Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 165 846
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 300
В София мел отново не печеля, нито семейство ми(всички участваха) сигурно бяхме с над 25 участия общо.

# 301
И нас ни няма в София Мел ( мен,  ММ и свекърва ми ).
През Декември нищо не съм печелила, Януари започва каръшки.... Дано късмета ми си почива просто и скоро да се събуди.

# 302
  • София
И мен ме няма в София мел. Здраве да е! Hug

Печелившите от играта на Саяна във Фейсбук къде ще ги обявят?

# 303
  • Сливен
Реших вчера да си пробвам късмета в 8888.Ами какво да ви кажа - със залог от 0.20лв се паднаха 155лв.😁😁😁 Чак да не повярва човек.

# 304
От Лили Дрогерие дали изтеглиха за превръзките - сауна за лице?
В правилата мисля че пишеше, че тегленето ще е до 14 дни след приключване на игратата и после до 5 дни ще се свържат с печелившите.

# 305
С по 4-5 участия в София мел ни няма във 2-ро теглене (от два профила). Но явно този път напливът е бил доста по-голям.
Очаквам Престиж вече само.
Днес ми пристигна комплекта на Ейвън от игра на радио Енджой от преди празниците. Харесва ми, а и на мъжа ми се хареса (че е мъжки 😂).

# 306
  • В страната на бурите
В Софиямел ме няма, но бях с 1 участие. Споделям обаче наградите ни от миналата година (някой са късмет на мама) . Най-полезни ми бяха паричните ваучери, ваучерите за Тефал, наградата от Своге също беше с мнооого шоколади и сладки неща. И най-хубавата ми емоция е, че миналата година използвахме награда-пътуване до Рим (спечелена предишната). Не участвам във FB и Instagram.
1.   Хюга комплект с книга – от Carlsberg
2.   Milka великденски комплект - шоколади, бонбони и др.
3.   Своге - кутия с шоколади, бонбони и др.
4.   Tofeffee – кутия бонбони
5.   Everyday – превръзки
6.   Ваучер 50 лв. от игра на Colgate и Кауфланд - мама
7.   Ваучер за 100 лв. от Sofiamel
8.   Фотоапарат за моментни снимки – от Pringles
9.   Аdidas комплект от Pringles – със сак, топка и вратички
10.   От Coca Cola – 5 или 6 ваучера за Тефал – семейно
11.   От Coca Cola – 3 суитчъра
12.   От Chupa Chups – суитчър
13.   Крем на Bioderma – от Naos
14.Тостер от Нутела
15. Раница от Aperol
16. Бутилка вино от Verano Azur
17. Ваучер за 50 лв. от Maggi за Озон – още го чакам...

# 307
Юхуууу, печеля парфюм от форума. Много се радвам и ми е първа награда за годината.

Декември спечелих само от КК ап - 15 лв за takeaway.

Пожелавам успешна 2022 година и да сме живи и здрави!

# 308
Няма ме в София мел с две участия бях! Чакам само Ана, но както е тръгнало нещо късмета ми се изпари...у дома всички сме болни, първо децата, а сега аз и мъжа ми. Мрън

# 309
Да не сме капо, ММ печели тетрадка за рецепти Simple Smile
И аз така, ама исках миксерааааа Wink
Няма ме в Милка, ни в едната ни в другата игра, няма ме в нито една от вчерашните игри, чакам Хайнекена и Престиж, но ...

# 310
Юхуууу, печеля парфюм от форума. Много се радвам и ми е първа награда за годината.

Декември спечелих само от КК ап - 15 лв за takeaway.

Пожелавам успешна 2022 година и да сме живи и здрави!
Къде са печелившите?

# 311
Доста игри, в които участвахме аз, мъжо и майка, чието теглене беше през новата година -  Куинс, Мото, Стела, Милка, Ромпетрол, Тресеме, Мастърхакс, Виза, София мел с мноого участия - нищо! Дано не ми е тръгнало така на карък. Пуснах днес и за ваучер в Милка, пак нищо, абе не почва добре годината.
Честито на спечелилите, май само един видях с робот и двама с тетрадки от брашното, очаквах повече хора от форума да се похвалят, ма то може не всички да пишат де.

# 312
В София мел ме няма МРЪН А много се надявах. В Милката участвах 2 пъти за ваучера. Естествено ГРЕДА МРЪН-МРЪН. Чакам Престиж, ама там наградите са за спорта 😉 В Кауфланд ще се включа. Успех на всички 😘

# 313
Естествено няма ме в Милка,София мел,Куинс вече се отчаях ,ще се включа и в Кауфланд.Пък дано късмета проработи.Иначе като цяло предишната година беше добра за мен откъм награди ,най-голяма ми е хлебопекарната.Мрън .Дано късмечтчето ви се върне.

# 314
Направих си нов профил във Фейса само за игри, че старият не става за тая работа,  та ако някой желае да го тагвам в игри, може да се сприятели с мен. Ще пробвам да играя и на фронта без покупки, да видим дали ще се получи.
Facebook - Ole Bole
Instagram - Oletoboleto

Общи условия

Активация на акаунт