Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа...през януари

• 139 980
  • 4 271
  •   1
Отговори
# 3 990
Добро утро.
Можех още да поспя,ама нали сме на рд,та викам да си изпия кафето и да се разсъня на спокойствие.
Бобчи,още 10 по 6 да сте заедно,все така влюбени и обичащи се! ❤
13,🤗 всичко минава! Гушки.
Даре,да оздравяваш,квото и да те е лепнало.
Сиросче,като знам аз колко съм дружелюбна като ме събудят... 🤐🤭 и на мен щеше да ми е жал за тия говеда. Ма много са зле! Не би ми хрумнало да будя хората.
Хубава събота,на работните лека и доходна. 🤗

# 3 991
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
обещаха да ме заведат на расторант на брега на Нил. Simple Smile
кУркудили, пазете се!

# 3 992
  • софия
Момичета,направих си антигенен тест в Пирогов-и той е положителен. Казаха,че от днес съм в 10 дневна карантина. Ох как ме е страх ако знаете...

# 3 993
Дари,не се страхувай!Паниката влияе зле,ние сме тук,пиши,споделяй,ще мине и това!Прегръдки!

# 3 994
  • София
Боб, честито, живи и здрави.
Сиросче лопата немаш ли, или достъп на кофа вода до звънящия долу.
Дарик, спокойно всичко ще е 6.

# 3 995
  • софия
Благодаря ви,момичета. Покрай вас се разсейвам и успокоявам.

# 3 996
  • София
Забравих Добри, снимки молим на приятелите после.
Разбира се Дари💋

# 3 997
  • Пловдив
Добро съботно!
Хич не спах, ма хич...акъла ми все другаде Confused  не съм пуснала палците.
У свеки сме. Варя джолан....мисля на варено да стане, а тя свива сърми за любимия син.

Даре, споко! Паниката не ти е приятел. Но, ако се почувстваш зле-търси лекар.

Бабри и Стрйндж...не ме дразнете ся с нови коли, че Grin  тук се чака мин.6мес за такава. Пълен абсурд.

13сче, ам не тъй душо...тийна ли пак?

ДобрЕ, снимки, да...и на коркодила и на Нил Wink

# 3 998
Добро утро.
Срам ме е от Веселинкова и Уши (хехе, Уиш де, ама няма да го редактирам, да видите колко съм адекватна), но си признавам, че станах ей сега Flushed Какво е това спане, какво е това чудо, ужаст.

Даре, всичко ще бъде наред! Стой тук при нас и не мисли гадости! Ако има нужда, веднага на лекар.
13, гони го този сдух да се маха Hug
Сиросче, нечовешко е в такъв час. В никакъв случай не оправдавам запушеното говедо, но донякъде го разбирам. Кой знае и той какъв зор е имал. Миналата събота нали го играхме този филм, но културно действахме - през полицията Joy
Бабри, мой познат си купи страхотно Мурано, докарано от Канада. Аз не се захласвам по коли, но тази е наистина красива.
Мисте, и ние не сме пуснали палците Flowers Four Leaf Clover

И аз съм извадила един джолан от фризера. МУ ще се разправя с него после.

# 3 999
  • Германия
Добро утро,
Бобчи, честита годишнина. Още 100 по толкова да изкарате заедно, винаги в любов и разбирателство и да теглите каручката в една посока.
Какво става с ТМ, не съм те засичала да пишеш сколо за неговото състояние. Онзи проблем с тромба оправи ли се.

Дари, няма да се даваш на паниката. Пиши тук, с момичетата ще те разсейваме. А това чудо ще го изкараш по-леко и от "обикновен" грип

Аз от вчера се ядосвам с ДЧЛ, трябваше да вземат едни пакети от адреса, на доставчика скенера не разчел баркодовете и си заминал, вместо да звънне да му ги покажа на мобилния (това е услуга, която предлагат, може даже да не лепиш етикети). Вчера и тази сутрин си разменяме любезности с  клиенския отдел. Късмет имат, че много ми куца езика, но вече няма да ги улеснявам да си ги вземат от гаража. Ще им се налага винаги да се сблъскват с моя "цигански немски" Joy

# 4 000
Бабче,трябва да влиза февруари в болницата пак да му вкарат сонда към сърцето за да видят тромба дали е там.Ходи през две седмици да следи протромбиново време и да му коригират терапията. Подобри се кръворазреждането ,вече числото клони към 3,около 3.5 е нормалното ,почна от 1.7 ноември.В понеделник ще ходи пак и ще видим как е.Ще говори и кога да влезе ,сега с толкова болни малко е тревожно,ако лекарите преценят да влезе март ,ще видим.От декември не сме ходили на кардиолог,надявам се лявата камера да е повишила процентите на работа ,декември началото бяха 34 ,сега дано са близо до 40 .Гоним 45-50 ,при здрави хора е 50-55.Ако няма тромб ще го вкарат в ритъм с електрошок и това ще подобри положението значително.Ако това стане ще се борим да свием сърцето,то започна вече малко да се прибира ,няма да стане с нормален размер,но има шанс да се намали.Поне вече няма сърдечна недостатъчност .

# 4 001
Бобчи, честита годишнина! Да се обичате и уважавате! И да сте здрави!
Стискам палци всичко да е наред с ТМ!

# 4 002
  • Пловдив
Бочи, днес ли годишнина? В тоя мраз сватба ли сте дигали? Simple Smile
Живи и здрави!

# 4 003
Благодаря!Мистик,беше топло тогава,даже без якета бяхме и на открито в ресторанта Ние бяхме само с кумовете ,а вечерта на рок парти с приятели.

# 4 004
Бобчи, любов и хармония в съвместния път!
Сиросче, б@си брутализма! Питам се, нещо ли провокира хората да се превърнат в задници или така са родени?
Якче, не се казва цигански немски, а екзотичен немски. Казва ти го един екзотичен полиглот Stuck Out Tongue Winking Eye
Веселинче, защо ме набута при съботянките? Та нали, ако не съм каторжник уикенда, събота и неделя няма да настъпят!
Вече като ми кажат-добро утро, ще отвръщам- докажи, че е добро! Знам, че ставам досадна, но .... боли ме главата, хора! Добре, че ми дават толеранс да се дрогирам, да се освестя и чак тогава ме взимат в каторгата.
ИСКАМ ДА ИЗЧЕЗНА БЕЗКРАЙНО...

Общи условия

Активация на акаунт