Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 682
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 115
Аз миналата година бях спечелила и трябваше да си ги взема от техен обект иначе да си платя доставка.

Тези възглавнички не бяха ли от серията "плати си сам доставката" ?
Освен КК, Каменица и Кикоман, скоро ще започват ли  игри ?
Това е добре,че има избор. Значи като се обадят ще знам какво да казвам. Мерси,че ме предопредихте

# 2 116
Продуктовия ми пакет от Престиж пристигна.

Колко е голям пакета? Моят е до офис и днес ще излизаме с детето, чудя се дали ще се побере в багажника на детската количка 🤔😅 или да ходя друг ден, в който има на кой да оставя дребчо.

# 2 117
Имам ваучер на Билла. Точно ли да си смятам покупките? Ако надхвърля, може ли да платя остатъка или трябва да съм точна?
И двете възможности са допустими. Не може по-малка сума, защото не връщат ресто при използване на ваучер.
Няма как да бъда точна. Значи спокойно мога да надвиша ваучера, просто ще си доплатя 👍

# 2 118
Подарени
Подарявам 2000 МБ на теленор

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:58 от Hermione Granger

# 2 119
Подарен!Имам 400г. скир, натурален, Exquisa от Billa със срок до 12:20 днес,ако някой го иска да ми пише ЛС
Скрит текст:
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 10:52 от xediwad950

# 2 120
  • Варна
Йей, втора награда - 5 лева ваучер - от Билла. След 5 работни дни ще си я взема от посочен от мен филиал на веригата. Супер игра за кафето сутрин, а ако се случи и да спечелиш, действа много ободряващо.

# 2 121
Аз в момента нося два продуктови пакета.Оставих служебния автомобил и съм пеш.Не тежат много.Сложени са в подаръчна хартиена торбичка.Като се прибера,ще ги снимам.

# 2 122
  • София
Подарени! Подарявам 1000 МБ от Теленор!

# 2 123
Получихте ли си наградите от Ана за София? Аз още не съм.
и аз за София също не съм

# 2 124
Четвърта награда от Била. След Оцет, мини банички Фамилия, сок Куинс, тази сутрин 900г кофа кисело мляко. Доволна!
Вчера пристигна куфарът от Милка, много е хубав! Лео експрес го донесе. Сверява номера на касовата бележка. Попълвахме протокол.
Здравей! Може ли да ви помоля да ми кажете колко е голям куфара. Пише ли за каква стойност сте го получили. Благодаря ви предварително! 🙂

# 2 125
  • Бургас
С аз имам мейл със заплаха и изнудване за Троянския кон.
Не им се връзвам изобщо,понеже редовно имам такива неща в пощата си.
Напоследък са,че съм спечелила 13 хиляди биткойнта,40 хиляди долара.... Получавам и странни мейли с разни цифри и кодове,някои от тях ми идваха и на смс-и. Адресирани до мен и още няколко получателя. Според имейлите на другите получатели и аз си мисля,че ни взимат данните от игрите.

# 2 126
  • у нас
Аз също в последно време получавам имейли с някакви цифри. На ден около 15-20. Иначе и аз "забогатях", все някой ми прехвърля някакви космически суми в евро, долари и тн.
Билата нищо не пуска. Confused

# 2 127
Аз също в последно време получавам имейли с някакви цифри. На ден около 15-20. Иначе и аз "забогатях", все някой ми прехвърля някакви космически суми в евро, долари и тн.
Билата нищо не пуска. Confused

И аз получавам такива имейли.

# 2 128
  • Пловдив
Четвърта награда от Била. След Оцет, мини банички Фамилия, сок Куинс, тази сутрин 900г кофа кисело мляко. Доволна!
Вчера пристигна куфарът от Милка, много е хубав! Лео експрес го донесе. Сверява номера на касовата бележка. Попълвахме протокол.
Здравей! Може ли да ви помоля да ми кажете колко е голям куфара. Пише ли за каква стойност сте го получили. Благодаря ви предварително! 🙂
Да, разбира се: 34х55х20 см
За цената, в товарителницата пишеше-139лв.
Ето тази марка: https://thisisme.shop/walizki/

# 2 129
  • Сливен
И аз да се включа-от 1 седмица получавам съобщения на ел.поща,с букви,числа.Сигурно по 15-20 на ден.Отделно и тези,че съм спечелила"милиони".,"биткойни" и т.н.
За сведение-още го няма ваучера от Анна.Явно ще пристигнат последни ваучерите.

Общи условия

Активация на акаунт