Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (118) - януари 2022

• 163 690
  • 2 321
  •   1
Отговори
# 2 100
Аз пък харесвам скир, прилича ми на цедено мляко. Това на Била понякога не е толкова гъсто, но другата им марка, в синьо-бяла опаковка, е чудно. Ползвам го за сос с майонеза, получава се гъст и като си топвам лучените кръгчета не се разтича.
Нищо не съм спечелила от играта на Била.

# 2 101
Здравейте, знам че не е за тук, но май някой беше пускал, че е получил имейл в който се пише, че имаш троянски вирус и да платиш пари, защото ще разпространят всичко от телефона ви. Дали е поредния фишинг или наистина е изнудване. От декември месец се опитват да ми влязат в пощата.

И Аз получих такъв имейл от Elizabeth.
Да платя с биткойни , да не казвам на никой , защото ще разберат 😂

На старата поща получавах много спам/Фишинг , мисля,че от игрите изтичат данни , защото като започнах по-активно да участвам и се започна с този спам , колко хора наследих 🙄🤣🤣🤣

Да,получих го същия имейл и аз от същия изпращач.
Получих си и аз чашата днес и е здрава със Спиди. Чудо 😁

# 2 102
  • София
От някъде падаха ли се кодове за отстъпка в Практикер или се бъркам 🤔

# 2 103
От някъде падаха ли се кодове за отстъпка в Практикер или се бъркам 🤔
Веси, предполагам бъркаш с Практис....

# 2 104
Подарявам код за 15% отстъпка за ненамалени продукти от Praktis.
(ПОДАРЕН)

Последна редакция: пт, 28 яну 2022, 12:47 от mimoza@b

# 2 105
Тази нощ в 0:48 часа спечелих от Билла сирене Лесидрен 400 гр.

# 2 106
Днес ме е налегнало голямо чудене,имам от Била 2 награди - 2 сока на Куинс /банан и портокал/, ако ги взема на една бележка дали ложе да се включа в играта на Куинс като са за 0 лв.? Как ви се струва?

# 2 107
Днес ме е налегнало голямо чудене,имам от Била 2 награди - 2 сока на Куинс /банан и портокал/, ако ги взема на една бележка дали ложе да се включа в играта на Куинс като са за 0 лв.? Как ви се струва?
Според мен няма как да се включите , защото соковете излизат накрая 0лв. А би трябвало да пише реалната цена за да може да се включите. Но най-добре е да питате Queens. Те ще ви отговорят най-вярно!

# 2 108
  • Пловдив
Четвърта награда от Била. След Оцет, мини банички Фамилия, сок Куинс, тази сутрин 900г кофа кисело мляко. Доволна!
Вчера пристигна куфарът от Милка, много е хубав! Лео експрес го донесе. Сверява номера на касовата бележка. Попълвахме протокол.

# 2 109
  • Тук и там
Продуктовия ми пакет от Престиж пристигна.

# 2 110
Имам ваучер на Билла. Точно ли да си смятам покупките? Ако надхвърля, може ли да платя остатъка или трябва да съм точна?

# 2 111
Имам ваучер на Билла. Точно ли да си смятам покупките? Ако надхвърля, може ли да платя остатъка или трябва да съм точна?
И двете възможности са допустими. Не може по-малка сума, защото не връщат ресто при използване на ваучер.

# 2 112
Аз миналата година бях спечелила и трябваше да си ги взема от техен обект иначе да си платя доставка.

Тези възглавнички не бяха ли от серията "плати си сам доставката" ?
Освен КК, Каменица и Кикоман, скоро ще започват ли  игри ?

# 2 113
Получихте ли си наградите от Ана за София? Аз още не съм.

# 2 114
  • София
Получихте ли си наградите от Ана за София? Аз още не съм.
ММ си получи парфюма за София, но бях дала офис на Спиди, може би ако е до домашен адлес по-бавно ги носят.

Общи условия

Активация на акаунт