Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 744
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 825
Стрейнджър,виждала съм,пробвала съм и избягах с 200 даже .Плюя през рамо като се сетя даже 😱😱
Розовия тоник ми е сладък много,с обикновен си пия джина .

# 826
Тамън сядам на топъл шоколад и панетоне, с нетърпение чаках да стане 17ч, че да му вдигна градусите на питието Wink
Скрит текст:

# 827
И аз се прибрах най-накрая. Сега релаксирам, четейки ви.
За вечеря си направих нещо любимо - домати от консерва, прибавям нарязани праз лук и морков, малко маслинки и лъжица зехтин. Моята зимна супа Blush
Имам и купичка ядки микс.
Това ще ми е вечерята.

Карамелче, посмях се с твоите кухненски неволи, така живописно предадени Grinning

# 828
Фил, честит рожден ден! Бъди здрава и щастлива!
Наспорт и от мен. Аз спортувам с домашен гроздомицин, малко да ми смъкне кръвното, че на работа ми го вдигнаха.

# 829
Аз на работа и от утре домашен офис по няколко дни седмично.Доволна съм!Ще мога да изпера на спокойствие и да спортувам...и да готвя!Така и режима ще ми е по-лесен.
И аз така си представях хоум офиса, истината обаче е, че само седя и ям, тотално се обездвижих.
Точно! Благодаря съм от хоумофис.

Съжалявам, не можах да прочета всички 160 нови отговора. Как занапред ще ви гоня, никаква идея.

Фил, честит рожден ден! Бъди здрава, обичана, обгрижвана, щастлива и доволна жена!

# 830
  • Германия
И аз искам да знам историята на О Рахала. Разбрах, че го ползвате за автокоректора, но каква му е историята. Маля някоя добра душа да задоволи любопитството ми.
Уиш, тъкмо и аз го забелязах.

Откъртих си два бутона на клавиатурата на лаптопа. Единият успях да го сложа, но другия не става и не става. А това е буквата Е и ми е много трудно да пиша.

# 831
Значи Беболина на моменти ми иде да я подаря,честно! Един час се мъча да я облека ,за да излезем да пазаруваме. Не иска това,не иска онова,настоява да облече... пижама! В магазина се изправя на количката,протяга ръце да се докопа до нещо,мрънка,реве... В къщи слагам да яде ...и прави фонтани със супата! Навсякъде! Сипах си,а мислех да пропусна днес!

# 832
  • София
Сиси, Ена се обърна с голяма пазарска количка дето сядат отпред при дръжката, беше на две, изправил се нашата аз прибирам и само я видях на земята по легнала заедно с количката.
И по-зле ще става, сутринта искаше с джапанки и чорапи на градина.

# 833
Леле,Мид, много ме "успокои"! Отивам за още едно,пък кой после ще къпе малкото чудовище 🤦?!!!

# 834
  • София
Значи Беболина на моменти ми иде да я подаря,честно!
Искрено ме разсмя. Онзи ден една майка каза на детето си, което искаше "мамо, не може ли да взема това котенце" - "а не може ли то да те вземе, малко са си почина от теб". Осъзнавам, че казано на дете може да е нараняващо, но ми прозвуча смешно самият изказ.

Филомена, честита да си! Много любов и здраве ти желая! Wine Glass Nature Star Flowers Rose

# 835
  • София
Е казвам ти, зле е работата, готви се. Като почне за всичко охи най - убаво😂

# 836
13, не е християнско да се раздават така титли на другарчетата Joy Уж си ми приятелка!
Халапеньо видя соса и ме пита - козата ли си издоила Joy Joy Joy
 Следващото ми готвене ще съвпадне със следващото доближаване до слънцето на Халеевата комета! Амин, заключ, чуй молитвата ми, санта Лучия!
Коктейлите обаче ми се получават божественярски! Tropical Drink
Сиросче
Скрит текст:
Исках да направя млечно-майонезен сос. Обикновено смесвам готова майонеза с кисело мляко и става добре. Сега... не. Майонезата се получи, но като я смесих с кисело мляко се втечни.

# 837
Карамелова, втечнила се е заради пасатора. При разбъркване с обикновена лъжица няма да се втечни.

# 838
Едва ли е от пасатора. И аз с пасатор я правя. По - скоро Карамелова нещо е омагьосала майонезата. 😛

# 839
Ре, стига телеграфно. Липсваш.
Карамелова, да не се обидиш, виж пък какви хубави кюфтета направи 🤗 Но моята личноС, завършила ТОХ... по време, когато наистина се учеше...като прочете за майонез с кис.мляко, дълбоко се възмути..🤣 Тогава учехме по старите дебели учебници, всичко беше остандартено...а да не ти казвам, че по практика едно от многото задължителни нещя, които трябваше да знаем и сами да направим беше...майонеза 🙃 И то без миксер, пасатор или някакъв друг модерен уред. Пуста бъркалка за яйца, олиВо...и включваш на турбо- режим ръката.. Вярвай ми, голям зор си е. Но пък като станееее, мале гордУс 🤣 По същият начин се изприщвам за днешните сервитьори, начин на сервиране, зареждане на масата...и так дале. Съвсем нищо не знаят днешните младоработещи..тъжна гледка са повечето.

Общи условия

Активация на акаунт