Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 142 658
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 1 080
Човек е това което яде.Ядеш толумбички и си толумбичка,ядеш баклава и си тънка 😂
Един малък спорт направих ,един фас изпафках и пак ще се пробвам.Когато будувам обаче и на сутринта рано ставам и не ми се спи.От ЕГНто ще е,старите хора нали малко спят ..

# 1 081
  • Германия
Да бе, ти и стара - две несъвместими понятия. А това за старите хора и че спят малко не е вярна ама никак. Откога чакам да остарея и да спре да ми се спи - ми осъществи се само първата част Joy
Ще се прекръстя на толумбичка JoyJoyJoyJoyJoy

# 1 082
Кроте, благодаря за премяната! Жива съм, ей ме...нямате изчитане, ама се заинатих тая вечер Kissing Heart Нещо не и наред при мен форума, забива, зарежда ми по 20 страници с реклами, които не се отварят по 5-10 минути, вие пишете, по 5 страници на минута и по едно време мислех да вдигам бялото знаме Head Band
Добри, Фил, честити да сте! Да имате от всичко, което ви е на сърце по много и със здраве да му се радвате!
Тарти, да се оправяш бързо!
Добре дошли на новите момичета!
Аз пак включих на нощен режим покрай празниците, как ще се наглася от понеделник да ставам рано за градината на детето, не знам.
Пих едно вино с цигара, по случай наваксването с четенето, ама започнах и да огладнявам, ще бягам да си мия зъбите, за да не се изкуша, че има две сиротни баклавички в тавата....омммм

# 1 083
Ей, настинахте пред тези хладилници...марш по леглата 🤣
Аз още се кокорча, ама само пуша...
Спете, спете..
Аз утре ще се примъкна на обяд за кафето.

# 1 084
Добро утро ама без кафе, че ще се търкалям поне до 6 часа. Може и да заспя, ха дано, ама надали. Пак в 3,30 се ококорих😈.
Кротик, имаш дарба да ни нацелваш! 💐💟Ще се мъча да си сменя аватара през таблета, че е рано да пускам компа.
п.с Успяхххх, да се пременя! И най-странното е, че прикачи картинката в цял ръст, докато предния път от компа като я дърпах, не ми даде да кача в цял размер. Корт, благодаря!

Последна редакция: чт, 06 яну 2022, 04:17 от wind and fog

# 1 085
Гутен ви сабахлен, гугутки!
Влетявам да сЪ пофаля с новата си премяна!Точно кат за мен е!
Кротева,благодарско!🥰🥰🥰🥰
Рекох,че съм първа,ма Уиндче ме е преварила ..
Ай,лек и спорен ден ви пожелавам!

# 1 086
Леле, един ден не влязох, 200+ мнения и всички сменили главите, никого не разпознавам.
Ай да са ви честити новите премени.

Аз така тихичко наспОрт да кажа, че при мене е вечер. Един ден пропуснах, на сух режим бях, че последните седмици от миналата година прекалих. Храната намалих, не ми тежи, ама си викам пиеньето пък що ще ограничавам. Аз основно твърдо пия, то даже е лекарство.

# 1 087
Едвам отлепям тази сутрин. Спи ми се като за световно. Имайте хубав ден!

# 1 088
Ау, Крот! Бабрито гола и боса се явява у фОрОмО. Айде още един напън да я облечеш и нея, плс!
При мен знаете ли кой беше безпогрешният индикатор, че съм ковидясала и двата пъти? Разбиващият глад за въглехидрати. Аз не обичам сладко, освен плодове. Любимият ми шоколад е на Линд 90 или 99% какао. От дъното на душата си ненавиждам млечен шоколад и сиропирани десерти, особено баклава. И какво? Направих баклава за Уишмастъров, че тоя глист кльощав умира за нея, а после му я изядох. Мразя и ям, ям и мразя. И така след всеки ковид- 4-5 кила отгоре. Добре поне, че съм от злобните кльощави змии. Сега де. Преди 5-6 години се наложи да се разделя с 30 кила чиста сланина, подарък от госпожа ИР и господин Хашимото.

# 1 089
  • София
Добро утрЬо, девойки наконтени. Гледам, забавлявали сте се вчера, браво, браво! Хубави сте си по принцип, ма сега съвсем. Почвам да лоча кафе и ще вРъвя да бач.

# 1 090
  • Пловдив
Добрутро!

Уиш, щом си се оттървала-браво! Аз почвам-спирам и т.н...ма аз само 5-6 килца искам да махна Head Band Скромно, ам пак ми се запъват...
Не знам...не сме измислили у дома кво и как да ядем. ММ вика-няма да готвиш. Хубу, ма за дятето ще трябва.

13сче...с такова не мога да преям...даже не мого хич да го ям. Мразя супи.

Нещо мий схванато, уморено...искам пак почивка. Ма няма.
Айде и от мен кафе, заради новата премяна Wink

# 1 091
Ау, Крот! Бабрито гола и боса се явява у фОрОмО. Айде още един напън да я облечеш и нея, плс!
При мен знаете ли кой беше безпогрешният индикатор, че съм ковидясала и двата пъти? Разбиващият глад за въглехидрати.

Мерси Уиш, че мислиш за моето телО! За мене кожена роклА, ама да ми става много ша ви замола!. Не като онази дето виси в гардеробо и не мога да я закопчея! И камшик може към нея. Трябва ми по някой път.

Уиш, ти два пъти ли си карала ковид? Пропуснала съм. През какъв интервал, ако не е ти е неприятно да говориш за това?

Лек ден на всички и малко повече работа да имате, че много дращите и се озорвам да ви изчета.

# 1 092
Добро утро.За 24часа сте написали над 200 мнения.Чета от 7,30 ,но ви изчетох за две кафета време. Joy Много сте готини всички и сега докато свикна,ще има да чета всяко име.Преди по аватарите ви разпознавах Wink
Няма да се оплаквам. Хубав ден на всички!

# 1 093
И аз идвах с кафе,ама вече сте сервирали.
Пак сте яли по нощите. 😆 Аз уж спах,обаче като звънна таз аларма,спрях я и дремнах още 15 мин. 🤭
Честито на именяците!
Хубав ден. 🌺

# 1 094
Морген. ВиснАх у офисо в 8,20... кукундрела съща... чакам меракът за работа да дойде.
И аз се чудя на тези, дето ядат нощем... ма тва, щото дори и да не заспя, не мога да ям в малките часове, понеже вечерта съм преяла зверски... та от това се оплаквам, от преяждането вечер... седим на масата и си говорим и аз тъпча и чопля и посягам с виличката и пълня чашата и после що съм кат глътнала баскетболна топка в профил...да не говорим, че като преям и ми е тежко, е абсурд да има некви по-задълбоченоинтимни отношения и страааадат мълчаливо вкъщи, страдат... Stuck Out Tongue Closed Eyes

Общи условия

Активация на акаунт