Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 744
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 855
Честит празник, Фил! Здраве и наздраве! Начи, до'кат ви изчета и се напих...пардон наспортих. Карамелка, идвам за коктейлчи,  ма не бой са, ще ти спретна брускетки за мезенце в реванш😊 . Ма много се изморих вече, лягам другарки, да сънувам пътешествия, че това ми се падна на два пъти в късметчетата от питките.

# 856
Вечерям сланина с праз и пукани люти чушлета. Градската душа на ММ е възмутена до небесата.

Въх, бедното ми сърце...

# 857
  • France
Мили мои, направо ме разчувствахте с вашите пожелания Heart EyesCryKissing Heart
Малко мъй срам да призная, че видяхме сметката на почти 2 бутилки шампанско 4ма човека Cold Sweat Но сега смИ мноУ весели. Цункам ви.

# 858
Вечерям сланина с праз и пукани люти чушлета. Градската душа на ММ е възмутена до небесата.
E ти му го кажи на френски, сла о пра е пукА лю чУ, звучи много по-изискано Hands Ok Hand

# 859
  • France
На Сънш ù завидях за менюто, а не е като да не съм се наяла сладко-сладко

# 860
Оги, винаги съм на линия на мокрия бар Joy а домашни брускети обожавам, идвай! Hug
Ядох до пръсване  като за последно, мислех си, че трохичка повече не мога да поема. НО! Преди малко отидох в кухнята да си измия чашата и погледът ми се препъна на кутия сладкиши, (подарък от Англия). Някакви мини рула се оказаха, отвратителни на вкус. Това обаче, не ме спря да го доям и за да си оправя вкуса, ометох една морена...
Убичу се...

# 861
Аз пък силно се впечатлих от индианската мъдрост, че Торонто е равнозначно на "по- близо до Европа". Rolling Eyes
Осмисляйки го, осъзнах, че човек наистина се учи цял живот.

По тази линия днес ще си поръчаме Поке Боул.Станахме върли фенове.

Лоша си! Сега само това ще ми е в главата до утре!

# 862
  • Mediterraneo
ТилЕ, ма учи я тази география!

# 863
ТилЕ, ма учи я тази география!

Хващам учебниците на дЯцата и я отпочвам! Не мой се излагам тъй, значи!!!

# 864
E ти му го кажи на френски, сла о пра е пукА лю чУ, звучи много по-изискано Hands Ok Hand
Завидях ти на френския 🤣🤣 това беше добро 👍
Фил, а? Светът е друг след чашка шампанско, супер!
География учите? Без мен 🤣 Ляво и дясно бъркам, кво остава за посоките по света..
Утре почивам, но ще се занимавам с училища и техните администрациЙ. Отсега тръпна 🤕

# 865
200 този път! Пак по диагонал,но ми прави впечатление,че старите гарги си говорите една с друга,а се наредихте на портала любезни.Стана тема в темата.

Фил,жива и здрава да си! Нови изпълнения  да имаш с гащите,дето пропуснах! Satisfied Следващия път само на мен да ги пратиш и да са ти послушни мъжете!

# 866
Виж кво, Гларус рошав, я направи един справочник за ориентация на новодошлите, вместо да скубеш перушината на старите гарги. Heart

# 867
  • France
Никви нови попълнения не ЩЪ! Стига толкова Joy

# 868
  • Наблизо

По тази линия днес ще си поръчаме Поке Боул.Станахме върли фенове.

Лоша си! Сега само това ще ми е в главата до утре!
Няма да съм лоша,ако ти кажа че го ядохме под съпровода на крясъци и плач.Изобщо не можехме да се насладим.

# 869
Виж кво, Гларус рошав, я направи един справочник за ориентация на новодошлите, вместо да скубеш перушината на старите гарги. Heart
Заставам зад този пост.Кротале ,чакам .
Карамела,блазе ти!На който ядеше сланина с праз също!

Общи условия

Активация на акаунт