Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 542
  • 4 271
  •   2
Отговори
# 555
Предлагам на ММ да го почерпя от моя Бейлис, не искал алкохол. Щял да си сипе червено вино. Joy Щот безалкохолно вино сме си взели, мда. Биело му много на алкохол Бейлисчето.

Аз отново не мога да укротя въглехидратеното чудовище. Аман. Добре че се пораздвижих тия дни.

И с едни приятели исках да се видим. Дойдоха си за празниците, не си бяха идвали от 1.5г. Видяхме се за кратко с децата, т.е. потичахме насам-натам, разменяйки си някоя друга дума и това беше. Заминават си след ден-два и след НГ едното дете е болно. Та ще се видим през лятото.

# 556
От както пак започнах да пия сладки сънища,скя като заклана 😂.Даже една нощ не усетих дребния,как ми е минал покрай краката,и тупна на килима 😁.Само чух "Дууум" "Уаааа" и ред сълзи и сополи 🤭
Не искам да съм бременна,не е моето,ни да раждам повече,ни бебе да гледам.Фил ще ме подкрепи,за последното поне 😁

# 557
То и аз си налях розов джин,но пържоли и салата тряа прая.А много ме мързи.Мъжът ми къпе детето и ще я приспива,аз ще правя вечеря и закуска за работа за него.Обяд ще си пече там -пържоли.Не допускам да яде купешка храна .
😂😂😂😂😂😂,никога нямаше да се сетя

# 558
Пхааа, моят за убиване ней лошо, ней..
Аз точно наобратно с уредите. Като  младо пАле по- лекички ползвах, сега трябва ме удари хубуу в черния дроб 🤣 иначе все едно не съм спортувала. Ми така, де, и аз бивша лекоатлетка, помня какво трябва да е натоварването 😉
Оф, идва момента да местя отново килеша в сатрото даскало и като се сетя пак какви ме чакат... Първо пътека трябва направя до тукашното, после до Ст. Загора да взема документите, после ай обратно. Да не говоря,  колко много искам да диалогирам с директора от Загорето. Пак ще има въртели.. И му отсякох на килеша до завършване да се закотви в един клуб, щото не мога го местя постоянно...ама, ха 🙄

# 559
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Защо детето да не вдигне температура вечерта в последния почивен ден? Не съм му я мерила, но е топъл, и бузите му са розови...
Чудничко!

# 560
Оф Съншайнче,дано е някое леко вирусче! Гадост... 🥺😖
13,дано няма въртели. 🤗
Аз гледам клипчета с упражнения и... нагъвам мекици! 🤭😂 Ми дребната изяде една! Няма ги фърлям ся... 😆
Като ще спортИраме,да си капна и аз едно лЕкьорче,май?! 👀😆

# 561
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Оф Съншайнче,дано е някое леко вирусче! Гадост... 🥺😖
13,дано няма въртели. 🤗
Аз гледам клипчета с упражнения и... нагъвам мекици! 🤭😂 Ми дребната изяде една! Няма ги фърлям ся... 😆
Като ще спортИраме,да си капна и аз едно лЕкьорче,май?! 👀😆
Иде ми директно ракия да си сипя, щото е силна. Иначе дребния е жизнен и енергичен.

# 562
Ми сипи си,пък. Малко за загрявка. 🤗

# 563
  • Euskal Herria
А мен от хладилника ме вика едно шише боза. Ми... то за нас е деликатес, нали си нямаме бг магазини тук. Simple Smile
Кой каквото му е на сърце, да сипва смело! Тъй де, време си е.

# 564
Офффф,аз пък съм на работа иначе бих ви последвала с най-голямо удоволствие!
Пак с работното време се опитват да ми правят въртели и идея си нямам къде да дяна детето! Писна ми!

# 565
  • Германия
Зави ми се свят от вас. Поспах (13 Kissing Heart), влизам у форума и гледам 150 нови отговора само в тази тема. Докато ви изчета се уморих и искам пак да полегна Joy Кога ще прочета и другите теми.
Нищо не запомних, само разбрах, че имаме още нови попълнения във вещерското общество, скоро ще имаме и няколко бебета, ми супер. Добре дошли на всички.
Дано от вас да има и нощни птици, че вечер ми е малко самотно във форума, всички спят и аз няма с кого да си хортувам.
Огладнях от мекиците на Ени и отивам да преровя хладилника. Чудя се бейлис или шампанско да си сипя. И понеже не мога да реша май ще ги редувам

# 566
Съншайн, уф де. Дано е нещо еднократно.

Сисуне, направо аз се ядосвам.

Енооооооооо!

# 567
Айде беееее,да видите,че съм Човек!
Бременелките да не отварят!!!
Скрит текст:

# 568
И аз от изпълнителните, не помя кой рече наспорт и спринтирах да си налея едно малко.
Хляба е готов, проснах дрехите, само не готвих. Нещо не ми е гладно ще хапна само малко салата, така, че за хлапето утре ще останат пържоли за обяд. Ще готвя утре вечер, оказа се, че спанака съм го свършила, ориза и той на свършек....
На всичко отгоре ме боли кръстогъзието, или тази нощ или утре ще ми дойде. По закона на Мърфи, баш когато съм на работа, толкова дни у дома бях, да ама не. На всичко отгоре сега пък подранява. Да минава и ще си записвам час за гинеколог.

# 569
Ау мекички. И аз искам! Не мога да ги правя ама ако не е сложно, да се пробвам някой убаф ден 😀

Общи условия

Активация на акаунт