Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 358
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 195
Фил, спокойно ще влезеш в ритъм. На мен април и юни са ми много натоварени в работата, случва се да не излизам от нас по една седмица и стоя на компютъра по 10-12 часа. Като изляза след такъв маратон, първите часове съм, като в ступор, до степен да не мога да пресека улицата, губя ориентация, преценка за разстояние, краката ми се подкосяват, а като ми говорят двама човека, асимилирам думите със закъснение.
Сис, да се оправяш!
Влязох да ви се оплача от ММ, излиза от банята и казва, трябва да купиш нова пемза за пети, тази е много мека и за нищо не става! Как мека, го питам, ти какво ползва, твоята пемза е жълта и е в шкафа под мивката! Еми някаква нова зелена, виси на етажерката с шампоани! Ма как, зелена, бре!!! Това ми е конджак гъбата за лице!!! Не разбра ли, като я намокри, че е гъба...? Еми вика, късно беше, като разбрах JoyJoyJoy Добре, че минах първа през банята Tired Face

# 3 196
Падам 😂😂😂😂😂
Сали,МУ има един сапун,един шампоан ,една самобръсначка и една машинка за бръснене.Имаме общ гел за бръснене ,ами пет пъти му показвах кое е това нещо.Я пилинг,я шампоаните ми ,я гелове за лице цвъка.Добре че съм с къса коса и нямам маски ,балсами и т.н.Не се научи и толкоз.Ами сложно е за мъж в банята 🙄🙄

# 3 197
Ох, бе, Сали! Joy

Фил, някой път е така. С хора, с които си бил близък, някак приказката не върви. Аз така се чувствам на срещите с класа. Ми не ми се говори с тия хора и спрях да ходя. С вас в темата сигурно ще ми е 100 пъти по-лесно да бия лаф.

# 3 198
Ох аз днеска съм объркала темите. Сутринта съм писала в другата, вместо тука. Нищо де…

Фил - и аз мисля, че е нормално. Аз ако ти кажа, че не съм се виждала с познати, колеги, приятели от има-няма близо 2 години, не знам дали ще ми повярваш. Аз 2020, уж в пика на пандемията някак си бях по-дзен. Веднъж само отидох до центъра, да се видя с един познат, който не бях виждала години иначе другото е - на 2-3 пъти излизах в парка, в квартала! с една бивша колежка-българка. И това беше ….

2021 - май съвсем не беше по-добра от тая страна, абсолютно пълна и цялостна изолация. Не можахме да отидем на почивка, от квартала не съм излиза - абсолютно буквално. Да, верно е, че ме е страх и си имам причина, но ми е ясно, че тая изолация мори и трови страшно много, затова хората вече не се съобразяват нито с мерки, нито с ограничения.

Наистина ми се иска тази година да е по-добра, да се понижи или махне тая вирусова гадост и да имаме някаква нормалност, а не да се притесняваме, че доближим ли се до някой кихащ или кашлящ и край …

# 3 199
  • Германия
Кротик, ти какво си се разсъскала днес, гледам през мнение-две ти пишеш Joy
И аз точно днес да нямам време за форума та да те дразня. Нищо другият път.

Фил, не е страшно ще мине, явно ти си социална личност и изолацията ти се отразява зле.
Аз да ви кажа ама изобщо не я усещам тази изолация вече 2 години, даже ми е много добре. Не трябва да се срещам с никого, много ми е добре така. Хората с които обичам да разговарям по телефона се броят на едната ми ръка. Аз и по телефон не обичам много да говоря, до вчера бяха само двама души с които говоря с часове и не ми омръзва. От вчера са +1.

# 3 200
Бобчи, много са зле горките. Понякога се чудя, как изобщо уцелва къщата да се прибере. Направо си го представям, как влиза в чужда къща, закача си якето, мята се на дивана и нито ще разбере, че подредбата е друга, нито жената, нито децата. Малкия след него влиза в тоалетната и крещи...мамооо, къде ти е гъбата камъче, мисля, че е станала невидима. Веднага му направи впечатление, на детето.

# 3 201
  • София
Сали 🤣🤣🤣🤣. Малък проблем е това. МН беше пил хормонални таблетки поне 2 седмици, докато не забелязах. Решил, че е магнезий. Не му дойде, както и на мен де 🤣.

# 3 202
Рено,какво правиш толкова рано,луда жено?

Добро утро в неделя! Хубава да е!

# 3 203
Добрютру!

Според мен има хора, с които разговорът просто продължава, ако ще и три години да не сте се виждали и такива, с които просто или не се получава или трябва малко време да се възстанови. Но разбирам колко разочароващо може да е, ако човек вече е ужасно изнервен от цялата ситуация, в която е, и се е настроил за чудесна вечер с хубави разговори, а се окаже, че не се получава баш така.

# 3 204
  • София
Кротенце, легнах си в 7 и сега съм пушка.

# 3 205
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
изглеждам съвсем като будна, но душата ми спи.
да си знаете каква е причината, ако видите, че пиша глупости.

днес ми е деня за рекорди в дуолингото Wink но ще изчакам още едно кафе, че да се доразбудя.
или ще се опна да си доспя и после.

# 3 206
Отдавна не бях спала до толкова късно. Сега се чувствам като пребита. Чудя се от къде да я почвам. И ще я свърша ли до обяд. А за готвене съм абсолютно бяло петно. Искам да направя нещо, да има, че поне утре вечер да не съм пък в изходно положение, като се прибера от работа.
Хубава неделя! Heart

# 3 207
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
тава мусака - при нас винаги има и за изхвърляне.
или тава пиле с ориз на фурна. от него остава пилето.
а са лесни, малко подготовка и после във фурната и не ги мислиш.
и супа. зеленчукова, с фиде и без застройка.

# 3 208
Кло, пълниш най - голямата тенджера с боб и си готова.
Добро утро!
Пак се събудих в 4, но предремвах на няколко пъти. Също ме чака готвене и тръстика.
Дано детето спи поне още половин час, че да си изпия кафето на тихо.
Фил, абсолютно те разбирам. Същата работа.

# 3 209
Ей сега ще изхвърля 1/3 тава с пилешко, ориз и гъби на фурна. От сряда стои.
А боб правих в петък, защото никой не искаше другото. Преди това хвърлях супа, а преди това леща. Добре, че фасулът беше само за едно ядене и не му се случи същото.

Общи условия

Активация на акаунт