Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 370
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 975
Дари, не се шашкай. Леля ти Уишмастърова го изкара два пъти, пък още мърда. Особено втория път беше супер леко. Така че и при теб ще мине и замине. Но Бабри е права - странен вирус е, някак не прилича на нищо познато (поне като усещане).

# 3 976

Едит: Стрейнджър, ти ли си на мотора? Много хубав мотор! Умната по пътищата Smile
Имам точно такъв мотор, дори същия цвят, но не съм аз на снимката.

Супер як! Скоростите са ми страст голяма. SUV карам, де, тук климатът е такъв, че мотор може да караш 3 дни годишно.

Последна редакция: сб, 29 яну 2022, 06:29 от Babri

# 3 977
Кой звъни на хорските домофони в 6 сутринта? 🤯 Изкарах си акъла.

# 3 978

Едит: Стрейнджър, ти ли си на мотора? Много хубав мотор! Умната по пътищата Smile
Имам точно такъв мотор, дори същия цвят, но не съм аз на снимката.

Супер як! Скоростите са ми страст голяма. SUV карам, де, тук климатът е такъв, че мотор може да караш 3 дни годишно.
Е, ся... да не си мерим SUV-овете, че и аз имам.

# 3 979
  • София
Еми моят тест беше отрицателен пък имах всички симптоми без гърло.

# 3 980
Ре, има фалшиво отрицателни. Трети случай знам с отрицателен тест в началото и на 3-4 ден - бам! Положителен!

Стрейнджър, като купя новото SUV лятото, тогава ще мерим. Карам Нисан Рог сега, на Мурано съм хвърлила око.

# 3 981
Еми моят тест беше отрицателен пък имах всички симптоми без гърло.
Предполагам теста е бил от бързите, другите са много по-точни.

# 3 982
  • София
Не, нормален ПСР в клиника. И двете възможности са вероятни. Тази година не се ваксинирах за грип, а само за Ковид и може да ме е хванал сезонният, но беше супер гадно.

# 3 983
Бабри,ако не си заспала вече, в първия пост на настоящата тема има два линка към рецепти, събирани откакто дадоха възможност в спамо-чат раздела да се редактира без ограничение, до заключението на темата. Има и съдържание, така, че можеш да се ориентираш, къде какво има. В един даден момент става много дълъг поста и ме е страх, да не го затрия целия и пускам продължение. Сега сме на трета част.

Дари, ще мине. Hug

# 3 984
С последни издихания на батерията да поздравя с добро утро 🙂 Зарядното спи на работата, тъкмо повод да си купя резервно.
Дари, леко да мине!
Лека и за работарките и аз с вас.

# 3 985
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Морнинг.
Станахме в седем, ще закарам детето на кръжок, и час и половина ще имам време за пазаруване 😆 Адска романтика!
Хубав ден на всички!
Дариелка да оздравява бързо! 💖

# 3 986
Аз съботно реших, че ще направя много калорична закуска. Ще метна направо рецептата в първия пост, защото ме е жал да размотавам рецепти и снимков материал тук. Да се приеме като извинение за снощи.

# 3 987
Говедо 1 запушило с колата си говедо 2. Говедо 2 звъни безспирно на моя домофон в 6.00. Защо звъниш бе, Говедо 2? Защото са ме запушили, има кола и не знам чия е. Говедо 1 чува патакламата и си маха колата.
МУ се прибира до минути. Жал ми е за говедата, споменати по -горе.
Много се стреснах. След две кафета се успокоих вече.

# 3 988
Оф, Сирос, вЕрно говеда, ужас. Представям си стреса.

# 3 989
Добро утро!Защо се сдуха Търти?Ти си такъв положителен герой!
Дари,моя позната имаше положителен домашен,отрицателен антигенен и отиде на пср ,там не знам какво стана,но според лекаря й не е ковид.Каквото и да е,да минава леко!
Напоследък спя като пън,от 00 часа до 8 непробудно,това отдавна не е било.
Всички ранобудни ли работите днес?Уиш ти не си ли хоум бачкер?
Днес имаме годишнина,спортувайте за наше здраве,шест години откак си казахме да.Даже по това време беше,ние първи в ранни зори в ритуалната зала отидохме .
Сирос,говедо 1 е мега тъп добитък верно!

Общи условия

Активация на акаунт