Звездни компромати - Януари'22

• 343 456
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 2 775
  • Пловдив
Филип Плейн и Лучия разкриха пола на бебето си по атрактивен начин...във видеото. За който няма Инста и го гризе съвестта - момче е Satisfied
https://www.instagram.com/reel/CZCuLLRB0B6/?utm_source=ig_embed
Скрит текст:

Още едно момче с известен баща се е самоубило... Синът на Майкъл Медсън Sad
https://life.dir.bg/zvezdi/sinat-na-maykal-medsan-se-samoubi-v-havay

# 2 776
Лучия ми е много симпатична и чаровна

# 2 777
Много ми хареса лейди Га га и пръстенът на Лучия (на средния пръст)

# 2 778
Не знам защо, но Стрина, въпреки миловидната си външност, опитите си да е земна, непринудена, харизматична, магнетична,  ми навява мисли за насилник. Емоционален насилник. Едни такива тънки манипулации, контрол, ултимативност...

# 2 779
Адел е едно от ярките музикални събития на века, това няма как да се отрече. Създаде уникален стил, който е "адел". Не може да се сравни с никого досега. Стилът много добре отразява английската меланхолия, но е факт, че вече няма как да надскочи себе си, няма как да излезе от този свой собствен стил и затова вече ефектът Адел ще понамалява. Мисля, че известното ѝ отсъствие от сцената и медиите, както и драстичното отслабване бяха част от PR преди завръщането ѝ с нов албум. Много се шумя около новия албум и дори сега Адел изскача отвсякъде, но албумът всъщност е една голяма скука и избледняло копие на онова, с което Адел стана някога известна. Толкова набързо и фалшиво е скалъпен този албум, че получих мигрена, след като го изслушах.

# 2 780
Не знам защо, но Стрина, въпреки миловидната си външност, опитите си да е земна, непринудена, харизматична, магнетична,  ми навява мисли за насилник. Емоционален насилник. Едни такива тънки манипулации, контрол, ултимативност...
Много, много точно описание!

# 2 781
Много, много точно описание!

Да видим колко време ще мине, преди да го забършат. Grinning

# 2 782
Филип Плейн и Лучия разкриха пола на бебето си по атрактивен начин...във видеото. За който няма Инста и го гризе съвестта - момче е :satisfied
Те и името му са обявили - Ромео Принс/ц Плейн 😁😁😁😁

# 2 783
Освен това продажбите на последния албум на Адел са в пъти по-малки от предишните, което съм сигурна, че я влудява. Все пак изпълнителите печелят от продажби на албуми и концерти. Както си отменя и концеритте напоследък картинката не е особено розова. Адел според мен изпитва страх, че хората губят интерес към музиката й , което е факт. Навсякъде чета, че хората намират последният й албум за блудкав. Адел е 13 години на сцената и има 3 албума и 7 години  прекъсване.

Ето затова харесвам толкова много М.ДЖ. Защото успя 4 деситилетия да е навърха, правейки разнообразни песни и клипове и всичко се превръщаше в хит . Това е адски трудно за постигане и се иска  не само талант, ами и много труд, упоритост, креативност, усет за правене на хитове, добър маркетинг и мн др. На Адел много от тези неща й липсват според мен.

Бейонсе и Лейди Гага са другите певици, които успяват да постигнат нещо подобно. И двете много ги харесвам. Но от мъжете не мога да изброя нито един.  Може би Джъстин Бийбър, но той още е много млад, за да се каже дали ще постигне такъв успех.

Последна редакция: вт, 25 яну 2022, 16:13 от daizy_g

# 2 784

Ето затова харесвам толкова много М.ДЖ. Защото успя 4 деситилетия да е навърха, правейки разнообразни песни и клипове и всичко се превръщаше в хит . Това е адски трудно за постигане и се иска  не само талант, ами и много труд, упоритост, креативност, усет за правене на хитове, добър маркетинг и мн др. На Адел много от тези неща й липсват според мен.

Майкъл Джаксън е от друга Планета, спрямо гореизброените... Той няма аналог и никога няма да има. Толкова е голям, колкото никой друг, никога няма да бъде.

# 2 785
Филип Плейн и Лучия разкриха пола на бебето си по атрактивен начин...във видеото. За който няма Инста и го гризе съвестта - момче е :satisfied
Те и името му са обявили - Ромео Принс/ц Плейн 😁😁😁😁
Че Ромео не беше ли първият му син, който живее в Бразилия с майка си?

# 2 786
Тоци може да кръсти второто, ако е момче, Принц - Принц Ивайло Батинков!
Ще е неповторима.

# 2 787
  • София
Да, видеото е за сина му Ромео, който е в Бразилия. Ясно си е написано.

# 2 788
# 2 789
В съвременния музикален пазар вече изпълнителите не печелят толкова от продажба на албуми, а основно от концерти и стрийминг платформи. Дори и заклетите фенове на Адел  слушат албума масово чрез Спотифай например. Кой купува албуми в днешно време? Но много хора се абонираме за стрийминг платформи.

Общи условия

Активация на акаунт