Звездни компромати - Януари'22

• 342 242
  • 3 467
  •   2
Отговори
# 3 360
Идвам с клюката, че палуна чака 3 дете! Много съм притеснена как ще го кръстят 🙄🤔🤭
Палуномира?

# 3 361
  • Пловдив
На корицата на "Образование"???

# 3 362

Звучи като виц.

# 3 363
Звучи като от паралелна вселена. Все едно Стиви Уондър да рекламира диоптрични очила.

Писали сме заедно.

# 3 364

През 2014г

Моделът Светлана Василева позира за корицата на списание "Образование и специализация в чужбина". Красавицата за пореден път показва стил и класа, позирайки като истинска суперзвезда. Списанието вече е на пазара, а всички ще могат да разберат от любимата си звезда какво я е задържало в България, какви са нейните планове и бъдещи амбиции.Светлана Василева вече 3-та година учи "Право" във Варненския свободен университет, където е записала специалността задочно
.

# 3 365
Бербатов и семейство са ми много симпатични. На неговата Елена почти няма снимки в публичното пространство, а е хубава. Как тази жена не реши да се доказва пред света?! Определено има нещо в хубавата ѝ глава.

# 3 366
Идвам с клюката, че палуна чака 3 дете! Много съм притеснена как ще го кръстят 🙄🤔🤭
Хмм явно съм познала, когато скоро се постна снимка и я  държеше за корема ... още тогава питах дали няма да има трето паЛунче ... Много набързо ги  правят.

# 3 367
Палунка здраво се окопа в тази фамилия, сериозна стратегия.

# 3 368
Палунката учила право.. ма големи вицове разказвате

# 3 369
Гущерът същи Роналдо…. много деца прави😅🤭

# 3 370
  • Варна
Аз залагам на Луна- Палуна Добромир Анелия Гущер Трета
Или
Лун- Палун Добромир Анелия Гущер Трети

# 3 371
Учила тя …. най- много да е посетила някой курс на Кобилкина… тя тия гущерчета ги ражда като в маалата, всяка година ново. Според мен просто си прави вид иншурънс, като я изгонят да изпроси издръжка по 6-10 на дете.
Аз залагам на “ДобромироАнелин” става и за момче и за момиче

# 3 372
Палунката учила право.. ма големи вицове разказвате
😂😅🤣 Най - смешният виц! Магаре и опера.

# 3 373
Залагам на Хрриси.Ще си купи една диплома Светлето и като блесне в съдебната зала...Абе я не завиждайте😆

# 3 374
Баш Роналдо си е наш Хррриси. Сал дет с Роналдо да ти е кеф да си легнеш, нищо че само ще спинкаш. Ми тоя....

Общи условия

Активация на акаунт