Звездни компромати - Януари'22

• 342 731
  • 3 467
  •   1
Отговори
# 3 120
Като сте заговорили за вокално майсторство, от мъжете - Димаш Кудайбергенов е направо не от тази планета. Изгледала съм адски много преподаватели, които постоянно връщат записа и не могат да повярват на ушите си. Уникален е, наистина.

# 3 121
Според кой са най-добрите гласово в момента? Аз пък си харесвам Марая Кери, примерно. За мен тя е еталон и образец за вокално майсторство и безкомпромисно пеене. Естествено, дори тя не е робот. Има моменти, в който гласът и е уморен, пресипнала е и т.н., което е нормално. Нейните гласни струни не са като на обикновените хора.
Н е съм изброила всички. Селион Дион и Марая Кери също. Както и Кристина Агилера. Доли Партън и тя. Но тя е от малко по-старото поколение.

# 3 122
  • софия
Георги Христов в типичен негов стайлинг.
Скрит текст:

# 3 123
  • Варна
Правен ли е задникът на Мадона ? Много неестествено стои.
Разбирам, че цял живот е била провокативна, но сега сме толкова задоволени откъм усещания, че тези и снимки само присмех предизвикват. Пиша за себе си.Nerd

# 3 124
Като сте заговорили за вокално майсторство, от мъжете - Димаш Кудайбергенов е направо не от тази планета. Изгледала съм адски много преподаватели, които постоянно връщат записа и не могат да повярват на ушите си. Уникален е, наистина.
Също и Диана Анкудинова. Двамата с Димаш са нереални, наистина сякаш от друга планета. Дори вокалните педагози не могат да си го обяснят.
Скрит текст:

# 3 125
Ами ето я тук например. Аз мисля, че има нещо правено.

# 3 126
Правен ли е задникът на Мадона ? Много неестествено стои.
Разбирам, че цял живот е била провокативна, но сега сме толкова задоволени откъм усещания, че тези и снимки само присмех предизвикват. Пиша за себе си.Nerd

И аз така мисля, едно време много неща са били провокативни, скандални за времето си. Днес, нищо не може да ни трогне и скандализира и гарнирано с напредващата й възраст стои смешно, според мен не го осъзнава обаче.

# 3 127
Обожавам гласовете на Марая Кери, Уитни Хюстън, Селин Дион, Лара Фабиан, Бионсе, Кристина Агилера, Ариана Гранде и т.н. Но това не означава, че не слушам певици като Мадона, Бритни Спиърс и т.н. ... Естествено, има и много други талантливи изпълнители... Всяка си има по нещо, за което човек да се хване, както се казва. То не е само до глас...Трябва да имат и песни, които хората да слушат. Много гласовити останаха в забвение с течение на времето. Нещата са комплексни. Публиката лесно забравя златните години на всеки от изброените... Но моите любимци си остават в 90-те години. Тогава и постиженията бяха с чудовищни продажби на физически носители. А не като сега, стрийминг тъпотии, YouTube ти е на разположение по всяко време... и в общи линии, всичко ти е достъпно безплатно. С някакви мизерни продажби се атакуват върховете на класациите. Брутално е наистина. Всеки ден излизат нови и нови имена, налагат се за някоя друга година и после, ако имат късмет, хората ги помнят. Wink

# 3 128
На Мадона подобрената техника се дължи на подобрена електротехника. Извънземен глас за мен имаше Фреди Меркюри.

# 3 129
  • софия
Като отявлен динозавър, за мен по-красиви гласове от тези на Дейв, Джордж Майкъл (на концертите тук все едно слушах студийни записи, изпълнението на Уембли на Somebody to Love за мен е ненадминато) и Фреди няма. Никога не съм имала любими изпълнителки жени.
Сега, покрай тийна, харесвам Хари Стайлс и Найл Хоран, но не мисля, че гласово са нещо изключително.

# 3 130
  • София
Има интервенции по дупето, да. Точно какви, не знам.
Но и не от сега, още през 2012 в MDNA Tour показа ново дупе.

# 3 131
На Мадона подобрената техника се дължи на подобрена електротехника. Извънземен глас за мен имаше Фреди Меркюри.
Хахаха точно в десетката. В днешно време дори има микрофони с аутотюн настройка, където като пееш и излиза по-чист звук. Иначе всичко е "на живо" . Joy

# 3 132
  • Бургас
Фреди Меркюри е един!

# 3 133
За Бритни Спиърс музикалните педагози казват, че е имала много хубав глас , но си го е съсипала с техниката й на пеене, която продуцентите й налагат. Това носово и хриптящо пеене, което тя почна да прави още по време на "Hit me baby one more time" звучи секси, но продължителното му използване уврежда гласните струни. А тя пее така цял живот. Което неминуемо е довело до по-кофти глас.

# 3 134
Според това на колко години си в момента, мога да ти кажа и какво слушаш. Това е нещо като неписано правило. Wink Аз съм дете на 90-те години и нормално, залитам към тях в предпочитанията си. Като заговорихме за Селин Дион, нещо е закъсала със здравето.... От сутринта чета различни статии по темата... Дано да се оправи жената... Не е Ковид...

Общи условия

Активация на акаунт