Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 516
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 570
Ади,точно днес писахме-търсиш (ако си в Бг де) готово,замразено тесто на Фамилия. Две топки са в тарелка. После вадиш,размразяваш,режеш малки парчета,дърпаш с ръце и пържиш. Ако не искаш,можеш да дойдеш,да дебелеем заедно. Вече може да ми викате ЛЕБЕД,прочетено на обратно. 👀🙄

# 571
Ени - аз съм много за да си дебелеем заедно. Щом ще си съпричастна - едвам ме нави! При първа възможност съм скокнала! 🙏

Иначе мъжа на 2-3 пъти пръжна мекички, получиха му се горе-долу, ма скоро не е правил, не му се занимава. Аз не съм опитвала досега ама ще се провам някой път.

# 572
Малеее, много оживено тука! И аз 150 нови мнения имах, с удоволствие ги изчетох с кафето.
С наспОрта да внимавате, че аз вчера на една разходка излязох, днес мускулна треска имам, едва вървя. Виж, джина такива неразположения не ми докарва.

Бабче, беше питала къде съм - в Канада съм. На майната си. Само не ме питай що съм тука, щото вече не си спомням.

Адрианка, ами съм такава голяма бяла птица, че не съм разбрала че си бременна! Честито, честито, честито!
Не се шашкай толкоз за изследванията. Обаждат се разни рецепционистки за резултатите по нареждане на лекаря, а не самият лекар. Мен веднъж така ем бяха извикали, като овцата по телефона ми каза, че било заради цитонамазката. Проблем имало. А аз съм с хистеректомия и направо щях да почина, докато видя доктора.
Отивам при него и той почва - как си, добре ли си, лятото беше ли хубаво, ходи ли някъде... Аз му викам човек, от теб зависи как съм. Оставяй празните приказки, давай за цитото. Той се пули и вика - какво за цитото? Ами объркала се онази, той й казал да ми каже, че не е за цитото, да не се притеснявам. Е, не се притеснявах, побърках се направо.

И последно за ракийката да кажа - аз имам проблемен стомах. Стана проблемен след лъчетерапия преди 13-14 години. Като е разбъркан и ме боли и ми е подут корема, установих, че една чашка ракия веднага го слага в ред. Тъй че Съншайн, ти лекарство си си сипала!

# 573
  • София
Адриана кога ти е термина?

# 574
  • софия
Аууу Ени,какви хубави мекички 😍 Гледам ги и преглъщам. Аз хапнах едни хепи късчета от Хепи, сега ако имаше и мекичкии...ептен щях да се затопча😀

# 575
  • Пловдив
Даре, как са ежковците?

Бабри, как е у Канада? Мин.година май много се завърнаха насам...и от там и от Америката...

# 576
  • софия
Като мен-надебеляли и омързеливили се 😂

# 577
ОФФ  и аз ТРЯБВА да записвам час за гинеколог. Мъчат ме някакви проблеми, за които не ми се говори, но основното е, че отново са ми подути  оперативните шевовете, сякаш съм в изходна позиция. Бяха се нормализирали, а сега дали от "лежането" в каторгата, дали от други неизвестни ми причини, отново имам отоци. А толкова мразя да ходя на гинеколог! По принцип съм ексхибиционист по душа Joy но ей така, да ходя да си показвам г*за, щото трябва, ми е много криво.

# 578
Съншайн,винаги се тръшкат в най-неточния момент.Дано е лек вирус !
Нашата днес взе да повръща по пътя ,че все като почне няма къде да отбием.Един път повръща,един път не .Иначе взех хапчета  но забравих да й дам преди да тръгнем 🤦
Карамелке,да те пращам при моя.От Варна ли беше ти?На една хистероскопия ми вика"Бобче,перфектно влагалище имаш.Но мъжът ти сигурно ти го е казвал" 😂😂😂.Ама ние сме си приятели с него де,три години се сурках всеки месец все пак там .Млад е,към 30годишен,но супер специалист .

# 579
Студено е, Мистик. И скучно поне за мене. Аз съм от Варна, израснала съм по плажовете, клубове, дискотеки, абе парти анимал. И тука - пълна суша. За пътуване - всичко е много далеч. Не може да се метнеш на колата и след два часа да си на ново място. Хората са много двулични, а аз не съм и ми е трудно да се впиша.

Има и добри страни естествено - спокойно е, стандарта е висок, за този който не го мързи да работи. Аз съм тук заради детето - възможностите за децата са наистина неограничени.

Иска ми се след време да се върна в Европа, тук не е моето и не се чувствам на мястото си. Мисълта да се пенсионирам тук ме ужасява..

# 580
  • Германия
Енииииииии, да знайш не си ми приятелка вече, как можа да пльоснеш тези невероятни мекици тук. Сега утре ще трябва да си меся тесто и да си правя мекици, а избягвам тестените.

Барби, супер, при вас става ли -61 градуса Stuck Out Tongue Winking Eye
Тъкмо отговарям и гледам имаш нов пост. Европа си е Европа, преди много години и ние се бяхме запътили на там, даже подписахме брак заради това, но в последствие се отказахме и май е за добро. Като гледам живота там май не е за мен, въпреки че аз мога да вирея почти навсякъде.

Още не съм си надигнала д-то да отида до хладилника, че е на долния етаж и ме мързи, но след тези мекици няма как отивам, тъкмо ще си взема лед за Бейлиса. Опитах се да го пия натюр ама ми идва прекалено сладък, та трябва да го разреждам.

# 581
Сестра ми, лека й пръст, беше страстен пушач. Като забременя, се консултира с гинеколога си. Продължи с пушенето, е, не толкова много както преди, но и не спря цигарите.

Същото казаха на времето и на моя близка приятелка.
С контракции, преди да влезе в родилна зала, си е павкала навън. Не одобрявам по какъвто и да било начин. Дъщеря й вече е на 30- права, здрава, почти не е боледувала като дете.

И двата пъти, когато видях чертичките на теста от раз зарязах и цигари и све. А щерката беше направена имено във втората половина на декември, когато с баща й скачахме от купон на купон, обилно поляти с литри концентрат, цигари и респективно- тютюнев дим. Всъщност, имам чувството, че и двата пъти ясно зная, кога са били заченати децата. Нямам предвид, че по някакъв начин съм усетила самия процес, просто "онова" чувство, което обикновено не ме подвежда.

По повод кафето. Наблюдаващата ме лекарка тогава ми каза, че едно кафе на ден с нищо няма да навреди на плода, още повече, ако имам такъв навик и не ми става лошо. Макс- две.

# 582
  • Mediterraneo
Ай, бе минус 61 градуса! Гугъл вика, че най- ниската регистрирана е 52. Усещането може и да е за 61, ама нъл...

# 583
  • Euskal Herria
И на баба златото е със зачервени гърло и ухо, имаше и температура вчера. Ама си беснее, весел е.

А ние сме разглезени откъм климат. Нито големи жеги, нито големи студове. Планина и океан на едно. Simple Smile

# 584
Пфф, що да не спре водата в последния почивен ден преди работните дни. Нито мога да се изкъпя, пералнята ми остана пълна с пране, чиниите ми неизмити... Направо съм бясна Rage

Ха-ха, Бобчи, това Александров ли е? И аз съм била при него на времето.

Общи условия

Активация на акаунт