Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 495
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 585
Барби, супер, при вас става ли -61 градуса
- 61 градуса става само в щата на дългите чаршафи. Страхотен е тоя щат - можеш да нагъваш въглехидрати в умопомрачителни количества 365 дена в годината, но да си на кето диета. Там си интелектуалка, само ако книгите ти са подредени по цвят и са задължително в тон със солите за вана.

# 586
  • Пловдив
Бабри, а от колко години си там? Всъщност май и на времето и сега не се заминава лесно Simple Smile И ние искахме, ма като разбрах, че едно от условията беше да имаш камара пари в сметката си и до там..та аз ако ги имам тук  що ще диря на майната си Wink
А и сега си мисля, че там не е за мен...аз отшелник не мога го играя.

# 587
Аз ако бягам от Бг,искам да е в Италия или Испания. 😍 Баща ми живее в Италия,на един плаж,държат заведение. Що не отидОх га бех млада?!! Да ме пита човек. 😆
Бобчи,те това е доктор! 😆 Имаше един Хранов,в МД София,тоя е баси идиота. Все едно д-р Хаус гледах. 😂

# 588
Барби, супер, при вас става ли -61 градуса Stuck Out Tongue Winking Eye

Хах, -61 Grin

То нали после се оказа, че не било -61, ами -34, ама на тях им се сторило като -61.
В момента е -20, но е сух студ, няма вятър, та се живее. Във Варна на -5 повече съм мръзнала, просто усещането е различно.

Мистик, ще направя  14 години тука. Навремето също искаха мисля $10,000 да покажеш, че имаш. Ние ги имахме, но хора заемаха пари от роднини и приятели да покажат наличност и после ги връщаха. Но трябва да дойдеш с някакви пари поне за 3-4 месеца, де.

А моят баща живее в Париж! Да ме пита някой аз що не съм там..

# 589
Оле, колко градски се събрахме тук, време беше, Варна ис дъ бест! Много ми е мъчно за нея.

Налях си и аз, няма да се цепя от колектива я.
Бррр, не ща стандарт при който си седя вкъщи, защото навън е минус безкрайност, дайте ми лято, слънце и море на мен. Коктейли и мечти!

Ени, с теб съм, не е късно Grinning

# 590
  • Пловдив
Ено, ам то не е късно...отювай! Уф  само да имаше при кога да избягаме Confused
Всъщност има, ама е чааак в Америка. Не  става. На 3ч със самолет е друго Simple Smile

# 591

Абе Мисте,не знам... Не ми стиска. ММ няма да тръгне. 🥺

# 592
Барби, супер, при вас става ли -61 градуса
- 61 градуса става само в щата на дългите чаршафи. Страхотен е тоя щат - можеш да нагъваш въглехидрати в умопомрачителни количества 365 дена в годината, но да си на кето диета. Там си интелектуалка, само ако книгите ти са подредени по цвят и са задължително в тон със солите за вана.
Уиш бе,на работа съм и щях да се задавя с маската 😂🤣😂

# 593
  • Пловдив
Уф бее...що всеки иска тва дет го няма и обратно?
Ени, идете на гости и може и да се запали Wink

# 594
Едно време с моя мъж като бяхме по- млади искахме да емигрираме. Но не стана, за хубаво е било. Никъде няма лесно. Сега тук ни е добре.
Лека вечер ви пожелавам!

# 595
Сисун, ти да не я ядеш тая маска? Simple Smile

# 596
Стели,синът му 😂,Александров младши.Аз и при двамата си ходих и пак ходя де,много са готини.
Бабче,Бдйлис се разрежда с уиски 😛

# 597
Така се разхилих изведнъж,че за малко да я глътна!

# 598
  • Euskal Herria
Одеве за пръв път ядох хляб тази година. Миналогодишен Wink.
А ние никога не сме и помисляли за живот и работа извън България. Обаче човек не знае какви избори ще му се наложи да направи.

# 599
  • Пловдив
Сисун бе...имали по това време клиенти, че се бачка? В сезон разбирам, ама ся..
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт