е казал, че са ок и тя отсече “а, тогава ок, ще ги повторим пак като дойдеш”. Ми ся… не знам какво да мисля, оцъклих се пак 🤦♀

# 487
Ехеее, колко оживено станало тук. Тотално изпуснах края, чета, но какво запомних и аз не знам - нещо за тесто и за режима на Пантичка.
Ерин, всичко ще е наред Heart
Честито и на Стели.

Ние пътуваме, после май и аз ще трябва да поработя. Няма да има нищо за ядене, мисля една крем супа да спретна, за ужас на МУ.

# 488
  • София
Аз се засилих да намеря нещо от един шкаф, ама нали съм с две леви ръце, си свалих кожа от единия пръст (с дървена загладена етажерка в този шкаф). Под какъв ъгъл връхлетях, не знам. Резултатът е на лице.

# 489
Адриана,няма страшно.Не го мисли,щом са ти казали че е ок,ок е.

# 490
Бобчи, ми тя първо каза “не”. После като й обядних, че съм говорила с консултант и вика “добре тогава, ще ги повторим като дойдеш”.
Миналата седмица една пак така ме стресна, за друго обаче.
Дано избутам и нещата са наред, че вече не знам.

# 491
Ти си накрая вече,ще избуташ.

# 492
Майкоууу, ще си налея май едно питие! Тийна хич не мисли за моя черен дроб. Амнайсет дни не намери време да си напише домашните, преди 5 минути се засили да пита в групата, какво имат. То презентация, то други чудеса. Сега започна с презентацията, като го гледам ще я опраска през пръсти, със същото "отговорно" отношение и темпо до 30 минути ще е готов по всичко. Има ли припадаща емотка.
Подарявам ти моята. Аз претръпнах от Нахалницата и вече съм пълен дзен.

# 493
  • София
Разходихме се леко.
Не ми дава да кача снимки, да се изтипосам с малката вещица.

# 494
  • SF
Тая пък, как може да се обади на бременна жена и да й каже, че изследванията й не са наред.
Адриана, нещо си се объркала. Сигурно е искала да кажа "Не, наред са", а не "Не са наред". Ти си се филмирала.
Само лекар може да прецени дали всичко е точно или не, а не тази, която като се е захванала да подрежда изследвания.

Общи условия

Активация на акаунт