Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 723
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 020
Благодаря за одеждите, Крот, по мярка са ми Heart
 А Циганочката ми е любима, що карамелена изпих една зима на това клипче....
Гери, сЪрце мое   Heart
Ваи, ти си слънце! Hug

# 1 021
От зоята го поръчвам, Уиш. Като го миришеш все едно си си заврял носа в камината, обаче придава много хубав пушен дъх. Ние сме месоядни та основно на печено, бургери и т.н. го ползваме.

# 1 022
Леле,Крот, много съм секси 🥰❤️😘. Супер готина дрешка 🤗! Имам подобна снимка ,ммммм не толкова палава😜

# 1 023
Ваичка, наистина си приличате много.
Ммм, Ули, нападам Зоята.

# 1 024
  • Mediterraneo
Ам на мен няма ли, евати прЕателката дет си. Аз от лавини та спасявам, ти за един парцал са скръндзиш.

# 1 025
Тарталета, освен аз да ти пратя снимка на таратлетите с шунка и гауда, които изпекох за кутията за обяд на Нахалницата? Simple Smile

# 1 026
Един час пощя нар. Много обичам, ама много досадно, докато отделя зрънцата. Не ми се получава като в клипчетата в интернет Confused

Ваичка, наистина си приличате Simple Smile

Бабче, много съчувствам за счупения бутон. Преди време постоянно вадех копчетата на клавиатурата да чистя, все ме дразнеха разни прашинки. Два пъти чупех по един бутон и поръчвах от майната си, май от САЩ. Златни излязоха тия пусти бутони. Накрая успях да счупя няколко наведнъж и купих цяла клавиатура. Един приятел ми я смени, още ми тегли майни като се сети, а минаха няколко години оттогава. Категорично ми е забранил да вадя копчетата и даже ме заплаши, че повече няма да сменя нищо. Така че вече съм послушна.

# 1 027
Бърди, има едни остри клечки за уши. С тях много добре се чистят бутоните.

# 1 028

Мид

Да ти кажа,много се чудех между тези двете.Заради зеленото,убий ме не знам защо.

Съни

Винтче

Тарти Laughing

Още една имам за теб,ама първата много ме кефи.SmileySmileySmiley

# 1 029
Понеже всички премени са право в десетката си мисля, че Кроталова ни снима с дрон, не може иначе да е толкова точна Stuck Out Tongue

Последна редакция: ср, 05 яну 2022, 21:54 от Caramella

# 1 030
  • София
А от телефона как се сменя?

# 1 031
Уиш, сещам се за кои клечки говориш, благодаря за идеята.
При мен е направо някакво маниакално състояние това с чистенето на клавиатурата Flushed Вечно ме дразни някоя прашинка или власинка. Абе, луда работа.

# 1 032
  • Пловдив
А от телефона как се сменя?
трябва да минеш на старата версия.

Тоя аватар на Тринки също е много точен!

# 1 033
При мен е направо някакво маниакално състояние това с чистенето на клавиатурата Flushed Вечно ме дразни някоя прашинка или власинка. Абе, луда работа.
Успокоих се. Не съм само аз Лудата Станка. Simple Smile

# 1 034
Крот,ако това съм аз ,да знаеш че имам и татуировки и сини очи и руса коса и големи устни.Сал някой кило си ми спестила

Общи условия

Активация на акаунт