Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 491
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 600
Ми то се вижда! С вас си запълвам времето 😜

# 601
  • Пловдив
Ми то се вижда! С вас си запълвам времето 😜
да, де ма нужно ли е? Или всички бачкат така?

# 602
Тук настана някаква лудница, докато наваксам и изпускам нишката на разговора.
Естела, тамън преди 3 дни спрях цигарите след 26-7 години пушене по много. Не си сама в мъките Simple Smile Ама твоите са само за 9 месеца и за хубаво Simple Smile
Сиси не е ли много късно за работа вече?

# 603
Мисти, такова си е работното време.  Точно защото няма нужда се опитват да ми правят врътки,ама хич не ми харесва на мен!

# 604
Бабче,Бдйлис се разрежда с уиски 😛
Пробвай с бренди, ама с добро бренди. Хем става по-висок градусът, хем вкусът се запазва мек.

# 605
  • Euskal Herria
Магазините при нас работят от 09 до 21 часа или от 10 до 22 часа - от понеделник до събота. Обаче в неделя и по празниците всички са затворени.

# 606
Ще!А ти ако искаш да се стоплиш си налей едно бренди с топло мляко и мед.Чудно става ,както всички гениални открития и аз случайно го открих .

# 607
Сега каква муха ми пускаш!

# 608
Навремето, когато се запознахме, МУ (Бобчи, моят за убиване много ми хареса Simple Smile) много искаше да се изнесем някъде в чужбина. Аз категорично отказвах.  Напоследък често изпадам в размисли и ми се струва, че сгреших с този категоричен отказ. Не съм живяла никога в чужбина, може би греша в представите си, но ме блазни идеята за правилата и спокойствието навън.

# 609
Абе друго си е ЕвропаТА, да ви кажа.
Точно като се загаджихме с ММ, той вече имаше виза за Канада, имаше приятели, при които да отседне, всичко си беше подготвил и уредил. И остана, заради мен. Аз тогава, прясно прибрала се от специализация в чужбина, а и отделно живяла в чужбина покрай работата на баща ми, го раздавах патриотка. Надявам се към днешния момент да не съжалява и все още да вярва, че е взел правилното решение навремето. Всъщност, зная, че е така.
След това пък неговата работа така се завъртя, че живяхме в Азия известен период от време (тогава вече окончателно намразих жегите) и пак се върнахме на Стария континент. Наскоро имаше възможност за далечния Изток, но в последния момент отказа. Просто Европа си е Европа. Усещането е различно. Но го осъзнах сравнително наскоро.

# 610
Не мисля, че бих живяла извън България, но ако трябваше да избирам... Италия, ех Италия... Grinning  и като климат, и като храна, пейзажи, романтика Grinning Пък и манталитета на хората сякаш е близък до нашия.

# 611
  • софия
Aз никога не съм искала да живея извън България. Не би ми харесало, убедена съм. И не заради  друго,ами защото съм много привързана към семейството си и приятелите. Не би ми понесло надалеко,познавам се. Не е за всеки това.

# 612
  • Пловдив
Даре, не бъди категорична Wink току те отвел някой снажен убавец-чужденец, м? Нали няма да откажеш? Grinning

И аз на Европа кандисвам...нейде по на юг Simple Smile

# 613
  • Mediterraneo
Навремето живях в Испания. Забременях с голямата и патриотично се завърнах да раждам деца на родината. Две. И ме тръшна носталгия по Испания, каквато сега изобщо не изпитвам към Бг. 6 години не съм се прибирала нито за ден. Не ми останаха почти никакви близки, мама пътува 3-4 пъти годишно насам, шепата приятели си ги имам и без да пия кафе всеки ден с тях.

# 614
  • Германия
Бабче,Бдйлис се разрежда с уиски 😛
Пробвай с бренди, ама с добро бренди. Хем става по-висок градусът, хем вкусът се запазва мек.

Бобчи, с уиски няма шанс, такова нещо не близвам, по скоро с домашна ракия ще го разредя.
Уиш с бренди си мислех и аз. Всъщност бейлиса ми прилича на едно питие - аероконяк. Имаше го 93-94 година, ММ успяваше да си го направи от мляко, коняк, май имаше и жълтък и още нещо но не помня какво.

А за странни комбинации - прясно мляко с мента, шампанско с мента, скоро ми казаха за мед с малко мента - обратният вариант по ми хареса, мента с малко мед, но аз обожавам ментата във всичките и варианти.
Остава да пробвам ментов бейлис Joy

Общи условия

Активация на акаунт