Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 485
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 615
Да доживеем лятото. Мента с леденостудено прясно мляко. Мляссс!

# 616
Даре, и аз точно като теб говорех. Не мога в чужбина, как така ще съм далеч от семейството и близките. Не съм се отървала напълно от тези мисли, но все повече се надигат и други. Ще се повтора - копнея за ред. Явно съм родена за някоя "полицейска" държава Joy

Бабче, много обичам мляко с мента.
И шоколад с мента.
И сладолед с мента. Ооох.

# 617
  • Sofia
Голямо тичане му ударих и аз да наваксам.
Много приятно оживление е настанало тук.  
Цял следобед ме брули ветрец и слънце ме пече, зачервих бузките.
Скрит текст:
Я да питам другарките, дето консумирВат Бейлис - видях един розов, става ли за пиене?
Чудя се да фърля ли пари за него или да си заложа на сигурно с аристократката Тиа Мария.

# 618
Не съм пробвала розовия. Той не беше ли ягодов?

# 619
  • Пловдив
Не съм пробвала розовия. Той не беше ли ягодов?
ягодов е...не е нещо уау.

# 620
Ай подкарахте нафтата със захар. То бейлис, то менти 😜

# 621
  • Euskal Herria
На мен най- ми харесва засега златния - лукс, с белгийски шоколад.

# 622
  • Sofia
Златен? Има ли в БГ такъв?
Мисте, благодаря! Щом няма а-у, значи ще си заложа на познатото.
Нафта със захар, Сиросче Joy JoyВърнах се два пъти да го чета, до де го схвана. То не може само манджи и мезета, трябва и да се пробутва с нещо. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 623
Мале, из целия свят сме пръснати..мн яко.
 Като бях девойка и работех сервитьорче 😆 имаше фотографи по заведенията. Помните ли ги? По- младите девойки едва ли...но да, тогава нямахме телефоните днешни и снимки само със старият фотоапарат. Та, все още като хойкаме с миуту.. минава фотографа от моята младост. Същият. С все същият мустак,  същият фотоапарат.. И на Нова Година ни завари в ресторанта. И... реших да се фотнем по старият начин 🙂 Днес ми ги достави човека снимките, на адрес. 
Старо кадро, моля 🤣
Скрит текст:

# 624
Юнче, така де, ама млека, менти... кхъ. Баш сладка нафта.

Търто, ❤

# 625
  • France
Наспорт с ромчИ. Тьорти, ти си красавица. Аз за малко да се пусна от новогодишната нощ, но тази история със сървъра ме охлади.

# 626
  • Sofia
Юнче, така де, ама млека, менти... кхъ. Баш сладка нафта
А, те са за добро храносмилане. С лечебна цел.
Тийнче, много си хубава!

# 627
Абе пробвайте всички бейлиси.Кот не ви Ареса,пишете ми.Ще ви дам адрес да пращате ,да не се мъчите вие.Аз криво-ляво ще го излоча

# 628
  • Германия
Бърди, с теб ако се съберем ще унищожим световните запаси на мента Joy
И аз като теб, копнеех за ред. Испания и Италия никога не са ми били опция. Прекалено са ми експлозивни хората, аз обичам малко по-студените междусъседски и междучовешки отношения. Експлозивността ми е само за семейството, там съм огън. Аз съм само от 1 година тук, но за сега мога да кажа, че съм си попаднала на държавата. И според ММ съм си намерила мястото и той не ме вижда да се върна в Бг.

13, еха каква емоция е това за по мъдрите (да не се бърка с по-старите). Мен понякога ми се приисква да напиша писмо на хартия и да го пратя по пощата. Бързо ми минава обаче и за сметка на това пращам колети, които проследявам през час къде са и се вълнувам като едно време с писмата.

# 629
  • софия
Даре, не бъди категорична Wink току те отвел някой снажен убавец-чужденец, м? Нали няма да откажеш? Grinning

Ааа отказвам отказвам. Нека дойде той, аз съм енергоспестяваща,знаете, много усилия изискват преместванията😂

Между другото да ви кажа да ми се посмеете-отивам преди малко до магазина и на връщане гледам пред блока ни една черна котка.. ама една огромна все едно е глътнала още две котки. И ме гледа жално жално милата. Поспрях се,поогледах я,тя продължава да ме гледа с един познат за мен поглед. Викам си Тая котка е гладна. Качих се да взема малко котешка храна от у нас,занесох й,па поседях да я гледам и как яде лакомо.. и навръщане звъня на моята приятелка и тя ми се смее и вика "Даре,Даре...другите жени по това време по срещи ходят,а ти какво-храниш котките. Няма да стане човек от тебе! "😀

Общи условия

Активация на акаунт