Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 382
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 210
Морген и от мен, гугутки!
Бърррр,вън е минус...колко...не знам,ама прането е замръзнало,сега ще го нахвърлям на сушилото.
Фил,дай си време,то карантина,то локдауни,то това,то онова...и по често гледай да излизаш с хора!Мен пък ми харесва да съм си самичка,преди няколко месеца излизах с приятели,ами едната жули по телефона,другата пък ми шътка и говори по телефона....накрая ми писна и станах и си тръгнах.За чий сте излезли с някой,а си гледате телефона.Отвратително изглежда отстрани!/мое лично мнение, което не задължавам никой да го харесва/
Ренски,😄😄😄😄,Бобчи-😄😄😄😄
Лек ден, Хубавелки!

# 3 211
Отдавна не бях спала до толкова късно.
Това само някой като мен, който става в 5-5:30 може да го разбере. Е, днес се успах до 7:25.
Добро ви утро!

# 3 212
Привет и от мен!Мързи ни да станем,ама ги оставям да лежат и ще си правя кафе и някоя препечена филия за закуска .
Мусака имам една чиния за хвърляне,пиле с нещо ще готвя,само да измисля с какво

# 3 213
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
https://gospodari.com/zriteli-obstrelvat-balgarskoto-barbi-s-neudobni-vaprosi/

жива да не бях!

# 3 214
Ще готвя спагети, ако на някой това му помага. Сутринта започна подобаващо.
Фил, мен заведения и кафета и хора започнаха да ме изнервят, сигурно е нормално предвид ситуацията не знам. Обаче някак си отсях приятелките и останаха само нужните.

# 3 215
Че момичето има проблеми,има.Но тез лекари защо продължават да я бодат,няма ли някакъв морален аспект?
Спагети не,ни в мойта ни в неговата диета влизат,завиждам ти иначе .Да ви е сладко !

# 3 216
Въх, Добри, де я намери таз. ЖДБ.

# 3 217
Че момичето има проблеми,има.Но тез лекари защо продължават да я бодат,няма ли някакъв морален аспект?
Спагети не,ни в мойта ни в неговата диета влизат,завиждам ти иначе .Да ви е сладко !
За децата 😂 едно от малкото неща, които ядат и двамата.

# 3 218
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
кло искаше нещо, което може да се хапва и утре - картофи на фурна не стават, спагетите също. Sad

кло, зеле ядат ли твоите? грах/зелен боб (аз ги правя с добавка картофки) никога не остават за следващия ден. Wink

не знам откъде ми изпълзя тая, но освен лицето, грима, цялостната визия ме потресе... безочието, безсрамието, тоталната липса на чисто женска свенливост и срам.

# 3 219
Тя е била много хубаво момиче ,аз лично само казвам да пази Господ.Някъде по пътя й нещо се е объркало и е изтървала границата .

# 3 220
  • Пловдив
ДобрЕ, ам бива ли така сутрин...м? Simple Smile

Добрутро! Кат си помисля къв ден е утре и ми се драйфа рано-рано...ма що толкоз да не ми се бачка? М? Идея нЕкой да има? И мм ми се размечтал тука с разни пътувания, нови коли Thinking  хем ми знае ангела...

Сърбам кафе, сняг няма, студ-да, ама само -1° показва...
За довечера пица ще поръчвам. Има леща, а за закуска тенджера чай Rolling Eyes  от която само мм е доволен Satisfied

# 3 221
Ще готвя спагети, ако на някой това му помага.
Не ми помага. Съсипва добрите ми кето намерения. Милост!
Ей я и Мистикова с пицата! Ааааааааааа!!!
Добри, спагетите стават на другия ден, ако разбиеш яйца с кашкавал, залееш и запечеш. Рециклираш, демек.

# 3 222
Уиш,метни си една пица с блат от каймичка ,свинска масчица и да ти е мирна главата .
Влязох в една тема ,пиша,чета ,продължавам ВМНВХ,свикнах и много добре се чувствам.Ти си виновница,едно мерло ли каквото там искаш и едно масло имаш от мен
Глей колко съм ларж,масло!!!

# 3 223
Добро утро!
Добро, колко да е добро?! Снощи до 1 часа съседите правиха парти! Може и след това да са продължили,но аз съм заспала!
Събудих се в 7 от силни болки в гърлото! Сега се опитвам да лоча чай с джинджър ,треса се пред печката и решавам задачки, които за мой късмет се оказаха лесни тази седмица 😉!
По новините обещаха сняг. Чакам да видя дали ще си изпълнят обещанието,засега е само дъжд с градушка 🥶

# 3 224
Искам мерло, Бобч, искам. И масло искам. Особено филийка с масло, ама няма.
Ей, да знаете, турският каймак е по-добър от всяка сметана, която съм купувала. И кашкавалът им не става на гума при запичане, а на конци и не се леят тонове мазнина от него.

Общи условия

Активация на акаунт