Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 140 621
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 2 805
  • София
Да, кофти се получи с дамата, която ми предложи да опитам с Гентамицин. Тя предлага нещо, което е изпитала със своето дете. Помогнало е. Аз дали ще го приложа ще си реша. Не ми е извадила пистолет, че да приемам.

Като сте на тема обцесии ... 😄 въпрос към тези, които нямат съдомиялна. Трупате ли чиниите в мивката с цел да се съберат повече и да се спести вода при миенето? С баща ми имаме противоречие по този въпрос, защото аз не мога да търпя мръсни чинии в мивката. Една чиния може да е, но ще я измия. Той твърди , че съм прахосница и ВСИЧКИ хора си събират чиниите в мивката , за да ги мият накуп, а САМО аз не мога да разбера, че така трябва.

# 2 806
  • Пловдив
Хм...Панде, как да кажа...хич ми не е пълна ли е или не Simple Smile може и чааак на др.ден да ги погледна. Мия като ми дойде музата...напр.доде готвя, бъркам нещо на котлона и т.н
Аааа...и не спирам водата доде ги мия Satisfied  за ужас на някои!

# 2 807
  • София
О не, мия на момента, мм и синът също. Не събирам.

# 2 808
Не бих казала,че ги събирам,но вечер след вечеря ги оставям. Това щото съм си у дома и на сутринта си ги мия и чистя на спокойствие. Ако съм на работа,сигурно ще ги мия вечер. Иначе до като готвя и аз като Мистето си мия всичко изцапано. Не спирам водата и не ги търкам първо с гъбата,а после да плакна всички накуп. Мия и плакна едно по едно. 😂 Е не е много икономично,ама така съм свикнала. 😆

# 2 809
  • София
Значи и вие сте част от кошмара на баща ми - прахосвате вода. За да нямам спорове с него, започнах да спирам водата докато търкам. Но не мога да се пречупя и да започна да трупам планини от мръсни чинии.

# 2 810
Жената на свекъра не трупа,оставя ги на плот една до друга и ги мие само отгоре.Тъй де,там дето не е имало храна защо да се мие .🤦
Ренко,за статистиката -има ли ротавирусни ваксини ?

# 2 811
И аз не спирам водата, докато мия чинии. Рядко ми се случва де, основно съдомиялната ползвам и съм убедена, че е по-икономична от мен Joy Имам позната, която си пълни мивката с вода, сипва си веро и така мие. Едно лято бяхме наели вила с тях, мия аз чинии, тя само се върти около мен, суети се, накрая не издържа и ми обясни колко много вода прахосвам. Много искаше да ме научи да мия по нейния начин, но не успя.
Ох, Бобчи, това и друг път съм го чувала - само отгоре да се мият съдовете Joy

# 2 812
  • Варна
Ебаси, 130 лв ще ми струва кастрацията на котето пред магазина.
Оплаках се.

# 2 813
Защо?Брат ми ги кастрира по някаква безплатна линия за бездомни.

# 2 814
  • Варна
Защо?Брат ми ги кастрира по някаква безплатна линия за бездомни.

И аз бях уведомена, обаче беше на 4 месеца, а трябва да е на 6 поне и изтървах срока.

# 2 815
Бобче,има,май ротарикс му слагаха,тази с двете дози,не с трите.С големия стигахме до инфекциозна,та много държах на ваксината.Поне беше без повръщане,че ей това е най-големият ми ужас.
Ако мия на ръка, спирам водата, докато ги насапунисам.А преди миялната ги трупах,за една чашка чешма не пускам.

# 2 816
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
момичета, ще се пожаля тайничко.

Скрит текст:
Скрит текст:
днес се обади племенничката (с болното детенце), чух само "лелче..." и връзката прекъсна.
успях да се свържа след половин час, всичко е наред искала само да каже, че са добре, сами са в стаята и мога да звъня когато си поискам, защото няма да притеснявам никого.

но за този половин час така ме заболя главата, стана ми лошо и още ми е, а като се сетя за съмненията на ММ (моята маймуна) и ме налазват едни...

кажете, че е от притеснение, не някоя друга модерност, че вече не знам на кои хора съм.
нямам тестове.

# 2 817
И мойто малкото е с ротарикс, две дози през устата. Баткото няма. Много болни има, страх ме хваща.

# 2 818
  • София
ДобрЕ, аз покрай личните ми тревоги напоследък съм пропуснала защо е в болница бебчето?
Относно въпросът ти, от притеснение глава може много да боли. Не бързай да мислиш за другото. Пийни болкоуспокояващо, ако искаш. Почини си, успокой се.
Аз когато имам възможност при главоболие си лягам в затъмнено и тихо помещение. Затварям очи и се концентрирам само върху дишането си , без да мисля за болката и проблемите.

# 2 819

немогаааанемоганемогааа... ше го убия, ше го излежа и после още веднъж ше го убия...

и чиниите в мивката не ми пречат, мноу ясно, че ше се понатрупат, аз тоз животь няа в миене да го прекарам... и вечер нищо не мия, вечерта е за ядене и пиене и третото нещо. Сутрин нямам време, сутринта е за кафе, и ги мия на следващия следобед... усещам как се потрисате Smile Само да порасне още малката и предвиждам как ше й вменя някои задължения...

Общи условия

Активация на акаунт